عجايب موبايل!

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

این چینیا عجب کارایی میکننا :o
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

خوب بیاین بحث کنیم چه جوری این فرایند در این اندازه ی کوچیک انجام میشه؟(البته چون عکسش نیست نمیشه گفت که قطعا کوچیکه)
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

نه بابا! نوشابه هم بعله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

آره؟
چقدر خووب..
من دیوونه میشم داری حرف میزنی با یکی از معلما یا بچه ها یهوو دیددی خاموش میشه ......
زودتر بیاد ایران ایشاا...
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

يك نوع جديد باتري موبايل هم اومده،كه با چرخوندن شارژ ميشه!
خيلي ايده ي جالبيه!
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

به نقل از Elahe :
آره؟
چقدر خووب..
من دیوونه میشم داری حرف میزنی با یکی از معلما یا بچه ها یهوو دیددی خاموش میشه ......
زودتر بیاد ایران ایشاا...
اینجور چیزا هیچ وقت ایران نمیاد.
شما با معلماتونم صحبت میکنین؟
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

به نقل از احسان .م :
اینجور چیزا هیچ وقت ایران نمیاد.
شما با معلماتونم صحبت میکنین؟
بله :دی
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

اينم عكساش:
13398_911.jpg
 
پاسخ : شارژ تلفن همراه با نوشابه!!

مرسی از عکسا...ولی همچین به دلم نچسبید!! ;D...میتونستن طراحی بهتری داشته باشن!!...بیشتر شبیه این کپسولای زهر و پادزهر و اینا ست که تو فیلمان!! ;D...
 
با سرفه به موبایل های هوشمند،از سلامتی خود آگاه شوید

نرم‌افزار جدیدی ابداع شده که پس از شنیدن صدای سرفه کاربر، احتمال ابتلا به بیماری و نوع بیماری تنفسی را تشخیص می‌دهد. پژوهشگران امیدوارند این نرم‌افزار به زودی جزیی از برنامه‌های کاربردی موبایل‌های هوشمند باشد.


محبوبه عمیدی: نرم‌افزار جدید ابداعی دانشمندان آمریکایی و استرالیایی نه‌تنها به تلفن‌های همراه امکان شنیدن صدای سرفه‌های فرد را می‌دهد، امکان تشخیص نوع سرفه را نیز فراهم خواهد کرد. بنابراین، در آینده‌ای نه چندان دور یک سرفه کافیست تا تلفن همراهتان به شما بگوید آیا سرما خورده‌اید، مبتلا به آنفلوانزا یا ذات‌الریه هستید، سلامتید یا باید پزشک مراجعه کنید.

این‌که سرفه‌های شما خشک است یا نه و این‌که چقدر مخاط ریه‌هایتان با هوای بازدمتان ترکیب شده، می‌تواند اطلاعات خوبی در مورد وضعیت سلامتی شما و علت سرفه‌تان در اختیار پزشک معالج قرار دهد؛ به عنوان مثال، زمانی که سرفه می‌کنید، پزشک‌تان به عامل بیماری پی می‌برد و متوجه می‌شود که بیماریتان باکتریایی یا یک عفونت ویروسی است.

بسیاری از متخصصان و پزشکان، انواع سرفه‌ها را از روی تفاوت صدای آنها تشخیص می‌دهند. سازندگان این نرم‌افزار هم ادعا می‌کنند این برنامه از روش تشخیصی مشابهی برای تفکیک انواع سرفه‌ها استفاده می‌کند و می‌تواند با دقت، بیماران را از مراجعه به مراکز درمانی بی‌نیاز کند یا به آنها بگوید که چه زمانی در معرض خطر ابتلا به یک بیماری جدی قرار دارند.

به گزارش تلگراف، سوزان اسمیت از STAR Analytical Services ، مؤسسه‌ای که این تحقیق را آغاز کرده، می‌گوید: «چرا پیش از این به فکر ارزیابی و دسته‌بندی سرفه‌ها نیفتاده بودیم؟ سرفه‌ها یکی از ابتدایی‌ترین علائم آغاز بسیاری از بیماری‌های تنفسی هستند و با این حال ما داریم برای شناسایی آنها، روی تجربه پزشکان، پرستاران و روش‌هایی که حداقل متعلق به دو قرن پیش است، تکیه می‌کنیم».

سرفه چیست؟
هر سرفه‌ معمولا حدود یک‌چهارم ثانیه به طول می‌انجامند و به ترتیب شامل نفس گرفتن سریع، بازدم آرام و پس از آن مجموعه درهمی از صداها هستند که در نهایت صدای سرفه را ایجاد می‌کند. سرفه‌های ارادی و سالم، معمولا کمی بلندتر از سرفه‌های غیرارادی اشخاص بیمار هستند، علاوه بر این، در فرد بیمار، پس از صدای بلند اولیه، طیفی از صداها که متعلق به لرزش تارهای صوتی او و میزان حضور مخاط ریه در هوای بازدم هستند، شنیده می‌شوند که اطلاعات دقیقی را در مورد مشکلات سیستم تنفسی بیمار در اختیار پزشک قرار خواهد داد.

