اگه ادم بعد شکست در رقابت هی حرس بخوره یا الکی هی ناراحت باشه واقعا بده.....ادم نباید اینجوری باشه...به نقل از Dr.Stansfield :رقابت خوبه !
ولی این که همیشه به این فکر باشی که چرا فلانی از من جلو افتاد و حرص بخوری دیگه خیلی بده !

خيلي موافقم!به نظر من راه حل مشکل تو اینه که با رقیبت رفیق بشی منظورم رفیق واقعی شاید بگی کلیشه ای ولی اگه رفیق باشید و به هم کمک کنید ممکن از هم جلو نزنید ولی سطح هر دوتون میره بالا
اگه اینطوری باشه واقعا عالیه!!!به نقل از روح الله :يه چيزي هم وجود داره به نام رقابت سالم ها!!!خيلي موافقم!
در ضمن سعي كن اهدافت رو بلندتر و بزرگتر انتخاب كني،اونوقت اينكه با يه صدم اختلاف اول نشدي چندان مهم نخواهد بود...

خب بستگی داره جو مدرسه چی باشه.به نقل از لیندا :رقابت خوبه ولی متاسفانه تو مدارس تیزهوشان بد جا افتاده!!!!
بچه ها خیلی خودشونو اذیت میکنن که از دوستشون عقب نمونن!! و فقط برای اینکه بگن ماهم یک کاری یاد داریم کاری انجام میدن [-( [-( [-(

ادم ها مثل هم نیستند تو نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی اگه کسی از تو بدتر باشه غروز کاذب بهت دست میده و اگه بهتر باشه نا امیدی در پیش داره سعی کن همونی که هستی باشی و همش خودتو با بقیه مقایسه نکنیبه نقل از Enas :به نظر شما رقابت خوبه؟؟ به نطر من که خییلی بده...من دیگه دارم دیوونه میشم... همش تو فکر اینم که بالاترین نمره باشم... اگه یه کم نمرم از رقیبم کمتر شه یا توی یه آزمونی دوم شم، تا مدت ها اعصابم خورده!! باید چی کار کنم؟؟ لطفا راهنماییم کنید...