آزادی بیان؟

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام
پاسخ : آزادی بیان

من تاپیک زن های حضرت محمد رو پاک کردم . imanjo0n ، اگه یادتون باشه سری ِ قبلی که تاپیک پاک شد بهتون پیغام خصوصی دادم و گفتم که دلیل پاک شدن تاپیک چی بود . این دفعه اومدم ، دیدم بازم همون بحث و باز هم یه سری حرف هایی که زدن شون واسه سایت مشکل آفرین ِ . حتماً همه تون می دونید که فیل تر نشدن سایت چقدر مهم تر از اینه که 1400 سال قبل پیامبر چند تا زن داشته . :D
در مورد پست های دیگه تون هم - همونطور که توضیح دادن - تو پاکسازی ها پاک شدن . حالا این پاکسازی ها کجا بوده من خبر ندارم .

پ . ن : من این تاپیک رو تازه دیدم .

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

در مورد تعداد ارسال‌ها، من نزدیک به ۵۰ تا تاپیک که قفل شده بودند و زیرشون نوشته بود به زودی حذف می‌شن ولی حذف نشده بودن رو پاک کردم.

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از imanjo0n :
من تهمت نمی زنم !! خودش بهم گفت که کاره خودش بوده !! :D
دیروز من پستام 210 تا بوده حدودا ، امروز شده بود 140 تا !! (کمتر) .. دیگه توی همه اش که توهین نبود !!!
توی حرف بزن هم پاک شده ~X( ~X( ~X(
اینکه پستا پاک میشه چیزه طبیعی یی هست !
من خودم از اول مهر تا حالا تعداد پستام روی 1500 گیر کرده ! :D
هر بار هم که آن میشم 10 تا ازشون کم میشه !
فک کنم دارن تاپیک قدیمیا یا اونایی را که قفل بودن پاک میکنن!

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

اینجا بحث در مورده پست پاک شده نیست ها.

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

ببینید این ایمیل امروز اومده و مربوط به یکی از تاپیک‌هاست !
تا یک حدی می‌شه آزادی بیان داشت ...

arman aria

Arman Aria
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
Mshhd
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
OLC
رشته دانشگاه
Architecture
تلگرام
اینستاگرام

:| من فقط افتخوار می کنم :|

مجرم شناخته شدم
و شعرام آثار مجرمانه

اگه کسی شعرامو می خواست بهم پ.خ بزنه

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از imanjo0n :
اولاً کسایی که می گن که این فروم نباید به پیامبر اهانت کنیم ، باید گفت که :
بستگی داره توهین رو چی در نظر بگیری ... بعضیا این رو هم توهین می گیرن :
پیامبر بر حق نیست .
توی توضیحاتی که درم ورد بخش مسائل مذهبی گفته ، این نوشته شده :
بحث گفتگو پیرامون خدا ، دین ، مذهب ، ایمان ، کفر ، مسائل شرعی و ....
پس می شه گفت که پیامبر بر حق نیست . چون که عقیده هست !! من که نمی گم که شما حتما از اسلام خارج شید !! من فقط یه سری موضوعاتی رو گفتم که روش بحث کنیم !! اگه شما اینو توهین می بینید ، دیگه مشکل من نیست !! وقتی که شواهد هست که پیامبر با مثلا صفیه چه کارایی کرده ، تا وقتی که رد نشه ، خب همین کارو کرده !! بازگو کردنش توهین می شه اونوقت ؟؟ ~X(