این نرم‌افزار می‌تواند صدای سرفه فرد را با بانک اطلاعاتی‌اش که مجموعه‌ای از صداهای از پیش‌ضبط‌شده از انواع سرفه‌ها در بیماری‌های گوناگون تنفسی است، مقایسه کند. این داده‌ها به تفکیک ج ن س یت، سنین گوناگون و وزن‌های متفاوت دسته‌بندی شده‌اند و متغیرهای دیگری را نیز شامل می‌شوند.

در حال حاضر بانک اطلاعاتی تیم استار، داده‌های متعلق به چند ده بیمار را گردآوری کرده، اما آنها احتمال می‌دهند به اطلاعات حدود هزار بیمار احتیاج خواهند داشت تا نتایج حاصل از این نرم‌افزار قابل اعتماد شود. این برنامه در حال حاضر نرم‌‌افزاری رایانه‌ای است که امکان بازنویسی و تبدیل آن به برنامه‌ای کاربردی خاص تلفن‌های هوشمند پیش‌بینی شده است.

پزشکان در مورد این نرم‌افزار تازه و کاربردهای آن خوش‌بینند. دکتر جکلین اسمیت، متخصص بیماری‌های تنفسی در دانشگاه منچستر و متخصص در ارزیابی انواع سرفه‌ها در گفتگو با دیسکاوری می‌گوید: «اگر آنها بتوانند پارامترهای اساسی استفاده از انواع سرفه را در تشخیص نوع بیماری پیدا کنند، باید بگویم به موفقیتی افسانه‌ای دست پیدا کرده‌اند. این می‌تواند به شکل معنی‌داری روش‌های تشخیص بیماری‌های تنفسی را بهبود بخشد و به افراد برای حفظ سلامتی و تندرستی‌شان بیش از پیش، کمک کند».

بنیاد بیل و ملیندا گیتس، مبلغ 100 هزار دلار برای ادامه این تحقیق به مؤسسه تحقیقاتی استار اعطا کرده است، این بنیاد امیدوار است نتایج این تحقیق مخصوصا برای کشورهای در حال توسعه که در آنها ابتلا به ذات‌الریه یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در کودکان است، مفید باشد.
 
اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغز نفو&#1

یک فوق تخصص جراحی گوش گفت: بهتر است صحبت با تلفن همراه کمتر از پنج دقیقه باشد و در حد انتقال پیام از تلفن استفاده شود.

نادر صاکی اظهار داشت: امواجی که از تلفن همراه ساطع می‌شود، طیف وسیعی از امواج نامرئی و الکترومغناطیس را در بردارد و در حد امواجی است که از مایکروفر و رادار ساطع می‌شود. وی افزود: قدرت امواج تلفن همراه بین 900 تا 1100 مگاهرتز است و همان گونه که مایکروفر غذا را گرم می‌کند، تلفن همراه نیز اثر حرارتی دارد و تا عمق سه سانتی‌متری مغز نفوذ می‌کند.

این فوق تخصص جراحی گوش خاطرنشان کرد: نفوذ این امواج در بزرگسالان از ضخامت استخوانی عبور نمی‌کند ولی در کودکان امواج در قشر مغز نفوذ می‌کند و استفاده از تلفن همراه برای آنان بسیار خطرناک است.

صاکی افزود: پیامدهای مخرب تلفن همراه درازمدت است و در زمان کوتاه نمایان نمی‌شود. عمده‌ترین اثر قابل مشاهده تلفن همراه حرارت است که در فرد مکالمه‌ کننده پس از مدتی لاله گوش قرمز می‌شود. وی یادآور شد: در مکالمه‌های طولانی مدت بر افراد استرس بیشتری وارد می‌شود که در نهایت خستگی روحی را به همراه دارد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: اثر دیگری که ممکن است تلفن‌های همراه بر افراد وارد کند و هم اکنون در حال مطالعه است، تغییرات ژنتیکی است که در صورت صحت این فرضیه، فاجعه‌ای در انتظار انسان‌ها است. صاکی گفت: تغییرات احتمالی که امواج الکترو مغناطیس روی سلول‌ها ایجاد می‌کنند موجب بروز تومور‌های مغزی در درازمدت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تلفن‌های بی‌سیم نیز ضرری مشابه تلفن‌های همراه دارند و توصیه می‌شود مکالمه‌های تلفنی با موبایل و بی‌سیم بیش از سه دقیقه به طول نینجامد. این فوق تخصص جراحی گوش یکی از راه‌های کاهش امواج مضر را استفاده از هندزفری ذکر کرد و گفت: گوشی تلفن همراه باید همواره یک متر از بدن فاصله داشته باشد و هنگامی که از تلفن همراه استفاده نمی‌شود، بهتر است آن را خاموش و یا در حالت بدون آنتن قرار داد.

