- شروع کننده موضوع
به نقل از Amincool :جالب نبودن زیاد [-(
بله به نظر من اگه آقای amincool به جمله ای که به عنوان امضاشون انتخاب کردن عمل کنن خیلی بهتره.........به نقل از H O S E I N :قرار نیست تصویر حتما" خیلی هنری باشه.تو این مواقع بنویس به نظر من.
این تصویر یه موضوع مهم فیزیکی رو یادآوری میکنه.
منفی که دادین! حتماً باید اعلام هم میکردین؟به نقل از Amincool :جالب نبودن زیاد [-(
کشش سطحی, همون چیزیه که باعث شده توی اون دو تصویر اون حشره ها بتونن روی آب بایستن و فرو نرن!!به نقل از arman.a :ببخشید ، من متاسفانه متوجه نشدم که تصویر دو حشره چه موضوعی از فیزیک رو یاد آوری می کنه ؟؟
یک سوال کشش سطحی چیه ؟
ویرایش: نیروی کشش سطحی رو خیلی سطحی متوجه شدم چیه ! این لینک ها خیلی خلاصه توضیح داده ، برای دوستانی که شاید مثل من ندونند ...
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4+%DA%A9%D8%B4%D8%B4+%D8%B3%D8%B7%D8%AD%DB%8C&SSOReturnPage=Check&Rand=0
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-view_forum_threads2.php?comment=122599&SSOReturnPage=Check&Rand=0#ref122599
یه سوال ... ناسا که پراز تصاویر خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی هست ، می تونید برین از اونجا کامل ببینید ، ؟به نقل از Rubiker :قشنگه يكي خورشيد گرفتگي بزاره
نه خیر اتفاقا" به نظر من تصاویری از اونچه که می دونستیم بذارین (یم) که درکمون و تصورمون از تون چیز هایی که تا به حال می دونستیم بیشتر بشه ...!به نقل از s`dni :جالب بود .....
ولی یه نظر دارم : چه طوره عکس هایی رو که می ذارید توضیحش هم پایینش بدید _ البته منظورم کشش سطحی و اینها نیست _ از چیزایی عکس بذارید که کمتر دربارش می دونیم !
به نقل از arman.a :این که مشخصه دوست عزیز ، ما در مورد موضوعی خارج از عنوان تاپیک بحث نکردیم ، دوستمون یک پیشنهاد داد در جهت بهتر شدن و بیشتر شدن کارایی و من هم نظر خودم واسه واسه بیشتر شدن کارایی و استفاده ی بهینه تر سایر بازدید کنندگان گفتم ...!
فقط یک نکته که اصلا" قابل درک نیست برای من اینه که واقعا" در انجمن فیزیک بحث جالب تر شدن موضوع برای افزایش بازدید کننده و استفاده ی همه ، به عنوان اسپم یا بحث خارج از موضوع در نظر گرفته می شه ...؟ تا اونجایی که من می دونم تاپیک جداگانه ای هم برای این موضوع وجود نداره در انجمن فیزیک ... . من خودم شخصا" مشکلی نمیبینم در کارم ، و دلیل قانع کننده ای واسه اینکه دیگه این کار رو تکرار نکنم ... .
یک شبه ی بزرگ بود برام مدت ها ... می تونید این رو هم مثل بقیه ی پست هام پاک کنید ..... . اگر هم تاپیکی واسه این موضوع هست منتقلش کنید تا اینکه من دیگر در خود تاپیک سر بهینه سازیش بحث نکنم .....