- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرم آباد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : علاقه يا ماديات...!؟
من كه تا حالا هر كاري كه انجام دادم از روي علاقه و واسه دل خودم بوده،حتي درس خوندن.
مثل اينكه وقتي از يه درسي خوشت نمياد،كمتر اون درسو ميخوني و مسلما كمتر از بقيه ي دروس نمره ميگيري
شغل هم همين جوريه اگه علاقه داشته باشي كارتو بهتر انجام ميدي و پول بيشتري هم در مياري
هر چند شغل كم درآمدي باشه،كار كردن با علاقه باعث ميشه در مقايسه با كساني كه همكار تو هستن بيشتر پول در بياري!
دقيقا!به نقل از Sajal :علاقه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پسر و دخرتشم فرقی نمیکنه! آدم باید کاری که دوست داره رو انجام بده که بعدا پشیمون نشه! آدم اگه به کار و شغلش علاقه نداشته باشه نمیتونه تو کارش پیشرفت کنه اون موقع دیگه از پولم خبری نیست!!!
من كه تا حالا هر كاري كه انجام دادم از روي علاقه و واسه دل خودم بوده،حتي درس خوندن.
مثل اينكه وقتي از يه درسي خوشت نمياد،كمتر اون درسو ميخوني و مسلما كمتر از بقيه ي دروس نمره ميگيري
شغل هم همين جوريه اگه علاقه داشته باشي كارتو بهتر انجام ميدي و پول بيشتري هم در مياري
هر چند شغل كم درآمدي باشه،كار كردن با علاقه باعث ميشه در مقايسه با كساني كه همكار تو هستن بيشتر پول در بياري!

پسر و دخرتشم فرقی نمیکنه! آدم باید کاری که دوست داره رو انجام بده که بعدا پشیمون نشه! آدم اگه به کار و شغلش علاقه نداشته باشه نمیتونه تو کارش پیشرفت کنه اون موقع دیگه از پولم خبری نیست!!!