کلاس‌های فوق برنامه و تابستانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلاس‌های فوق برنامه و تابستانی

خب واسه ما تابستون جبرانی و پیشرفته ریاضی و فیزیک میذارن
واسه بچه های دوم هم + پژوهش
المپیاد هم سر جای خودشه
خب به نظر من الان که کیفیت یکم پایینه + اجباریه فایده زیادی نداره !
من به شخصه ترجیح میدم بشینم خونه درسایی که خودم دوست دارم رو بخونم تا اینکه یه موقعایی پاشم برم مدرسه وقتم تلف شه !!!

ما كه از اول تير ميرم سر كلاس فوق برنامه برا همه هم اجباريه
تازه من خودم بايد المپياد ادبي هم برم :-w

برای ما هم از اول تیر گذاشتن و سال دوم رو شروع کردن ولی همه بچه ها نیستن

نمیدونم یعنی هر چی تو تابستون میگن دوباره تو مدرسه ها هم می خوان تکرار کنن؟ :-?? :-??

ببخشید من هنوز سمپادی نیستم ولی می خوام برای سمپاد93 ششم بخونم. و قبول شدنش خیلی برام مهمه . شما کلاس تابستونی برای آمادگی تیزهوشان از یه جای خوب و مطمئن مثلا گاج و قلم چی و....میشناسید؟
تو رو خدا کمکم کنید

به نقل از fati80 :
ببخشید من هنوز سمپادی نیستم ولی می خوام برای سمپاد93 ششم بخونم. و قبول شدنش خیلی برام مهمه . شما کلاس تابستونی برای آمادگی تیزهوشان از یه جای خوب و مطمئن مثلا گاج و قلم چی و....میشناسید؟
تو رو خدا کمکم کنید

فکر نمیکنم از این به بعد آزمون هاش سخت باشه ! ولی واسه ششم به اول مسلما یسری تغییرات داره !
به نظر من گاج و قلم چی به درد آزمون ورودی سمپاد نمیخوره , البته زمان من همچین بود الان رو نمیدونم ...

برای ما یه سری ریاضی فیزیک پیشرفته گذاشتن و پژوهش .
ریاضی فزیک پیشرفتش به نظرم اصلا خوب نیست . به جز یه تعداد معدودی بقیش مفید نیست . نصف بچه ها هم کلا پیچوندن ما که میریم هم اونچنان کاری نمی کنیم :))
هی به ما گفتن اجباریه بعد من پرسیدم که اینا به درسای طول سال تحصیلی هم ربط داره گفتن بله بله لازم دارین و ازین حرفا :| الان که رفتیم میگن هیچ کدوم از این درسا که میدیم به درسای معمول و مباحث کنکور ربطی نداره .
ولی پژوهش خوب لازمه فکر کنم چون ممکنه اگر الان شروع نکنیم وقت برای کارگاه علوم کم بیاد .

ما هر سه سال راهنمایی کلاس داشتیم
پارسال هم از 3 ماه تابستون ، 2 ماه و نیم کلاس داشتیم ... که البته زیاد به درد بخور نبود! ;D
امسال کلا تعطیل کردند کلاس تابستونی مدرسه رو! که البته خوب نیست زیاد! چون کلاس مدرسه برای ما تو تابستون بیشتر جنبه ی تفریحی داشت تا درسی!

از شهریور ماه شروع میشه ...4جلسس...عربی

من که تا به حال کلاس تابستونی تو مدرسه ( درسی ) نداشتم !! ولی سال قبلیامون داشتن ! کلا فک کنم دبیرستان هم وارد شم کلاسای تابستونی رو بردارن! پایه ما یه همچین شانسی داره!!!

بله خوبه و نسبتا تاثیر گذار چون که من تابستون اگه کلاس نباشه می بوسم می زارم کنار درسارو ;D

پارسال برای مدرسه ما کلاس ریاضی و فیزیکو شیمی بود بچه ها 7 صبح می رفتن تا 11 ! :)) ;D :-"
بعد توی کل سال دیدن نتیجه نداد . به همین علت امسال دیگه کلاس نذاشتن(و ما حسابی خوش به حالمون شد) >)

کلاسای پایش ک چرت ی چیزی اون ور تره...رفتنش فقد وقت تلف کردنه... میخوان شرو کنن برمیگردن از 2 سال بعد...کلاسای المپش خوفه... ;)

البته بستگی به مدرسه ش داره. مثلا مدرسه ما درسی رو که تو تابستون میده دیگه توی سال تکرارش نمی کنه. باید ببینی اگه رفتن تو تابستون اجباریه و یا درس موقع مدرسه رو تکرار نمی کنه باید بری حتما
حتی اگه تکرار هم می کنه رفتن بهتر از نرفتنه چون اگه درسا دو بار داده بشن یادگیریش خیلی آسون تر میشه.

خب بستگی داره ، باید ببینی معلمش کیه ، چی میخواد درس بده ، اون چیزی که میخواد بگه رو مشکل داری یا نه و از این چیزا !

خوشم میاد از مدرسه خودمون
کلا کادر مدرسه بی حال کلاس چیه؟ کلاس المپ نداریم چون مدیر به زور می خواد ما رو برای کنکور اماده کنه
کلاس درس های دیگه هم که چن روز پیش اس دادن اگه دوس دارین بیایین فیزیک و ریاضی سال پیش رو بهتون یاد میدیم
کلا خیلی زحمت کش هستن خدا خیرشون بده
باز حلی بهتره یه کلاس 5 یا 6 جلسه ای میذاره براشون :|

Back
بالا