- شروع کننده موضوع
yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
سلام
من بازم دیر رسیدم و متوجه شدم ولی به هر حال متوجه شدم!
دوره ی هفتم مسابقات بازی ریاضی این بار با کمی تاخیر از 12 تا 19 اسفندماه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
احتمالا داوطلبین شهر های دیگه که نمیتونن شرکت کنن! (یعنی اگرم میتونستن وقتش نیست! ) #
ولی اینو میگم حداقل اون سری دوستان مشهدی که اطلاع ندارن ، مطلع بشن!
درضمن بقیه هم باهاش آشنا بشن خیلی جالبه و حتی میتونید خودتون با همکاری اساتید ریاضی ِ مرکزتون به مرحله ی اجرا درش بیارید! :)
تبصره. در حالات خاص و با موافقت تیم اجرایی، تیمهای 3 نفره قادر به شرکت در مسابقات هستند.
در تاریخ 10 و 11 اسفندماه جلسه توجهیی و قرعهکشی تیمها انجام میشود و مرحلهی اول و دوم مسابقات در پنجشنبه و جمعه 12 و 13 اسفندماه برگزار میگردد. مراحل بعدی مسابقات در هر روز تا سهشنبه 17 اسفندماه برگزار شده و فینال مسابقات همراه با اختتامیه و توزیع جوایز در تاریخ پنجشنبه 19 اسفندماه برگزار خواهد شد.
ساعت دقیق برگزاری متعاقباً در وبسایت اعلام خواهد شد. ؛ وبسایت رسمی مسابقات : Mathgame
اینم پوستر مسابقات :
اطلاعات بیشتر رو میتونید به صورت فایل PDF از لینک زیر دانلود کنید!
روند برگزاری مسابقات بازی-ریاضی - PDF
قوانین هفتمین دورهی مسابقات بازی-ریاضی - PDF
سوالی بود من در خدمتم! :)
من بازم دیر رسیدم و متوجه شدم ولی به هر حال متوجه شدم!
دوره ی هفتم مسابقات بازی ریاضی این بار با کمی تاخیر از 12 تا 19 اسفندماه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
احتمالا داوطلبین شهر های دیگه که نمیتونن شرکت کنن! (یعنی اگرم میتونستن وقتش نیست! ) #
ولی اینو میگم حداقل اون سری دوستان مشهدی که اطلاع ندارن ، مطلع بشن!
درضمن بقیه هم باهاش آشنا بشن خیلی جالبه و حتی میتونید خودتون با همکاری اساتید ریاضی ِ مرکزتون به مرحله ی اجرا درش بیارید! :)
یک سری اطلاعات در موردش بگم :
ثبتنام در مسابقات بازی-ریاضی دورهی هفتم مخصوص دانشجویان دانشگاهها و دانشآموزان مدارس مشهد میباشد و تیمهای دانشجویی و دانشآموزی میتوانند با ارائهی اسامی و کارت دانشجویی (برای دانشجویان) چهار نفر اعضای تیم، مبادرت به ثبتنام نمایند.تبصره. در حالات خاص و با موافقت تیم اجرایی، تیمهای 3 نفره قادر به شرکت در مسابقات هستند.
در تاریخ 10 و 11 اسفندماه جلسه توجهیی و قرعهکشی تیمها انجام میشود و مرحلهی اول و دوم مسابقات در پنجشنبه و جمعه 12 و 13 اسفندماه برگزار میگردد. مراحل بعدی مسابقات در هر روز تا سهشنبه 17 اسفندماه برگزار شده و فینال مسابقات همراه با اختتامیه و توزیع جوایز در تاریخ پنجشنبه 19 اسفندماه برگزار خواهد شد.
ساعت دقیق برگزاری متعاقباً در وبسایت اعلام خواهد شد. ؛ وبسایت رسمی مسابقات : Mathgame
اینم پوستر مسابقات :
اطلاعات بیشتر رو میتونید به صورت فایل PDF از لینک زیر دانلود کنید!
روند برگزاری مسابقات بازی-ریاضی - PDF
قوانین هفتمین دورهی مسابقات بازی-ریاضی - PDF
سوالی بود من در خدمتم! :)