من توی این فروم چند تا تاپیک زده بودم .
اولین تاپیک که کلی وقت پیش بود (حدود 2 ماه) در مورد زن های حضرت محمد بود . که قبول دارم بعضی جا ها حرف های تندی توش بود . که پاک شد
بعدش با همکاری سعید خان ، 2 تا تاپیک دیگه زدم (2 هفته پیش فکر کنم حدودا ) . یکیش دوباره زن های حضرت محمد بود ، اون یکی زن ستیزی در اسلام که سعید گفت که چند تا بحث با هم نکنیم و من هم گفتم ok ...و زن ستیزیه پاک شد !!
یه چند تا تاپیک دیگه هم زدم که اونا منتقل شدن ، هیچی .
وضعیت خوب بود ، داشتیم بحث می کردیم ، مسالمت امیز . که بعد samet57 و بهش بر خورد !! چرا ؟؟ چون که داشتم یه سری اسناد تاریخی می اوردم که جواب نداشت براش ، دید دینش متزلزل شده ، یا اگه ادامه بدیم دینش اینطوری می شه، یا دین بچه ها اونطوری می شده ، سرانجام ، به مدیرای سایت هر چیزی گفت ، نمی دونم ، ولی تاپیکو به حول و قوه ی الهی بستن !! با اینکه من خیلی سعی کرده بودم توهین نکنم !! و فکر نکنم هم زیاد توهینی توش بوده باشه !! که در اون صورت ، طبق قانون ، اول باید پسته ویرایش می شده !! بعد پاک می شده .. جالب اینجاست که وقتی هم که پاک کردن ، هیچ کس مسئولیتشو به عهده نگرفت و هیچ کسی هم نامه نداد که اقا ، من پاک کردم ، اعتراض داری بگو !! یا مثلا به این دلایل پاک شده پستت !! فقط پاک کردن !! شرط می بندم خود مدیره هم نخونده بوده !!

در مورد معجزات علمی قران تاپیک زدم ، هیچ توهینی توش نبود !! هیچ مشکلی نداشت!! فقط داشتم روی یه معجزه ای بحث می کردم . نمی دونم چرا ! پاک شد !!1 پست بیشتر توش نبود !! (با پست اولیه ، 2 تا ) هیچ توهینی هم توش نبود !!

بعد هم فکر کنم همین اقا سامت ، داره تک تک پست هامو چک می کنه ، هر چیزی که توش کلمه ی اسلام باشه رو گزارش می ده !! مدیران گرامی هم فرطی پاک می کنن !! تا الان بیش از 70 تا پستم پاک شده !! :O حتی پست هایی که توی حرف بزن زده بودم !! اومده گزارش داده . جالب اینجاست که خودش هم قبلا یه تاپیک زده بوده در مورد ازادی بیان ، که وقتی من اومدم توش پست دادم ، به مدیرا گفته که پاکش کردن !! بابا ایول خود سانسوری !! یا به یه مدیر دیگه که دوستش بوده احتمالا گفته که هر چی می گم و گفته ام رو چک کنه و پاک کنه !! {-8
از همینجا به مدیر گرامی خسته نباشید می گم !! خیلی پشت کارش زیاده !! و کار های غیر ممکن هم انجام داده !! مثلا ، توی خیلی کمتر از 12 ، خیلی بیشتر از یه کتاب 50 صفحه ای رو پیدا کرده ، خونده ، تحلیل کرده ، پاک کرده و بعدش هم رفته مدرسه !! اگه مدرسه نداشته ، خواب که داشته ؟؟

در 2 حالت ادم صورت مسئله رو پاک می کنه . 1. نمی تونه جواب بهش بده 2. جوابی نیست که بهش بده ...
اگه جوابی بود ، جواب می دادی!! یا حداقل می ذاشتی بقیه جواب بدن !!

مدیران گرامی
، لطفا قبل از پاک کردن پست ، خودتون بخونیدشون ببینید اگه توهین خاصی بوده ، اول ویرایش کنید ، بعد خبر بدید ، یا فقط همون پسته که توش توهین بوده رو پاک کنید ، نه اینکه بزنید تاپیکو پاک کنید از بیخ !!

