• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایده های شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایده های شما

به نقل از @rez!|@ :
یه تنظیم بگذارید که یه انجمن رو که نمیخوایم دیگه نیاد توی پاسخ ها
تو صفحه مشخصات، گزینه ی تنظیمات، نادیده گرفتن انجمن ها ;)
82ebe7e8d9d6da0a1.png

به نقل از سَجاد :
تو صفحه مشخصات، گزینه ی تنظیمات، نادیده گرفتن انجمن ها ;)

خب برای تاپیک نیست ، هست؟!

سوال درمورد انجمن بود (بدبخت منطقی!)
ولی فکر نکنم... من که ندیدم!

آقا چیزه ، یه کاری کنین وقتی میخوایم بانگی رو حذف کنیم ، یه پیام بیاد که تاییدش کنیم ! اینجوری اگه اشتباها دستمون خورد ، زود حذف نشه دیگه ! :-|

اين تبليغ سايتاي المپياد هستا اون بالا. واقعاً از نظر هنري مستهجن ان "-: اصلاً به پرستيژ سايت نميخورن و سايت رو شبيه اين سايتاي شياد كنكور و دكّان و اين صحبتا ميكنن "-:
اگه بشه كه عوض كرد ظاهرش رو، من خودم كاراش رو ميكنم. اگه هم نميشه، يا جاي من اينجاست، يا جاي اينا ""-:
((:

بانگ الان سیستمش شامل این جمله میشه : همین که هست هیچ کاریش نمیشه کرد :دی

بهراد اگه خودت کارشو میکنی شروع کن. البته طبیعتا موافقت صاحب تبلیغ هم لازمه برای عوض کردنش. ولی خب اگه طرح قابل قبولی باشه مشکلی ندارن احتمالا.

این بنرِ «مسابقه‌ی نوازندگان سایت» عالیه. از لحاظ طراحی و تصویرسازی کلن حال‌وهواش بهتر از همه‌ی بنرای دیگس. متاسفانه خیلی از بنرهایی که طراحی می‌شن نه که خلاقیت نداشته باشن؛ ولی عناصر توشون تکراری و اکثرن چیزای آماده به‌نظر می‌رسن. این بنرِ اما مشخصه که اصیله و خلاقانه طراحی شده. کاش سیاست‌های گروه گرافیک به سمت این طراحیا بره. دست طراحش درد نکنه. (:

حالا که این همه سر انتقال سرور و اینا زحمت کشیدید، چرا .htaccess رو درست نمی‌کنید خب؟ :دی علاقه خاصی به hostgator دارید؟ :دی

به نقل از اپل آیدی ساز عرب :
حالا که این همه سر انتقال سرور و اینا زحمت کشیدید، چرا .htaccess رو درست نمی‌کنید خب؟ :دی علاقه خاصی به hostgator دارید؟ :دی
اونها تنظیمه و درسته.

به نقل از مانلی ناتاشا(مهرنوش) :
میشه توی قسمت تنظیمات پ.خ
یه موردم بر اساس تفکیک جنسیت داشته باشیم؟
مثلا من که دخترم خودم تنظیماتمو جوری کنم که فقط دخترا بتونن بهم پ.خ بدن!

سپاس!
نخیر چنین امکانی نیستش. ضرورتی هم نداره البته. اگر مزاحمی دارید میتونید تنظیم کنید پ.خ نتونه بده.

میشه ببرین رو v-bultin؟

Back
بالا