صاکی با بیان این که ایستگاه‌های تقویت موبایل باید دور از منازل مسکونی واقع شوند که گاهی به دلیل تسهیلات مالی افراد اقدام به نصب این ایستگاه‌ها در نزدیکی منازل یا مدارس می‌کنند، ادامه داد: امواج ایستگاه‌ها تا 200 برابر مضرتر از امواج یک گوشی همراه است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اهواز توصیه کرد: کودکان تا سن بلوغ از تلفن همراه استفاده نکنند و پس از آن مکالمات در حد انتقال پیام باشد.
منبع : tabnak.com

;D اگه + دادین پیشاپیش سپاس! ;D
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغ&

مرسی از نکات !
ولی این آقای متخصص با اون فامیلش ( :)) ) فک نکرده وقتی ما کاری با گوشی نداریم ممکنه یکی دیگه کارمون داشته باشه ؟! یعنی چی خاموش کنیم ! اینجوری که باس همه ی گوشیهارو جمع کرد ! بعدشم هرچی می خوان بگن انقد از این چیزا خوندم ولی همشون بیخودن ! چون فایده ی این گوشی ها خیلی بیشتر از ضررشه تا وقتی هم که یکی بهتر ساخته نشه باس بسوزیم و بسازیم !
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغ&

اینا درست
ولی دیگه کاریش نمیشه کرد!
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغ&

بله ايشون راست گفتن!ولي نميشه كم حرقف زد...
مخصوصا وقتي دوستت از راه دور يا فاميل زنگ بزنن نميشه آخه!
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغز نفو

فكر كن داري با يه نفر حرف ميزني سر 5 دقيقه قطع كني مثل تلفن 25 تومني! :)) :))
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغ&

من كه يه ساله گوشيم خاموشه.فقط وقتي مي رم بيرون روشنش مي كنم.اونم بعضي وقتا...
اينا همه درسته.بچه ها باور كنين امسال خيلي استرسم كم شده.اينو وقتي مي فهمين كه چند ماه گوشيتونو خاموش كنين.اونوقت احساس راحتي مي كنين...
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغ&

تلفن ثابت هم همین طوریه؟
 
پاسخ : اثر حرارتی موبایل تا سه سانتی‌متری مغ&

به نقل از µ @ ћ Đ λ Ə :
تلفن ثابت هم همین طوریه؟
فك كنم يه جاييش گفته بود اگه تلفن بي سيمي باشه هم مضره...مگه نخونديش؟؟؟
 
10 علامتی که نشان می دهد شما به تلفن همراه معتاد هستید!!!

فست فود، بازی‌های ویدیویی و تلویزیون را فراموش كنید؛ بزرگ‌ترین بلایی كه این روزها فراگیر شده اعتیاد به تلفن همراه است. شاید شما كسانی را دیده باشید كه در كوچه به زمین می‌خورند، شب‌ها از خواب بیدار می‌شوند و در سالن‌های نمایش چهره از خود بیخودشان با نورLCD تلفن روشن می‌شود.

این افراد معتادهای موبایلی هستند كه ممكن است شما هم یكی از آن‌ها باشید و اگر فكر می‌كنید احساس شما اندكی بیش از وابستگی به پیامك بازی است می‌توانید برای مطمئن شدن 10 نشانه از اعتیاد به تلفن همراه را كه در این گزارش به آن‌ها پرداخته شده، مطالعه كنید.

*برروی لوازم جانبی بیش‌تر از خود تلفن هزینه می‌كنید
با وسیله بی‌ضرری مانند شارژر خودرو شروع می‌شود اما پس از آن به گیرنده اف ام رادیو، بازوبند، یك كیف متفاوت برای هر روز هفته، باتری‌ها، محافظ باتری و صفحه نمایش، آداپتور بلوتوث استریو و بلندگوی تلفن بی‌سیم گسترش پیدا می‌كند. در حالی كه اگر شش ماه دیگر مدل گوشی‌تان را تغییر دهید هیچ‌كدام از این لوازم به درد نخواهند خورد.
* از همه 30 برنامه نصبی در گوشی استفاده می‌كنید
همه كاربران ممكن است روند نصب برنامه در تلفن همراه را تجربه كرده باشند و پس از مدتی دریابند برنامه به درد آن‌ها نمی‌خورد و آن را پاك كنند یا همان طور رهایش كنند اما كسانی هستند كه برای انجام كوچك‌ترین كارها به برنامه‌های نصب شده در گوشی مراجعه می‌كنند.

منبع:http://www.tafrihi.com/index.php?p=8904
 
پاسخ : 10 علامتی که نشان می دهد شما به تلفن همرا&#1

من به هیچ وجه اعتاد ندارم ! (الحمدالله) ! ;D
 
Back
بالا