samet57 این کار های تو فقط باعث می شه مردم فکر کنن که اگه جوابی برای پست ها بود ، حتما جواب می دادن بهش !! نه اینکه پاک کنن همه اشونو !! ==> جوابی نداشته !! و پیشنهاد می شه که دیگه این کارو نکنی !! و اگر به خودت توهین می شه ، نیا عزیز من !! نیا !! من می خوام به جواب سوالام برسم !! شما نمی خوای ببینی سوالا رو ، نبین ، نبین ! اجباری که نیست ، نمی خوای نخواه !
متهجر
خوبی ایمان جون بله منم خیلی موافق نبودم که پاک بشه ولی البته قصد توهین ندارما اما متحجر درسته از ریشه حجر به معنی سنگی فک نکنی املام خوبه ها خودم صد تا غلط املایی دارم
من از یه روحانی باسواد وامروزی که زیاد مییاد مدرسه ی ما خواهش کردم که باتو در مورد زن های پیامبر بحث کنه حالا اگه می خوای ادرس سایتشم(تالار گفتگوش را)بدم بت اونجا بحث کن بعد نتیجه را بذار خوبه ایمان جون؟

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

کسی نمیتونه حتی درک کنه که بعضی از بحث ها چه مشکلی بعدی رو برای ما ایجاد میکنه. واقعا نمیتونید تصور کنی حتی که چه مشکلاتی ایجاد شده و منم نمیخوام بگم اینجا.

فقط اومدم بگم که من به آقای ایمان اجازه دادم به شکل خیلی محدودی بحث هاش رو مطرح کنه که خودم توهین هاشو پاک میکردم یا تذکر میدادم. ولی همینشم شاید برای برخی خوشایند نبوده که برای ما مشکل ایجاد شده.

الان بنا بر مشکلاتی که برای ما ایجاد شده مجبورم اجازه و اینا رو کلا پس بگیرم.

توجه شما رو به قسمت اول بند دوم موارد محتوای مجرمانه جلب میکنم:

محتواي الحادي ومخالف موازين اسلامي

ما این بند رو تا الان نادیده میگرفتیم ولی گویا نادیده گرفته نمیشه. 6500 نفر عضوند اینجا و به تمام انجمن ها دسترسی دارن و با یک گزارش کوچک میتونن مشکلساز بشن برای ما.

بنابراین از این به بعد هر تاپیک، پست و حتی جمله ای که مخالف موازین اسلامی تشخیص داده بشه حذف میشه.

ضمنا توی قوانین هم گفته که برای حذف و پاکسازی به افراد تذکر داده نمیشه. چون همونطور که مشاهده میکنید ما حتی فرصت تذکر دادن هم نداریم. فورا به ما میل میزنن و تماس میگیرن.

پس خواهش میکنم رعایت کنید. (;

• شروع کننده موضوع

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

به نقل از GOD FATHER :
خوبی ایمان جون بله منم خیلی موافق نبودم که پاک بشه ولی البته قصد توهین ندارما اما متحجر درسته از ریشه حجر به معنی سنگی فک نکنی املام خوبه ها خودم صد تا غلط املایی دارم
من از یه روحانی باسواد وامروزی که زیاد مییاد مدرسه ی ما خواهش کردم که باتو در مورد زن های پیامبر بحث کنه حالا اگه می خوای ادرس سایتشم(تالار گفتگوش را)بدم بت اونجا بحث کن بعد نتیجه را بذار خوبه ایمان جون؟
:D درستش کردم !! :D من هم املام اصلا خوب نیست !!

حالا زن های حضرت هیچی !! وژداناً معجزات قران دیگه هیچی توش نبود !! مخالف موازین اسلامی هم نبود زیاد ، چون که مراجع تقلید خودشون به این چیزا اعتقاد ندارن زیاد !!و اونایی که واقعا تحقیقات دارن !! مثلا فکر کنم سعید زیاد معتقد نباشه به این چیزا !! :D و چیزی که من نوشتم صرفا جهت پاسخ گویی به کسایی بوده که اطلاعات ندارن که 2 بار پاک شد !! :D

