• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هشدار جدی تر از قبل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هشدار جدی تر از قبل

به نقل از ParNiaN.D :
باشه.ولی چجوری برخورد میکنید؟اگه گفتن مدرکتون رو بدید چیکار میکنید؟
کجا باید معرفیشون کرد؟
مطئمن باشین برخوردمون طوری خواهد بود که تکرار نکن ... اول مدرکمون رو از کسانی که معرفی میکنند افراد خاطی رو ، میگیریم بعد باهاشون برخورد میکنیم ...
با پ . خ افراد خاطی رو به من معرفی کنید تا من پیگیری کنم .

پیغام خصوصی:
یه لینک داره پایین پ.خ ها، نوشته "ارسال گزارش به مدیران" روی این کلیک کنین و مدیر یا مدیران مورد نظر رو انتخاب کنین و عین پیغام خصوصی و حرف شما می ره برای مدیر ... اونوقت می خواست کسی کاری کنه ...
این از بحث پیغام خصوصی که تموم شد.

راه حلی برای اتمام مسالمت آمیز خاله بازی در سایت دارین ؟!

منم موافقم. زیادی داره لوس می شه.
در حد کمش بد نیست اما.....

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
فعلا اگر به طور موقت ميخواين تموم شه تاپيك رو به طور كامل پاك كنين . ( من خودم به شخصه با وجود اين كه اين همه شجره نامه درست كردم و... ترجيح ميدم اون تاپيك پاك بشه )
اما به اين نكته توجه داشته باشين كه با پاك كردن اين تاپيك خاله بازي هم كاري از پيش نميره و دوباره به زودي به گونه ي ديگه ايي همين جو حاكم ميشه پس بايد به دنبال راه حل منطقي و هميشگي باشيم .
براي پاك كردن تاپيك خانواده سمپاديا هم ميتونين يك نظر سنجي در همون تاپيك ايجاد كنين و براي پاك شدنش نظر بخواين.
من ايده اي هم در رابطه با استفاده از اين خانواده سمپاديا داشتم كه متاسفانه جو از كنترل خارج شد ولي اگه بتونم عمليش كنم به زودي اعلام ميكنم

خوبه. همین استفاده و کنترل مهمه ... قرار نیست ما مثه مسئولا صورت مسئله پاک کنیم ... منم راه حل درست حسابی خواستم ... منظورم از خاله بازی هم اصلا خانواده سمپادیا نبود ... من کلا گفتم ...

{فکر کنم یکی قبل من گفته بود همه دارن خاله بازی می کنن، منم از این استفاده کردم :دی}

باشه من اسمشونو میگم ولی پ.خ هاشونو حذف کردم.

با توجه به اینکه همه ی بچه ها نظرشون مهمه.میشه با دادن یه امتیاز به یه مطلب که از طرف بقیه درست حسابی باشه فضا رو بهتر کرد.

به نقل از datis68 :
با توجه به اینکه همه ی بچه ها نظرشون مهمه.میشه با دادن یه امتیاز به یه مطلب که از طرف بقیه درست حسابی باشه فضا رو بهتر کرد.
یعنی چی؟! ???

یه مدیرا راه بیفته تو انجمنا. هر چی تاپیکه اینجوریه پاک کنه

Back
بالا