• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

موبايل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nini joon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : موبايل

به نظرمن نباید بچه زودتر از کلاس پنجم موبایل داشته باشه
ولی باید فرهنگ استفادشو یاد بگیره

اصن این گوشی شده بلای جون :-<
چه لزومی داره که بچه ها از همون ابتدایی و حتی بالاتر گوشی داشته باشن :-? به نظر من حتی اگه بچه هم فرهنگ استفاده از گوشیشو داشته باشه بازم یه جورایی تحت تاثیر اطرافیان و دوستاش قرار میگیره. گوشی آدم رو از کار و زندگی میندازه،به نظر من اگه پدر مادرا از همون اول بچه رو درست تربیت کنن دیگه اون بچه نیازی به گوشی نمیبینه .البته اینو هم بگم که گوشی در بعضی از مواقع ضروریه، اما به جرأت میتونم بگم که 70 درصد از بچه هایی که گوشی دارن،گوشی واسشون ضروری نیست فقط چون فلانی و فلانی گوشی دارن اینم باید داشته باشه و .... .اینا همه برمیگرده به همون تربیت صحیح .بازم نظر منه :)

به نقل از nini joon :
نميدونم
ولي من فكر ميكنم از سن راهنمايي زوده كه بجه موبايل داشته باشه
نظرشما جيه ؟از جه سني؟ :-[ :-[

به نظر من واقعا لازمه ... به شخصه بابام اول راهنمایی رو که تموم کردم واسم موبایل گرفت ... البته قبلش هم به طور مشترک واسه منو داداشم گرفت ... چون واقعا لازم بود

مثلا مامانم منو زیاد میفرستاد خرید ... یا کلا بیرون ... یا مثلا یه جایی میرفتیم یهو همو گم میکردیم واقعا کمبود موبایل حس میشد ...

به نظر من اگه از همون دوم ابتدایی واسشون بخری بهتره چون عادت میکنن و استفاده درستشو کم کم یاد میگیرن

گوشی موبایل برای هر کسی لازمه اما شرایطی داره
ابتدا باید فرد طرز استفاده ی درست از موبایل رو یاد بگیره اونوقت میتونه استفاده کنه ازش هر چیزی رو باید طرز استفاده ی درستشو یاد گرفت

اگه بچه تربیت های لازمو گرفته باشه از سوم دبستان همواسش زود نیست ...

بچه و موبایل؟؟؟ [-(
بچه باید بچگی کنه
بپره بالا بپره پایین
توکوچه بازی کنه،بخوره زمین،با بچه های دیگه بازی کنه،...
نه اینکه بشینه توخونه، موبایلو بگیره دستش و هی باهاش بازی کنه.
تا10 سالگی که اصلا،
بعدشم نیاز به بررسی ست ;D

• لایک
امتیازات: Kite

به نقل از naz moon :
بچه و موبایل؟؟؟ [-(
بچه باید بچگی کنه
بپره بالا بپره پایین
توکوچه بازی کنه،بخوره زمین،با بچه های دیگه بازی کنه،...
نه اینکه بشینه توخونه، موبایلو بگیره دستش و هی باهاش بازی کنه.
تا10 سالگی که اصلا،
بعدشم نیاز به بررسی ست ;D

کی گفته لزوما بچه وقتی گوشی میدن بهش باید بشینه باهاش بازی کنه و بچگی نکنه و به قول خودت بالا پایین نپره و ... ؟؟؟

اگر اینجوری باشه نباید بهش اجازه استفاده کامپیوتر هم بدن ...

یه جایی خوندم خریدن موبایل واسه بچه زیر 15 سال جنایته. مغزشو داغون میکنه.

جنبه بخوره تو سرش :دی

من از سال پنجم دبستان موبایل داشتم ، به خاطر کلاس های تیزهوشان و زبان و اینا واقعا لازم بود ....

منم جنبه داشتم البته ، ولی از نظر من از همون اول راهنمایی یا همون (ششم دبستان ) زمان مناسبیه ....

Back
بالا