به نقل از TnT :
من تاپیک زن های حضرت محمد رو پاک کردم . imanjo0n ، اگه یادتون باشه سری ِ قبلی که تاپیک پاک شد بهتون پیغام خصوصی دادم و گفتم که دلیل پاک شدن تاپیک چی بود . این دفعه اومدم ، دیدم بازم همون بحث و باز هم یه سری حرف هایی که زدن شون واسه سایت مشکل آفرین ِ . حتماً همه تون می دونید که فیل تر نشدن سایت چقدر مهم تر از اینه که 1400 سال قبل پیامبر چند تا زن داشته . :D
در مورد پست های دیگه تون هم - همونطور که توضیح دادن - تو پاکسازی ها پاک شدن . حالا این پاکسازی ها کجا بوده من خبر ندارم .

پ . ن : من این تاپیک رو تازه دیدم .
بله ، اون رو شما پاک کردید و به من هم گفتید ... حالا اون هیچی ..

گفتگوی ازاد عقیدتی
ایا با تحقیق مسلمان شدید

این 2 تا هم پاک شد !! :O

اینکه samet گزارش داده و مدیران پاک کردن حداکثر در مورد یکی دو تاپیک و چند پست امکان داره اتفاق افتاده باشه وگرنه پروسه گزارش و پاک کردن خیلی طولانیه و چیزی نیست که زیاد قابل اتفاق افتادن باشه.
من هم به خاطر همین می گم که یکمی عجیبه !!

الان متاسفانه لاگ سایت پاک شده و نمیدونم کدوم مدیر پاک کرده.
عجب !

مفهوم توهین هم متاسفانه اصلا مفهوم واضحی نیست. هرکس هم برداشت خودش رو داره. برای همین بهتره کلمه ناسزا رو به کار ببریم. مدیران گرامی لطفا در مورد انجمن اعتقادی، سخت گیری های معمول رو نداشته باشید. در این انجمن هرکس آزاده نظرش رو در مورد همه موارد بده. البته طبیعتا نه به شکل ناسزا گویی بلکه در حالت بحث منطقی و استدلالی و محترمانه.
بخدا ناسزا نبوده !! منطقی بوده ! از توی خوده قران استخراج کرده بودم ! و تفسیرش کردم (تاپیک معجزات علمی قران !) اون زن ها هم تاریخی بوده و با ذکر منبع بوده و ناسزا هم نداشته ... فقط تاریخو بازگو کرده بودم !!

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن
پاسخ : آزادی بیان؟؟؟

به نقل از Saeed.A :
کسی نمیتونه حتی درک کنه که بعضی از بحث ها چه مشکلی بعدی رو برای ما ایجاد میکنه. واقعا نمیتونید تصور کنی حتی که چه مشکلاتی ایجاد شده و منم نمیخوام بگم اینجا.

فقط اومدم بگم که من به آقای ایمان اجازه دادم به شکل خیلی محدودی بحث هاش رو مطرح کنه که خودم توهین هاشو پاک میکردم یا تذکر میدادم. ولی همینشم شاید برای برخی خوشایند نبوده که برای ما مشکل ایجاد شده.

الان بنا بر مشکلاتی که برای ما ایجاد شده مجبورم اجازه و اینا رو کلا پس بگیرم.

توجه شما رو به قسمت اول بند دوم موارد محتوای مجرمانه جلب میکنم:

محتواي الحادي ومخالف موازين اسلامي

ما این بند رو تا الان نادیده میگرفتیم ولی گویا نادیده گرفته نمیشه. 6500 نفر عضوند اینجا و به تمام انجمن ها دسترسی دارن و با یک گزارش کوچک میتونن مشکلساز بشن برای ما.

بنابراین از این به بعد هر تاپیک، پست و حتی جمله ای که مخالف موازین اسلامی تشخیص داده بشه حذف میشه.

ضمنا توی قوانین هم گفته که برای حذف و پاکسازی به افراد تذکر داده نمیشه. چون همونطور که مشاهده میکنید ما حتی فرصت تذکر دادن هم نداریم. فورا به ما میل میزنن و تماس میگیرن.

