روابط

Dawn

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
تهران
پاسخ : روابط

به نقل از مــــَه شیــــــــد :
به نظرتون آدم باید چه کارایی بکنه که با اطرافیانش(خانواده، دوستاش و ...) روابط بهتری داشته باشه؟؟
(; :)

به نظر من یکی از مهم ترین کارا احترام گذاشتن به عقایدشونه(که اگر با عقاید خودمون مخالف باشه، به نظرم خیلی خیلی سخته!!).
به نظر من باید رگ خوابشون دستمون باشه بدونیم از چی بدشون میاد که پیششون انجام ندیم یا از چی خوششون میاد که انجامش بدیم.اما تعادل رو رعایت کنیم

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

من خیلی تو این فکر هستم که چ جوری میشه راحت و بدون هیچ بحثی سر کارایی که کردی با خانواده ت باشی
اما به نتیجه نرسیدم
اخه من ادمی هستم که اگه ی چیزی توی ذهنم ی جورِ دیگه تعریف شده باشه و هرکسِ دیگه با هر سن و سالی بخواد ی چیزِ دیگه رو با دلایلی که فقط واسه خودش محترمه به من بِقَبولونه اصن نمیتونم تحمل کنم :)

به همین دلیل فقط وقتی بحثی پیش میاد که نظر من با بقیه مخالفِ سکوت میکنم :)
به نظر من برای داشتن روابط بهتر باید به دنبال نقاط مشترک بود.اینکه چ چیزی هست که هردوطرف دوست داشته باشن و نظرِشون یکی باشه
همونا رو پیدا کنی و تقویتشون کنی

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

علاوه بر این که باید دنبال نقاط مشترک و... بین خودمون و خانواده ویا هر شخص دیگه باشیم باید خودمون هم انعطاف پذیر تر بشیم! نمیگم راحت حرف دیگران رو قبول کنیم اما می تونیم به قول دوستان سکوت کنیم و یا اونقدر تند نریم و احترام طرف مقابل رو حفظ کنیم تابعدا هم کسی نخواد توبیخ و نصیحتمون کنه(توی روابط خانواده)!
اما توی روابط دوستی به نظرم شرایط فرق میکنه! داشتن روابط بهتر خیلی آسون تر هست چون حداقل افراد ویژگی های شبیه تری دارندو اختلافات کمتره ولی واسه بهبود اون روابط هم باز هم یکی از شرایطش داشتن "گذشت" ه!

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

من خودم بر روابط بین دوستان و بین اعضاء خانواده و دوستان خیلی تاکید دارم ، اما به نظر من این روابط و صمیمت نباید جوری باشه که حرف و عقاید دیگران رو بر عقاید خودت مقدم بدونی ، یعنی نباید اون قدر به دیگران رو بدی که ازت توقع داشته باشن طرز فکرت رو عوض کنی ، رابطه با دیگران خیلی خوب و مفیده اما تا جایی که به خودت ضربه نخوره و اعتقادات خودتو بهم نریزه

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشکده‌ی هنر و معماری تهران مرکز
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

در مورد ِ روابط با دوستان من به یه سری از عقایدشون احترام میذارم و تو خیلی از مسائل ـم ممکنه باهاشون هم عقیده باشم .
ولی در مورد ِ خانواده زیاد با هم ، هم عقیده نیستیم .

gogory-8

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه۱
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

بچه ها دیدین بعضی وقتا ادم خودشومیکشه که بایکی صمیمی شه صمیمی ام میشه(چون ایرانی میتواند)اماسریه مضوع مسخره همه چی میریزه به هم X-( X-(

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

اصولا همه دوست دارن که روابطشون با آدما خوب باشه.اما خوب همیشه کار ساده ای نیست.
مخصوصا وقتایی که طرف مقابل،تو خیلی از زمینه ها باهات اختلاف عقیده داره.......
من خودم سعی می کنم که با آدمایی در ارتباط باشم که بتونم اختلافاتمون رو ازش چشم پوشی کنم یا در مورد چیزای اساسی اختلاف نداشته باشیم.
در بیشتر مواقع هم سعی میکنم اختلاف ها رو بپذیرم و بهشون احترام بذارم.
بهترین چیز برای حفظ یه رابطه ی خوب اینه که به هم احترام بذاریم و قبول کینم که آدما با هم فرق دارن....

..زهرا..

همون زهرا
نام مرکز سمپاد
فرز III
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از Dr.Stansfield :
نه خوب در جاهایی که لازم باشه رابطه داشته باشی خوب نمیشینی دست رو دست بذاری که !
منظورم اینه که توی جمعی که اگه حرف نزنی فک نمیکنن لالی :D سخن به میان نمی آورم !
تازه من اکثرا" همه با عقایدم مخالفن واسه همون هیچکی باهام نمیسازه که بخواد رابطه خوبی دشته باشه :D
اینکه اکثر مردم باهاتون مخالفن یه خورده غیرعادی نیس؟؟؟؟ :-/
البته بستگی به اطرافیانتون هم داره ها ... :-"
ولی یه تجدید نظری بکنید (;

goldokhtar

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
همینجا
رشته دانشگاه
حقوق

ب نظر من آدم باید خودش باشه ب دور از دورویی و چاپلوسی ...وقتی خوب باشیم ب اندازه کافی متفاوت تر از همه ایم...همه هم دوستمون دارند

Heyrat

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi
شهر
Tehran

کاملا با بالایی موافقم .
خودت که باشی ، روابطت خود به خود خوب میشه .

• لایک
امتیازات: igin
بالا