amirfardanian
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 7.1)
واقعا دوستان راي مي خرند؟؟؟
واقعا دوستان راي مي خرند؟؟؟
شما که اصلا ! ! !به نقل از امير :واقعا دوستان راي مي خرند؟؟؟
چقدر تو پستی محمد ! دیگه باهات حرف نمی زنم !به نقل از مـهمّد بذرکار :اینو بی خودی هر سری که می بینه رای نمیاره میاد می گه
من بهش گفتم با گذاشتن مشخصات عکس توی عکس می زنه عکس رو خراب می کنه ... کسی نمی خواد بهش رای بده خوب زوری نیست که ...
ولی این سری عکسش از سری قبلی هاش قشنگ تر بود
مجموع دوستان !به نقل از A l i r e z A :یک سوالی! این مجموع آرا دقیقا مجموع چیه؟ مجموع نفراتیه که رای دادن یا تعداد رایایی که داده شده؟
کی به تو تهمت زد عزیزم ؟به نقل از امير :اقا من اعتراض دارم من فقط از دو نفر خواهش كردم به من راي بدن اون هم به خاطر چيز ديگه اي بود
چرا به من تهمت مي زني
اصلا تمام راي هاي منو پاك كنيد ، طفلك اين مديرا چي مي كشن
مهم حضوره نه مسابقه مگه چي ميدن به ما اگه اول شيم
تازه کجاش رو دیدی ؟به نقل از همکلاسی :...
چقدر تو پستی محمد ! دیگه باهات حرف نمی زنم !
تعداد رای ها رو خودمون که می تونیم جمع ببندیم که ...به نقل از A l i r e z A :یک سوالی! این مجموع آرا دقیقا مجموع چیه؟ مجموع نفراتیه که رای دادن یا تعداد رایایی که داده شده؟
البته گویا تعداد نفراتیه که رای دادن؛ به نظرتون نباید تعداد رایایی باشه که داده شده؟!
همین مثبت منفی ها هم سرش دعواست ... دیگه چه برسه «مدال» داده بشه ... اون موقع که خودت میای می گی یا مدال ما رو بدین یا ...به نقل از همکلاسی :چرا برای این مسابقه مدال درست نمی کنید ؟
به نقل از مـهمّد بذرکار :تازه کجاش رو دیدی ؟
تعداد رای ها رو خودمون که می تونیم جمع ببندیم که ...
همین مثبت منفی ها هم سرش دعواست ... دیگه چه برسه «مدال» داده بشه ... اون موقع که خودت میای می گی یا مدال ما رو بدین یا ...
خوب تو عکس خوب بگیر، توی خراب کاری نکن با این نوشتن اطلاعات و اینا، ببین با چندتا اختلاف رای دوم می شی! هوم؟