پس خواهش میکنم رعایت کنید. (;
حرف شما درست

ولی خوب اگه این طوری باشه که همه بگن بعله صحیح اسلام درست گفته مگه میشه رو حرف اسلام حرف زد و اینا

دیگه اسم انجمن مسائل اعتقادی نمیشه میشه مسائل اسلامی

اعتقاد من با شما ممکنه خیلی فرق بکنه و باید به گونه ای بحث کنیم که یکی از دو طرف قانع بشه

اگه هم نمیتونین خلاف اسلام حرف بزنین خوب حداقل اسم انجمن رو عوض کنین بزارین

مسائل اسلامی که ما بفهمیم داریم کجا میریم و دیگه نریم!

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

یادمه قبلا یه انجمن سیاسی بود که همه نمی تونستن برن توش خب شما هم به جای اینکه این بحث ها را قلا قمع(درسته؟!)کنید انجمن اعتقادی را منحصر کنید برای یه عده مثلا اعضای فعال یا فوق فعال کسایی که به انجمن وفا دارن این جوری بهتره هم اعضا با قوانین اشنا هستند هم باوفا اند وهم حال حوصله ی تایپ کردن را دارن این نظر منه

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

آقا من میگم دو دیقه این تصورو که بقیه توی جناح مخالفن بیخیال شین بعد دوباره به موضوع نگاه کنیم!
ببینید اینجا یه جامعه فوق العاده گستردست خب!حتما حتما ما نظراتمون فرق داره!100%!حتی گاهی کاملا نظرامون مخالفه!توی همه چی!تا حالا شده که یه مدیر یا یه کاربر معمولی هر چند که نظرش عکس شما باشه بهتون بگه که چرا این حرفو زدی؟نشده دیگه!شما میتونی توی هر انجمنی که میخوای هر نظری که فکر میکنی درسته یا نه رو بگی!این میشه آزادی بیان مطلق!
ولی ما با یه جامعه مواجهیم!قوانین یه جامعه هم از شرایط مکانی و زمانی سرچشمه میگیرن!یعنی به خاطر اینکه ما الان در آخرای سال 89 توی ایران اسلامی هستیم توی همه جوامع باید از یه سری قوانین پیروی کنیم!این بحث اجازه نیست!بحث سلیقه ای هم نیست!فقط قانون الان و اینجاه که مدیرا تصویبش نکردن که ما بخوایم اونا رو متهم کنیم!خیلی کلی تر از این حرفاست! وقتی تعریف شدست که یه انجمن با این فاکتورا میتونه به فعالیتش ادامه بده و در غیراینصورت فیلتر میشه ما باید فاکتورا رو رعایت کنیم!نه اینکه خودمون بخوایم!این بایدیه که از بالاست!مثلا قانون طبیعته که اگه غذا نخوری میمیری.پس ما به والدینی که به اصرار به بچشون غذا میدن باید بگیم آزادی عمل بچه رو گرفتن؟یا باید بگیم اینکه غذا نخوردن باعث مرگ میشه آزادی عملو از ما گرفته؟
درمورد بحثای اعتقادی انجمن بینهایت محدوده!واین به خاطر قوانینه!شما اجازه داری در حد قوانین حرف بزنی و این میشه آزادی عمل!حالا اینکه اینجا ایرانه و همه میدونیم که چقدر محدودیم یا نه و میدونیم که هر گونه حرفی چه با استدلال باشه چه نباشه حتی اگه بدیهی بدیهی باشه ولی جوری که باید نباشه بهش نمیگن سوال یا ابهام میگن کفر توهین بی دینی... پس مخالف قانون تعبیر میشه چه من و شما بخوایم یا نه!واگه پاک نشه مشکل پیش میاد...
بعدم برای بحثای اعتقادی شما حق داری بگی که به این دلیل خدا هست و حق نداری بگی که به این دلیل نیست یعنی برای موافقته و این بازم بدلیل توضیحای بالاه...
شما میتونید از امکانات دیگه استفاده کنید مثلا کنفرانس برای یه موضوع خاص توی زمان خاص یا یه سری کلاسایی که سایتای خاص ایجاد کردن و امکاناته فوق العاده ایم برای بحث دارن و بعد هم پاک میشن و همه چی حل میشه...و زمان و موضوع بحث رو از طریق اینجا بررسی کنید.اینجوری نه سایت فیلتر میشه نه شما از بحث کردن محروم میشین...

