• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رقابت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Enas
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رقابت

رقابت خوبه !
ولی این که همیشه به این فکر باشی که چرا فلانی از من جلو افتاد و حرص بخوری دیگه خیلی بده !

به نقل از Dr.Stansfield :
رقابت خوبه !
ولی این که همیشه به این فکر باشی که چرا فلانی از من جلو افتاد و حرص بخوری دیگه خیلی بده !
اگه ادم بعد شکست در رقابت هی حرس بخوره یا الکی هی ناراحت باشه واقعا بده.....ادم نباید اینجوری باشه... :|

رقابت كلا كلمه ي سنگينيه!! وقتي هي رقابت با حسادت قاطي ميشه واقعا بده... خيليا واسه اينكه ثابت كنن بهترن هركاري مي كنن... به نظرم بهتره همه باهم براي پيشرفت هم هم فكري كنيم!! (چقدر "هم" داشت!!)

يه چيزي هم وجود داره به نام رقابت سالم ها!!!
به نظر من راه حل مشکل تو اینه که با رقیبت رفیق بشی منظورم رفیق واقعی شاید بگی کلیشه ای ولی اگه رفیق باشید و به هم کمک کنید ممکن از هم جلو نزنید ولی سطح هر دوتون میره بالا
خيلي موافقم!
در ضمن سعي كن اهدافت رو بلندتر و بزرگتر انتخاب كني،اونوقت اينكه با يه صدم اختلاف اول نشدي چندان مهم نخواهد بود...

به نقل از روح الله :
يه چيزي هم وجود داره به نام رقابت سالم ها!!!خيلي موافقم!
در ضمن سعي كن اهدافت رو بلندتر و بزرگتر انتخاب كني،اونوقت اينكه با يه صدم اختلاف اول نشدي چندان مهم نخواهد بود...
اگه اینطوری باشه واقعا عالیه!!!
اما من به شخصه به این کار رقابت نمی گم!
تعریفم کلا با شما فرق داره!

رقابت خوبه ولی متاسفانه تو مدارس تیزهوشان بد جا افتاده!!!!
بچه ها خیلی خودشونو اذیت میکنن که از دوستشون عقب نمونن!! و فقط برای اینکه بگن ماهم یک کاری یاد داریم کاری انجام میدن [-( [-( [-(

به نقل از لیندا :
رقابت خوبه ولی متاسفانه تو مدارس تیزهوشان بد جا افتاده!!!!
بچه ها خیلی خودشونو اذیت میکنن که از دوستشون عقب نمونن!! و فقط برای اینکه بگن ماهم یک کاری یاد داریم کاری انجام میدن [-( [-( [-(
خب بستگی داره جو مدرسه چی باشه.
تو مدرسه ما که درس نخوندن عقب موندن حساب نمیشه.درس بخونی از بقیه جولو میزنی.

به نقل از Enas :
به نظر شما رقابت خوبه؟؟ به نطر من که خییلی بده...من دیگه دارم دیوونه میشم... همش تو فکر اینم که بالاترین نمره باشم... اگه یه کم نمرم از رقیبم کمتر شه یا توی یه آزمونی دوم شم، تا مدت ها اعصابم خورده!! باید چی کار کنم؟؟ لطفا راهنماییم کنید...
ادم ها مثل هم نیستند تو نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی اگه کسی از تو بدتر باشه غروز کاذب بهت دست میده و اگه بهتر باشه نا امیدی در پیش داره سعی کن همونی که هستی باشی و همش خودتو با بقیه مقایسه نکنی

مَن که فقط به خودم فکر می کنم !
اصنم دیگران برام مهم نیستن
شما درس خـ ـودتو بخون
و این پیش فرض رو داشته باش که تو شرایط یکسان مطمئناً بهتر از اونای
فکر کردن به دیگران و اینکه چیکار می کنن و من اونجا چیکار می کنم می تونه پائین بکشونَدِت
به رقابت فک نکن
به این فک کن که می خوای مث همیشه خوب باشی
دیگرانی هم وُجود نَدارن ، تمومَم که شد فکر کردنت برنمی گردونتش و بهتره بیشتر خراب نش ِ !
این پیش فرض ذهنی خیلی کمک کنندَس !

در هر لحظه دارید با خیلی ها رقابت می کنید ولی حس نمی کنید و در همین لحظه 10000 نفر دیگه دارن با شما رقابت می کنند که حتی ممکنه روحتون هم خبر نداشته باشه

Back
بالا