• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلاس‌های فوق برنامه و تابستانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلاس‌های فوق برنامه و تابستانی

مدرسه ما نیز گذاشته ولی صرفا از سال بالایی ها شنیدم که هر سال این جور کلاس ها بیشترشون خیلی ناقص و بی خود بودند.
و من واقعا دارم حس می کنم برای اینه که ازمون یه پولی بگیرن.ای بابا.چه دنیایی شده

به نقل از کوروش :
خوش بحالتون چه کلاس های خوبی تو مراکز شهر های بزرگ دارید... :(
فکر نمی کنم ربطی به شهرمون داشته باشه... مثلا فکر نمی کنم فرزانگان 1ی ها اینقدر کلاس داشته باشن(فرزانگان 1ی ها اگه دارین بگین؟؟)
کلا سیاست مدرسه ی ما اینه. هیچ سرمایه گذاری درستی (چه از نظر هزینه, وقت یا حتی برنامه ریزی) روی مسائل درسی ما نمیشه. پژوهش و المپیاد بیشتر اهمیت داده میشه.
بچه ها این ترم فیزیک 1 رو همه از دم گند زدن. میانگینمون فکر کنم 13-14 بود. ولی حتی یه کلاس باز آموزی یا تقویت فیزیک 1 هم نذاشتن بین این همه کلاس (البته میذاشتن هم بچه ها نمیومدن!!!!)

کلاسای المپیاد واسه اونایی که میخوان:
المپیاد ریاضی،کامپیوتر،ادبی،زیست،نجوم،فیزیک،شیمی،هنوز هم هست؟ ;D
کلاسای پژوهش علوم پایه و علوم انسانی: (که پروزه هاش میره تو کارگاه علوم)
پژوهش های علوم پایه: ریاضی ،شیمی،فیزیک،زیست،مکانیک،الکترونیک،کامپیوتر،نجوم(با 2 شب رصد اونم به زور بچه ها، انقدر که
رفتن در پژوهش و گفتم ما رصد میخوایم اما کسی گوشش به این حرفا بدهکار نبود.... :( )
پژوهش های علوم انسانی: حفظ قرآن، ادبیات عرفانی، ادبیات داستانی، هوش اجتماعی، رمز گشایی از خطوط باستانی،
تئاتر(از همه بیشتر دوسش دارم <:-P )
کارسوق های علمی-هنری که 2 بخش علوم انسانی و علوم پایه داره:
کارسوق های علوم انسانی:
*کارسوق سرمایه( در مورد اقتصاد و یه جور تجربه یه بازار سرمایه گذاری مجازی در مدرسه)
*کارسوق رابطه( شناخت و مطالعه رفتار ها به منظور برقراری ارتباظ موثر با خود و دیگران)
*کارسوق هنر های مفهومی(در باب هنر های مفهومی! ;D )
*تهرانشناسی(یه جور اردو =D> ): تجربه تهران بر پایه یکی از 3 موضوع تضاد،کار،شادی.....من که وقتی فهرست جاهایی رو دیدم که قراره ببرنمون دلم آب افتاد :P
کارسوق های علوم پایه:
*اعجاب کامپیوتر:
آشنایی با سخت افزار و مفاهیم و اصطلاحات بازار و روش خرید قطعات، مفاهیم شبکه و اینترنت و روشهای ثبت و طراحی یک سایت و نرم افزار های نفوذی
شبکه، قابلیت های Gmail ، نحوه ساخت گروه و میل و doc وbuzz ، روشهای جستجو پیشرفته، روشهای خرید و ارتباطات اینترنتی، آشنایی با ICDL ، نرم افزار های
طراحی گرافیک، فتوشاپ، ساخت کلیپ و فلش
*اعجاز شیمی: انفجار،دود،خرابکاری........ >)

بله داره!

ما که پیش هستیم !

امسال همش کلاس تابستونی داریم !
برنامه رو حال کن!

یه زنگ در میون ریاضی و فیزیک!

از ساعت 8 صبح الی 1 بعد از ظهر

از ساعت 5 بعد از ظهر تا 8,15 بعد از ظهر!!!!!!!!!!!!!!

