- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : ایده های شما
با توجه به اینکه مشهدی هستی حدس میزنم پارک آبی رفته باشی، نمیدونم اینو تجربه کردی یا نه، ولی وقتی داری سور میخوری و همه جا تاریکه و اصلا نمیدونی که کی و چطوری میفتی داخل آب، فک میکنم اشتیاق بیشتر بهت میده تا اینکه نور باشه و بدونی کی و چطوری میفتی تو آب.
اینم قضیش همینه، کاربرا وقتی نمیدونن سیستم چطوریه و یهو مثلا ارتقا درجه میگیرن بیشتر اشتیاق و انگیزه میگیرن.
اخه نکته اینه که اگه بخوایم استپ ها رو بگیم یه مقدار درکش فک میکنم پیچیده بشه چون مدیران چندین وقت پیش کلا این سیستم رو تغییر دادن و یک چیز ترکیبی از تعداد پستا و مدت زمان حضور با یک سری ضریب مشخص ایجاد کردند.به نقل از اردلان :من از برنامه نویسی و اینا چیزی بلد نیستم ولی اضافه کردن ی سری دستور از اصلاحشون آسونتر باید باشه
الان من خودم ی هفتست ک دارم صبر میکنم ک ی ستارم بشه دوتا
ولی هنوز چیزی نشده
خوب این اگه یجوری بودش ک میفهمیدم ک اگه ی سری کارا بکنم میرم مرحله ی بعدی،مسلما بیشتر تلاش میکردم
تو حرف بزن هم باید دیده باشین بچه هایی رو ک اومدن پست دادن ک :
واااااااای ک این ستاره هام تغییر کرد و ...
ینی بیشتر بچه ها متوجه پیشرفتشون نمیشن و یهو میبینن ک ستاره گرفتن و بعد از یی مدتی هم یادشون میره
حالا اگه بدوونن ک مثلا 100تا استپ کله مرحله هست و اونا مثلا استپ 25 اند،تلاششون رو میکنن ک بیشتر جلو برن
اینجوری ی شور و شوقی هم بوجود میادش
با توجه به اینکه مشهدی هستی حدس میزنم پارک آبی رفته باشی، نمیدونم اینو تجربه کردی یا نه، ولی وقتی داری سور میخوری و همه جا تاریکه و اصلا نمیدونی که کی و چطوری میفتی داخل آب، فک میکنم اشتیاق بیشتر بهت میده تا اینکه نور باشه و بدونی کی و چطوری میفتی تو آب.
اینم قضیش همینه، کاربرا وقتی نمیدونن سیستم چطوریه و یهو مثلا ارتقا درجه میگیرن بیشتر اشتیاق و انگیزه میگیرن.
از لحاظ فنی اصلا نمیصرفه! ینی سیستمش اینطوریه که باید تک تک پستا بررسی شه که یه پراسس عظیمی میگیره! و به نظر شخصی خودمم چیز خوبی نیستبه نقل از farz :میگم یه سامانه ای اگه می تونین راه بندازین که اگه کسی پست های ما رو "نقل قول" زد تو ما خبر دار شیم, مثلا تو پیغام خصوصی
چه طوره؟!!؟![]()

)
)