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

من مخالفه پاك كردنم به نظرم اگه قبول نداري بايد بتوني ثابت كني اگه نتوني هم بايد بري دنبالش بيشتر تلاش كني با عصبانيت تو نظره ديگران تغيري ايجاد نميشه
اه بابا من خودم نسبت به اطرافيانو همكلاسيام خيلي مذهبي ترم تو همه لحاظ ولي وقتي كسايي كه ادعاي مسلموني دارن ولي عرضه ندارن از چيزي كه بش اعتقاد دارن دفاع كنن متنفرم اون روز من خودم گفتم از نهج البلاغه متنفرم به همين اكتفا نكردم رفتم دنبالش الان با اين كه با تاپيكه ايمان به شدت موافق بودم دلايلي پيدا كردم كه ميتونم با بعضياش مخالفت كنم
نميفهمم چرا فكر ميكنين تا يه چي اينطور بشنوين وظيفتون فقط بستنه دهنه يا يارو كافره خيلي ادمشي باش بحث كن يا اگه نميتوني جوابو بدي صورتو پاك نكن

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

در جواب حرف srina

این که خب نشد دیگه

اگه انجمن مسائل اعتقادیه که باید همه عقاید محترم باشه و بحث شه

اگرم انجمن اسلامیه (که همینطور هم هست) برین اسم انجمن رو عوض کنین

چون این دیگه اعتقاد نمیشه!

اگه خلاف قوانینه که بحثای عقیدتی بشه خوب یا انجمن رو حذف کنین عین انجمن سیاسی یا اسمشو بزرین مسائل اسلامی

که یه عده پا نشن بیان کلی مطلب بنویسن بعد ببینن ا همش پاک شده!

وگرنه خودتون رو دارین گول میزنین

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آبجي مرضيه :
من مخالفه پاك كردنم به نظرم اگه قبول نداري بايد بتوني ثابت كني اگه نتوني هم بايد بري دنبالش بيشتر تلاش كني با عصبانيت تو نظره ديگران تغيري ايجاد نميشه
اه بابا من خودم نسبت به اطرافيانو همكلاسيام خيلي مذهبي ترم تو همه لحاظ ولي وقتي كسايي كه ادعاي مسلموني دارن ولي عرضه ندارن از چيزي كه بش اعتقاد دارن دفاع كنن متنفرم اون روز من خودم گفتم از نهج البلاغه متنفرم به همين اكتفا نكردم رفتم دنبالش الان با اين كه با تاپيكه ايمان به شدت موافق بودم دلايلي پيدا كردم كه ميتونم با بعضياش مخالفت كنم
نميفهمم چرا فكر ميكنين تا يه چي اينطور بشنوين وظيفتون فقط بستنه دهنه يا يارو كافره خيلي ادمشي باش بحث كن يا اگه نميتوني جوابو بدي صورتو پاك نكن
خب مرضیه جان منم باتو موافقم وطرف داره ازادی مطلقم اما یه سوال ایا من دانش اموز ومن نوعی درحدی هستم که به شبهات دینی یکی جواب بدم؟خب اگه شبهس که من بش گفتم که یه روحانی خوب و باسواد سراغ دارم که باش چت کنه بعد نتیجش یا اصلا کل بحثشون را بذارن تا ما هم بفهمیم اما بازم من هم با پاک سازی موافق نبودم بلکه به نظرم باید قفل می شد تا دوطرف منطقی تر شن(منظورم کل تاپیکایی که به خاطر اسپم و دعوا پاک میشه ولی هنوز من یه پیشنهاد دارم که بالا مطرح کردم

