• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میکائیل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• رای‌دهندگان
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟

به نقل از رابین هود :
ولی ذر کل پیانو و یانی ( شاهکار دنیای موسیقی کلاسیک) رو عشقه
سبک یانی که اصلا کلاسیک نیست دوست عزیز!
به نقل از kourosh2 :
یه چیز می گم نگی ایرانی هستم که هستم.
یعنی تو می خوای تو ایران متولد شی ولی حتی یک بارم موسیقی کشور تو گوش ندی . این دیگه خیلی ستمه.
بعد عرضم به حضور شما که شما به اینکه موسیقی رو ادم تاثیر می ذاره که اعتقاد دارید؟
حالا از ادمای مهر بون و اروم بیشتر خوشت می یاد یا او نایی که خیلی خشنن؟
کلا در جریان نیستی!توجه کن به حرفای گفته شده:
به نقل از تـــــــــــــــارا :
من خودم علی قربانی گوش میدم، کامکارا گوش میدم، کلاسیک گوش میدم، متال گوش میدم، فلامنکو گوش میدم

بعدشم کی گفته اونایی که متال گوش میدن خشنن؟ :)) من نمی فهمم چرا هی همه چی رو به هم ربط می دی
از قدیم گفتن :
قافیه که تنگ آید ، شاعر به جفنگ آید

ببخشید البته ولی خب این نظر منه و دیگه هم بحثی با شما ندارم.آدم با منطق، منطقی برخورد می کنه ولی وقتی منطقی وجود نداره من دیگه با چه زبونی حرف بزنم؟!
به قول یکی از دوستان:
به نقل از dark-boy :
بعضی دوستان نسبتا محترمی که میان و میگن که متال چرت و پرته و از این حرفا ;
مگه کسی ازتون نظر خواست ؟ اصلا چرا فکر میکند نظرتون واسه ما مهمه ؟؟؟!!!!!!!
برید همون نوحه و عذاداریهاتونو گوش کنید ، دست از سر ما هم بردارید !!
:)
موفق باشید!

به نقل از kourosh2 :
یه چیز می گم نگی ایرانی هستم که هستم.
یعنی تو می خوای تو ایران متولد شی ولی حتی یک بارم موسیقی کشور تو گوش ندی . این دیگه خیلی ستمه.
بعد عرضم به حضور شما که شما به اینکه موسیقی رو ادم تاثیر می ذاره که اعتقاد دارید؟
حالا از ادمای مهر بون و اروم بیشتر خوشت می یاد یا او نایی که خیلی خشنن؟
اولا همون موسیقی سنتی که شما گوش میدی به مراتب تاریکتر و گاهی اوقات حتی خشن تر از موسیقی متاله... اگه تا حالا متوجه این مسئله نشدی ینی از اون موسیقی سنتی هم که داری صحبتشو میکنی هیچی نفهمیدی... متال اونقدرا هم که فک میکنی خشن نیست...
دوما خشونت چیز بدی نیس ، خیلی وقتا لازمه...

ببین از منم که پرسیدی بهت گفتم راک و متال بیشتر گوش میدم نگفتم سنتی گوش نمیدم. من تو خانواده ای بزرگ شدم که همه اهل موسیقی سنتی و کلاسیک بودن و کوچکترین زمینه ی واسه متال باز شدن من نبود. و اینو مطمئنم که تا 10-12 سالگی 80% آهنگایی که من گوش داده بودم سنتی بود. هنوزم سنتی گوش میدم ولی خب نه به اون شدت. الان بیشتر راک و متال گوش میدم و خانوادم هیچ مشکلی با این مسئله ندارن... برخلاف تو خیلی منطقی برخورد کردن با این قضیه... شاید اگه خانواده میخواست مانع من بشه و منو وادار کنه از موسیقیی که بهش علاقه دارم دست بکشم الان حتی همین مقداری هم که سنتی گوش میدم گوش نمیدادم و از موسیقی سنتی متنفر میشدم...

