مدیریت هنر و استعداد است یا علم؟

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
به نظر شما مدیریت کردن بیشتر علمه یا هنر و استعداد؟ چرا؟

من نظرم رو بعداز همه میگم :D

Nice.Look

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی تهران
شهر
تهران
پاسخ : مدیریت هنر و استعداد است یا علم؟

هر سه تا فاکتور تاثیر مهمی دارند به این شکل که مدیریت صحیح با داشتن علم به دست میاد و به دست آوردن اون علم یک نوع هنر و سرعت پیشرفت و صعود به وسیله استعداد معین میشه.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

اولا تو هرکاری استعداد مهمه مدریت هم مقوله جدایی نیست و باید حداقل استعداد اینو داشته باشی که بتونی جایی رو اداره کنی ولی علم هم خیلی خیلی تاثیر داره و نمیشه از علم در این رابطه گذشت و هنر مدریت یعنی هنر مسوول شدن یعنی هنر قبول مسوولیت و ادا ره داشته باشی.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از محمّد :
به نظر شما مدیریت کردن بیشتر علمه یا هنر و استعداد؟ چرا؟

من نظرم رو بعداز همه میگم :D
به نظرم مدیریت بیشتر علمه و بعدش هم استعداد. به طوری که می شه با تمرین به دستش اورد. همچنین با مطالعه. و نباید این نکته رو فراموش کرد که استعداد تو کاری خیلی می تونه تاثیر داشته باشه.

8226

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان X
شهر
مشهد

به نظرم مدیریت استعدادی یه و در کل اداره و رهبری جمعی هنره البته نیاز به علم هم داره اما اگه یکی بره تو دانشگاه مدیریت رو به صورت اکادمیک و علمی یاد بگیره اگه استعداد و توانایی رهبری و اداره جمعی رو نداشته باشه نمی تونه موفق بشه اما اگه کسی استعداد داشته باشه قطعا موفق میشه :D :D :) (;

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

قدیم اینجوری بود که فقط دشتن اون هنر مهم بود اما ماروز جامعه فرق کرده اگه شما سواد مدیریت نداشته باشی نمی تونی نیروهای تحت امر خودت رو راضی نگهداری.
به نظرم در جامعه ی امروزی شما باید اول سواد مدیریت رو داشته باشی بعد هنر و در آخر استعداد اون رو.

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من مهم ترین ـش استعداده ، اما اون دوتای دیگه هم تاثیر دارن ! :-"

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

تا اون جایی که من تجربه کردم استعداد حرف اول رو میزنه ولی فک کنم هر چی کار مهم تر و سخت تر باشه و کلا هرچی اهمیت کار بیشتر باشه نقش علم و دانش مدیریتی بیشتر میشه البته بازم استعداد خیلی مهمه
البته یه چیز دیگه هم هست کسی که استعداد نداره که نمیره مدیریت بخونه یا مدیر یه جایی بشه؟میره؟

• لایک
امتیازات: o_o

ساقي

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمانشاه

بايد ديد اين مديريت روي چه موضوعي و با چه درجه ي اهميتي اعمال ميشه . براي مديريت كار هاي عادي و روز مره بنا بر تجربه ي شخصي من به هيچ وجه علم كارايي نداره . خيلي از مديران موفق هستن كه از عهده ي مديريت كار هاي جزئي و پيش پا افتادشون بر نميان ولي خوب در مورد كار هاي بزرگ واقعا موفقن . براي مديريت از اون نوعي كه توي زندگي به درد همه مي خوره بايد استعداد داشت و واقعا هنر به حساب مياد . ولي همين فرد هنرمند و با استعداد اگه مديريت مثلا يه شركت رو به عهده بگيره مطمئنا گير مي كنه !

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

مدیریت استعداده علم نیست.
چرا که میشناسم افرادی رو که علم مدیریت دارن ولی بازم نمیتنن هیچ کاری رو مدیریت کنن...هرکسی استعداد و هنر مدیریت رو بد باشه علمش رو هم به مرور یاد میگیره.
البته چه بهتر اگه علم مدیریت رو پیش تر کسب کنه و حالا با علم و استعداد به بهترین نحو از فرصت هاش استفاده کنه.

• لایک
امتیازات: o_o

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

به نظرمنم هردوش مهمن ( :D)
ولی استعداد تاپیربیشتری داره اون فردبایدبرای مدیریت استعدادهایی روکه لازمه روداشته باشه
ولازمه ی جمع بندی واستفاده ازاون ها علم هستش
پس ما نمیتونیم یک فاکتوروحذف کنیم ( ???)

بالا