سمپادیا پلاس + مسابقه طرحی لوگو(بسیار مهم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع oo00oo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا شما حاضرید برای راه اندازی این سرویس ها پول بپردازید؟

• بله

رای‌ها: 14 46.7%
  • خیر

رای‌ها: 16 53.3%

• رای‌دهندگان
    30
پاسخ : سمپادیا پلاس + مسابقه طرحی لوگو(بسیار مهم)

الان که می بینم سرور های green خیلی مفت تره ولی من نمی دونم چطوره اما از سرورهای byethost خودم استفاده کردم دو تا دارم هیچ مشکلی تا حالا نداشتم فقط یه بار که تو طول یه ماه یا سه ماه سایتم کمتر از 3 بازدید کننده داشت برام یه اخطار اومد همین...

شما از سرورهای رایگان byethost داری استفاده میکنی یا نسخه های پولیش؟؟؟

به نقل از oo00oo :
شما از سرورهای رایگان byethost داری استفاده میکنی یا نسخه های پولیش؟؟؟
من اکانت رایگان گیگفا دارم که سرورش byethost هستش فکر کنم پنج گیگابایت فضای رایگان می ده.

خب یه دونه اکانت رایگان تو byethost ثبت کردم .
Alex Mercer جان برات اطلاعاتش رو پ.خ کردم
خب اونجا رو فعلا فعال میکنیم و وقتی با موفقیت همراه شد بعدا به یه سرور پولی انتقال میدیم.
خب حالا الان میگم:
سایت ما چند تا قسمت داره:
صفحه اول سایت( که توش میایین و قسمت های مختلف سایت رو انتخاب میکنین یه چیزی تو مایه های صفحه اول سمپادیا دات کام)
صفحه سایت( که یه گروپ نوشت من و چند نفر دیگه که تو این راهندازی به ما کمک کردن و...)
قسمت بازی های آنلاین (که توش بازی تراوین قرار میگیره و در صورت درخواست بازی های دیگه هم اضافه میشه)
قسمت آپلود سنتر( که هر چی فایل و... رو میشه آپلو کرد هر کی باید لاگین کنه و بعد توش آپلود کنه و محمدودیت و... هم نداره)
قسمت گالری عکس( نمایش دادن عکس ها و قابلیت ارسال عکس به گالری و سیستم امتیاز دهی و ...)
قسمت چت (که معلومه دیگه)
-----------------------------------
این مجموعه اسکریپت ها در حال حاضر جمع آوری شده و به زودی آپلود شده و در اختیار هم کارها قرار میگیره

• لایک
امتیازات: TMNT

به نقل از oo00oo :
خب یه دونه اکانت رایگان تو byethost ثبت کردم .
Alex Mercer جان برات اطلاعاتش رو پ.خ کردم
خب اونجا رو فعلا فعال میکنیم و وقتی با موفقیت همراه شد بعدا به یه سرور پولی انتقال میدیم.
خب حالا الان میگم:
سایت ما چند تا قسمت داره:
صفحه اول سایت( که توش میایین و قسمت های مختلف سایت رو انتخاب میکنین یه چیزی تو مایه های صفحه اول سمپادیا دات کام)
صفحه سایت( که یه گروپ نوشت من و چند نفر دیگه که تو این راهندازی به ما کمک کردن و...)
قسمت بازی های آنلاین (که توش بازی تراوین قرار میگیره و در صورت درخواست بازی های دیگه هم اضافه میشه)
قسمت آپلود سنتر( که هر چی فایل و... رو میشه آپلو کرد هر کی باید لاگین کنه و بعد توش آپلود کنه و محمدودیت و... هم نداره)
قسمت گالری عکس( نمایش دادن عکس ها و قابلیت ارسال عکس به گالری و سیستم امتیاز دهی و ...)
قسمت چت (که معلومه دیگه)
-----------------------------------
این مجموعه اسکریپت ها در حال حاضر جمع آوری شده و به زودی آپلود شده و در اختیار هم کارها قرار میگیره
میشه اطلاعاتو برای منم پ.خ کنی؟

حتما فک کردم نیستی..

• لایک

فکر خوبیه و من هم موافقم
اگه میخواید کاری بکنید
من یه سرور دارم که خالی افتاده اونور
اگه میخواد میتونید ازش استفاده کنید ،میتونم در اختیارتون بزرام البته رایگان
اینم آدرس سایتم http://www.fcukerror.com\
فضاشم 1 GB
پهنای باندم نامحدوده
ایمیل نامحدوده
حالا مسئول این کار به من پ.خ بزنه یا یوزرنیم و پسورد رو بدم و اسکریپت رو نصب کنه

• لایک
Back
بالا