پاسخ : ایده های شما
ایده ای که میخوام مطرح کنم ، تقریبا ساختار مدیریتی سایت رو عوض میکنه ؛ نمیدونم قبل از من این ایده مطرح شده یا نه ، اما به نظرم سیستم مدیریتی سایت باید از حالت
انتصابی خارج بشه و به صورت
انتخابی در بیاد . تقریبا یه سیستم پارلمانی در محدوده و قد و قواره ی سایت بوجود بیاد.
از سال
2008 تا
2016 به نظرم سیستم انتصابی سایت باز هم خوب دوام آورده اما خب از یه جایی به بعد باید ساختار رو اصلاح کرد،درسته که اینجا یه سایت خصوصیه و مدیر اصلی سایت که آقای مطهری هستن با هزینه و زحمات شخصی این سایت رو بوجود آوردن اما واقعیت اینه که وقتی وارد سایت میشیم ، اولین عبارتی که میبینیم نوشته "جامعه دانش آموزان و فارغ التحصیلان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان"
صحیح ! یه جامعه نیاز داره که توی سرنوشتش سهیم باشه.به نظر من اصلاح سیستم حاکمیتی و مدیریتی سایت یه حرکت مثبت به حساب میاد ؛ از مزایای این سیستم میشه به این موارد اشاره کرد:
- افزایش رقابت و به تناسبش بالا رفتن کارایی و کیفیت در اثر رقابت
- پویا شدن سایت و افزایش فعالیت ها
- بالا رفتن شم سیاسی و انتخابی کاربران و تاثیرش در زندگی واقعی
- احساس نزدیکی بیشتر کاربران با تیم مدیریتی
- مسئول بودن مدیران انتخابی در برابر کاربران ( برخلاف الان که مدیران در مقابل مدیران رده بالاتر پاسخگو هستن )
در نهایت به نظرم دیر یا زود این اتفاق میافته . به نظرم مدیران باید از این ایده حمایت کنن ، من خودم به عنوان یکی از مدیران سابق سایت ، فکر میکنم که دیگه ایده های کوچیک و اصلاحات ظاهری برای
جذابیت سایت جواب نمیده . فرض کنید جامعه ی مجازی ما ، خودشون مدیران خودشون رو انتخاب کنن و در برابر کاربران پاسخگو باشن . باید واقع بین باشیم ، تغییر دادن مدیران و کم و زیاد کردنشون باعث
نمیشه که کاربرها با مدیران احساس نزدیکی کنن ، طبیعتا اینجوری صرفا گروهی از کاربرها احساس رضایت دارن که دوستشون مدیر شده باشه . اما اگه سیستم انتخابی باشه و کاربر متوجه بشه که توی انتخاب
تیم مدیریتی نقش داشته طبیعتا با میل شخصی همکاری میکنه و درخواست های تیم مدیریتی رو قبول میکنه و دیگه شاهد جبهه گرفتن کاربرها نخواهیم بود .
در صورتی که این ایده مورد پذیرش واقع بشه من سلسه مراتب و نحوه انجام این ایده رو توضیح خواهم داد.