اگر بخواهید تبلیغی بسازید

• شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : اگر بخواهید تبلیغی بسازید

به نقل از Emperor of Shadow :
تبلیغای جدید داره به حاشیه میره(یه شعری برای یه مناسبتی خونده میشه آخرش میگه بانک. . .)(در وصف پفک چه چیزا که نمیگن "بدون . . . هرگز"با شعر عاشقانه فرقی نداره)
تبلیغ باید بیانگر ویژگی های اصلی جنس باشه
من خیلی موافق نیستم با این. درسته که باید بیانگر ویژگی های اصلی باشه ولی به نظرم نباید همه ی ویژگی ها رو یکجا نشون بده. من خودم به شخصه ترجیح می دم بیننده رو کنجکاو کنم تا اینکه یهویی همه چی رو بهش نشون بدم. مثلا اینکه ۲ ۳ تا از ویژگی ها اصلی رو نشون بدیم و بقیه رو نشون ندیم. (البته طوری که بیننده متوجه بشه هنوز هم ویژگی های اصلی دیگه ای برای اون محصول هستش) و اینطوری کنجکاو می شه. کنجکاو کردن بیننده یا یک مشتری چیز مهمی هستش.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از Emperor of Shadow :
تبلیغای جدید داره به حاشیه میره(یه شعری برای یه مناسبتی خونده میشه آخرش میگه بانک. . .)(در وصف پفک چه چیزا که نمیگن "بدون . . . هرگز"با شعر عاشقانه فرقی نداره)
تبلیغ باید بیانگر ویژگی های اصلی جنس باشه
ا
اتفاقا این باعث جلب توجه میشه و خیلیم جالبه اگر قرار باشه بیانگر واقعیت ها باشه میشه یک تبلیغ خالی از سلیقه و ذوغ و جذابیت همین حاشیه ها جذابیت میبخشه.

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

توی یک جامعه
بایدباتوجه به خوداون کالا ومصرف کننده هاش وشرکت های رقیبش وتصویرذهنی مردم ازاون کالا یاسطح جامعه تبلیقات کنن
مثلا برای جامعه ای باوضعیت اقتصادی پایین میتونن به جای نشون دادن 4 تا تبلیق بیخود که ازاول تااخرفقط بگن بخرین یاخوبه ودلائلشم نیارن
توی تبلیق برتریشونسبت به بقیه بگن یا مزیت های خودکالاروبگن
یامثلا بیان یه بازده محصول روبگن وبگن با این قیمت خیلی به صرفه درمیاد درنهایتو واینا
وازتنوع کالابگن ...
ودرنهایت جذابیت روهم به اون اظافه کنن وسعی کنن به جای یک تبلیق خشک وطولانی تبلیقات کوتاه ترومتنوع تری داشته باشند واطلاعات روکم کم به مردم بدن
چون حجم انبوه اطلاعات هم باعث خسته شدن یاحتی زده شدن ازاون تبلیق میشه
ونحوه ی بیان هم جذاب باشه
وسعی کنن باتوجه به محصول یک رگه هایی ازرنگ محصولو توی تبلیق بیارن ولی نه این که همه ی تبلیقات همون رنگی باشه
همین (;

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

من فقط شعر نمیذارم تو تبلیغ
د مادر **** مگه بچه پنج ساله میخواد پنیر تورو بخره !
ملت خرن مگه اه

بالا