تا 10 روز اینجوریه!
باز 4 روز استراحت! دوباره 10 روز دیگه !

بله که داریم!
خوبشم داریم!
دو زنگ در هفته برای ما که تحربی هستیم ، زیست اجباری گذاشتن و باید بیایم! ولی غیر اون بقیش اختیاریه!
البته اگه کسی هیچیشو نیاد بهش گیر میدن.

به نقل از ibtkm :
مدرسه ما نیز گذاشته ولی صرفا از سال بالایی ها شنیدم که هر سال این جور کلاس ها بیشترشون خیلی ناقص و بی خود بودند.
و من واقعا دارم حس می کنم برای اینه که ازمون یه پولی بگیرن.ای بابا.چه دنیایی شده

الله اکبر ... کفر میگی چرا؟
کلاس المپیاد به اون خوبی!!

به نقل از JoLLy GirL :
فقط 4 روز؟
دهنتون تا حدود زیادی صافه

ینی چی که دهنمون صافه؟!

من حساب کردم که در طول روز فقط 5 ساعت وقت استراحت کردن و درس خواندن دارم! مگه اینکه بخوام ساعت خوابم رو خیلی کم کنم!

به نظرت با این برنامه ادمم می مونه؟!

برای ما هم گذاشتن و خیلی متنوع هست. ولی دوتاش بیشتر خوب نیست بقیش مذخرفه!!!!

به نقل از GoMn@m :
کلاسای المپیاد واسه اونایی که میخوان:
المپیاد ریاضی،کامپیوتر،ادبی،زیست،نجوم،فیزیک،شیمی،هنوز هم هست؟ ;D
کلاسای پژوهش علوم پایه و علوم انسانی: (که پروزه هاش میره تو کارگاه علوم)
پژوهش های علوم پایه: ریاضی ،شیمی،فیزیک،زیست،مکانیک،الکترونیک،کامپیوتر،نجوم(با 2 شب رصد اونم به زور بچه ها، انقدر که
رفتن در پژوهش و گفتم ما رصد میخوایم اما کسی گوشش به این حرفا بدهکار نبود.... :( )
پژوهش های علوم انسانی: حفظ قرآن، ادبیات عرفانی، ادبیات داستانی، هوش اجتماعی، رمز گشایی از خطوط باستانی،
تئاتر(از همه بیشتر دوسش دارم <:-P )
کارسوق های علمی-هنری که 2 بخش علوم انسانی و علوم پایه داره:
کارسوق های علوم انسانی:
*کارسوق سرمایه( در مورد اقتصاد و یه جور تجربه یه بازار سرمایه گذاری مجازی در مدرسه)
*کارسوق رابطه( شناخت و مطالعه رفتار ها به منظور برقراری ارتباظ موثر با خود و دیگران)
*کارسوق هنر های مفهومی(در باب هنر های مفهومی! ;D )
*تهرانشناسی(یه جور اردو =D> ): تجربه تهران بر پایه یکی از 3 موضوع تضاد،کار،شادی.....من که وقتی فهرست جاهایی رو دیدم که قراره ببرنمون دلم آب افتاد :P
کارسوق های علوم پایه:
*اعجاب کامپیوتر:
آشنایی با سخت افزار و مفاهیم و اصطلاحات بازار و روش خرید قطعات، مفاهیم شبکه و اینترنت و روشهای ثبت و طراحی یک سایت و نرم افزار های نفوذی
شبکه، قابلیت های Gmail ، نحوه ساخت گروه و میل و doc وbuzz ، روشهای جستجو پیشرفته، روشهای خرید و ارتباطات اینترنتی، آشنایی با ICDL ، نرم افزار های
طراحی گرافیک، فتوشاپ، ساخت کلیپ و فلش
*اعجاز شیمی: انفجار،دود،خرابکاری........ >)
اینو نگفتی که کلاس های پژوهش علوم پایه اجباری اند یعنی هر دانش آموز فارغ التحصیل پایه اول باید تو یکی از اونها شرکت کنه

برنامه های تابستونتون چیه؟
مدرسه براتون کلاس میذارن؟ چقدر؟
چی می خونید ؟
خودتون راضی هستید؟
لطفا بفرمایید چندم دبیرستانید

Back
بالا