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

ببینید دوستان ما که اینجا با عقایدمون بحث نمیکنیم که یک نفر بگه من مخالفم یکی بگه من موافقم. مخالفت و موافقت ما به جایی بر نمیخوره. نام اون انجمن و قوانینش زمانی انتخاب شد که ما مشکلات بسته شدن سایت و نظارت دیگران روی سایت رو تا این حد نداشتیم. در حال حاضر در این شرایطی که هست و با این قوانینی که به تمام سایتهای ثبت شده ابلاغ شده، ما هم مجبور به اجرا هستیم.

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از Saeed.A :
ببینید دوستان ما که اینجا با عقایدمون بحث نمیکنیم که یک نفر بگه من مخالفم یکی بگه من موافقم. مخالفت و موافقت ما به جایی بر نمیخوره. نام اون انجمن و قوانینش زمانی انتخاب شد که ما مشکلات بسته شدن سایت و نظارت دیگران روی سایت رو تا این حد نداشتیم. در حال حاضر در این شرایطی که هست و با این قوانینی که به تمام سایتهای ثبت شده ابلاغ شده، ما هم مجبور به اجرا هستیم.
خوب الان با توجه به قوانین جدید اسم رو هم قانونی نین بره (;

و اون توضیحات مربوطه (;

samet57

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک یونایتد
مدال المپیاد
یلی دوس داشتم برم ولی تو راه بنزینم تموم شد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

سلام به همه ی آقایون و خانوم های متمدن.
این آقا ایمان فکر میکنه من تشنه خونشم
به خدا من فقط یه تاپیک رو گزارش دادم که همون زنهای حضرت محمد(ص) بود
حالا بقیش رو کی پاک کرده از مدیرای پر دل و جرات سایت بپرس
شما خودت هم نمیفهمی چی گفتی اگه بشه پست های توی اون تاپیکت اینجا گذاشته بشه تا معلوم بشه
برادر من شما بی منظور که تاپیک نمیزنی . اگه میخوای اظهر نظر کنی و اطلاع رسانی تو این تاپیک فکر نمیکنم جای این حرفا یاشه.
خدا خودش...
شما همین الان هم توهین کردی
من متحجرم به دید شما ولی نمیدونم براچی میگی متحجر؟
اون تاپیکی هم که میگی من واسه یه موضوع دیگه زده بودم.
من مگه بی کارم که برم پست بخونم اون هم پستای شمارو.
خدا ببخشدت

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
پاسخ : آزادی بیان؟

پستی که ناسزا درش باشه حتما پاک میشه ولی علت حذف پست لزوما ناسزا نیست. لازمه تا نگاه کاملی به لیست مصادیق محتوای مجرمانه که در بخش قوانین سایت آورده شده بکنید.

به صورت خلاصه هر پستی که دارای مضامین الحادی و مخالف موازین اسلامی باشه و تبلیغ علیه دین و مذهب رسمی کشور باشه حذف میشه.

تمام نمونه هایی که پاک شدن به نوعی مصداق موارد تخلف در ارسال پست تشخیص داده شدند.

جزئیات علت پاک شدن پست هاتون رو از طریق پیغام خصوصی دنبال کنید. هرچند که مدیران سایت موظف به شرح علت نیستند ولی به احتمال زیاد پاسخ داده میشه و این تاپیک برای پیگیری علت پاک شدن پست ها نیست.

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
خیلی دوس داشتم برم لوی تو راه بنزینم تموم شد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب
پاسخ : آزادی بیان؟

بابا این جور که شما دارید میگید یعنی هر چی دوس دارین بگین و هیچکس بخاطر ازادی بیان کاریتون نداشته باشه
مخالف دین رسمی کشور که نباید حرف زد وگرنه هرج و مرج میشه
راجع به آقای صامت هم اینجوری نیست
هم کلاسیمه اینجوری که میگید نیست

بالا