• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایده های شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایده های شما

قبلا اشاره کردند که امکانش نیست، از جستجو پیشرفته کمک بگیرید.
که خب اون هم به دلیل حجم بالای اطلاعات فروم درست کار نمیکنه.

• لایک
امتیازات: Anee

به نقل از ایلیا :
قبلا اشاره کردند که امکانش نیست، از جستجو پیشرفته کمک بگیرید.
که خب اون هم به دلیل حجم بالای اطلاعات فروم درست کار نمیکنه.
نمیشه امکانش رو به وجود بیارند؟

بهتر بود میگفتم امکان بوجود آوردنش نیست!

من یه پیشنهادی دارم که البته واسه خود من نیست ولی در کل میتونه ایده ی خوبی باشه و اونم اینکه به کاربران درجه بالا (مثلا مدیران یا خاک انجمن خورده و....) این امکان داده بشه که بتونند بجای اینکه به یک مطلب فقط یک مثبت یا منفی بدند بتوند فرضا 5 تا مثبت بدند یعنی دل بخواهی البته اونا هم باید انصاف داشته باشند و به هر مطلب به ازای ارزش اون امتیاز بدند . شاید ایده ی خوبی باشه !

به نقل از sadra.h.h :
من یه پیشنهادی دارم که البته واسه خود من نیست ولی در کل میتونه ایده ی خوبی باشه و اونم اینکه به کاربران درجه بالا (مثلا مدیران یا خاک انجمن خورده و....) این امکان داده بشه که بتونند بجای اینکه به یک مطلب فقط یک مثبت یا منفی بدند بتوند فرضا 5 تا مثبت بدند یعنی دل بخواهی البته اونا هم باید انصاف داشته باشند و به هر مطلب به ازای ارزش اون امتیاز بدند . شاید ایده ی خوبی باشه !
ایده خوبیه ولی متاسفانه سیستم این امکان رو نداره

کاش سایت روز تولد کاربرا رو تبریک میگفت...
مثلا تاریخ تولد دقیق همرو ک تو پروفایلا داریم...
دسته بندی بشن متولدین هرماه...بعد مثلا فروردین ک شد....لینک اسامیه اونایی ک فروردین تولدشونه بالای سایت با تو یه تاپیک مشخص زده بشه....

نمیدونم نظرتون چیه!! ولی من دوست دارم...!! تو مدرسمون این کار رو میکنن و خب...جالبه.. :D

ای کاش می شد متن های داخل سایت رو دسته بندی می کردید آخه خیلی شلوغ پلوغه!
یعنی مال هر روز با تاریخ طبقه بندی می کردید.اینطوری خیلی بهتره هم راحت می تونیم بفهمیم کدوم مطلب تازه هست و نیازی نیس تو سایت بچرخیم تا مطلب هایجدید رو ببینیم.اگه این کارو بکنین عالی میشه :-?

به نقل از mortez76 :
هم پایین سایت این لیست هست و هم تو تقویم ...

اگه اشتباه نکنم قسمت نخوانده ها بالا سمت راست صفحه به شما بتونه کمک کنه
ممنون از راهنمایی تون اما من منظورم اینه که ای کاش می شد سایت از این حالت در می اومد مثلا مطالب قدیمی از وسط صفحه برداشته می شد وسمت چپ یا راست مطالب قدیمی با تاریخ گذاشته می شدن.من این حالت رو تو خیلی از سایت ها دیدم

.

.

• لایک
امتیازات: A.R.P
Back
بالا