سلام به دوستداران سبک متال
نخواستم بعضی از حرمت ها رو بشکنم پس مانند ادبیات شما حرف نمی زنم شاید تفاوت همین لحن هاست که موسیقی سنتی رو از متال جدا می کنه.
اگر بر گردید و پست های من رو بخونید من هیچ توهینی به متال نکردم و همیشه متال به عنوان یک سبک قابل احترامه.
همچنین به هیچ وجه اجبار نکردم که حتما سنتی گوش بدید.
ولی به عنوان یک ایرانی همیشه به موسیقی کشورم افتخار می کنم و شناخت کامل از آن و تفاوت آن با دیگر سبک ها دارم .

کلام اخر:

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

موفق باشید

من سبک gothic rock رو خیلی دوس دارم!
اگه نمیدونین چیه برین آهنگای گروه within temptation :x :x :x :x :x رو دانلود کنین
اینم اسم چن تا از آهنگاشون :
All I need :x :x :x :x :x :x :x :x
Frozen
Memories :x :x :x :x

به نقل از kourosh2 :
نخواستم بعضی از حرمت ها رو بشکنم پس مانند ادبیات شما حرف نمی زنم شاید تفاوت همین لحن هاست که موسیقی سنتی رو از متال جدا می کنه.
دوست عزیز کسی به شما توهین نکرد چرا اینجوری فک میکنی :-?
به نقل از kourosh2 :
اگر بر گردید و پست های من رو بخونید من هیچ توهینی به متال نکردم و همیشه متال به عنوان یک سبک قابل احترامه
ما هم همیشه موسیقی سنتی :x رو یه موسیقی کامل و خوب دونستیم خود من که مشکلی با این موسیقی ندارم فقط علاقم به متال :x :x بیشتره همین!!
عجب بحثی بودا #:-S

خیلی جالبه .. اولش فک کردم شاید از شدت خواب چشم هام درست نمیبینه اما دقت کردم دیدم واقعا سبک بلوز توی نظر سنجی نیست.. بهتره بدونبن که مجله rolling stone تو رده بندی تاثیر گذارترین گیتاریست های تاریخ eric clapton & jimi H رو اول و دوم قرار داده که هر دو شون بلوز کار میکردن (jimi H کمتر البته).. خواهش میکنم بلوز رو هم توی نظر سنجی قرار بدین البته میدونم توی ایران خیلی کم به این سبک توجه میشه :-w

به نقل از hamid-GM :
خیلی جالبه .. اولش فک کردم شاید از شدت خواب چشم هام درست نمیبینه اما دقت کردم دیدم واقعا سبک بلوز توی نظر سنجی نیست.. بهتره بدونبن که مجله rolling stone تو رده بندی تاثیر گذارترین گیتاریست های تاریخ eric clapton & jimi H رو اول و دوم قرار داده که هر دو شون بلوز کار میکردن (jimi H کمتر البته).. خواهش میکنم بلوز رو هم توی نظر سنجی قرار بدین البته میدونم توی ایران خیلی کم به این سبک توجه میشه :-w
حمید جان خودتو خسته نکن !
اینجا حای پاپ و رپه ! B-)
اگرم بلوز رو بذارن مطمئن باش 3 تا رای هم نمیاره .

به نقل از sir.amirreza sadra :
از نظر من نباید به یه سبک محدود شیم من خودم بستگی به حال ادم داره من خودم همه چی رپ راک سنتی پاپ البته از۶و۸ متنفرم
=D>
منم موافقم ، بستگی به حالات و روحیات آدم داره که چه سبکی گوش بده یا زن گوش بده یا مرد

از کسایی که آهنگاشو گوش میکنن بدت میاد؟!؟ :))
اونا چه گناهی کردن؟
خودش خوب نیست ...چرا از طرفداراش بدت میاد؟ ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا