ترغیـب به کتـابخوانی

پاسخ : ترغیـب به کتـابخوانی

به نقل از نرگس² :
حالا فرض كنين مديرِ يه مدرسه‌اين براي بچه‌هاي محروم . بعد دقت كنين كه خيلياشون شايد مشكلاي خانوادگي داشته‌باشن ، مشكل مالي ، پدر نداشته باشن و ...
چه كتابايي براي شروع واسه‌شون ميخرين ؟ و براي خانواده‌هاشون !

واسه دانش آموزا یه کتابی که جذاب باشه و حداقل بتونه اونارو واسه مدت کوتاه هم که شده از فکر مشکلاتشون دربیاره... کتابای فانتزی خوبه به نظرم :-?

برای خانواده هاشون نظرم شبیه ریحانه س تقریبن...
یه چیزی که بتونه روحیه و اعتماد به نفسو اینارو بیشتر کنه...همون شعرو اینا خوبه..:دی

به نقل از نرگس² :
چیش ــــ ;D

نفرِ بعدی :
یکی تو سنِ خودمون که معتادِ اینترنته و شاید روزی نیم ساعت قبلِ خواب وخ داشته باشه که البته ترجیح میده اون نیم ساعتِ با موبایل چت کنه :-"

هوف چه سخت شد ... چیکار کنیم ؟ ;D
اول از همه که جو...جو دوستا و نوع دوستا خیلی مهمه! :-"
کلا تو یه جو کتاب قرار بگیره دیگه

ولی برای شروعش رمان پیشنهاد نمی دم!
چون رمان وقت گیره و ذهنشو درگیر میکنه!

یه کتابی مثه قصه های مجید(مثلا!) پیشنهاد می دم که داستاناش نه زیاد کوتاه و لوسه نه به هم پیوسته س که خسته بشه!
بعد از یه مدتم کتابای کوچیکو پیشنهاد می دم!
از بین نویسنده هاام سلینجرو که نثرش سخت نیست خیلی و اینکه کلا جذابه کتاباشو معمولا هم زیاد نیست دیگه!

من واقعا نمی دونم برای ترغیب مادر ، پدرم به کتابخونی باید چی کار کنم.
به نظر من کسی که بتونه پدرم رو ترغیب به کتابخونی کنه ، یه جورایی در حد آدمیه که کلمه ی فرهنگسازی رو به وجود آورده :)

يعني بابات در كل با كتاب خوندن مشكل داره؟ يا با كتاب خوندن تو؟ يا با چي؟

دوستان ؛ یک مورد ِ واقعی و زنده و در دسترس . خیلی‌ـم سخت نیست ؛ ولی قراره حرف‌هاتون روش عملی بشه !
هستین ؟

×اطلاعات :
مونث . دوم ِ دبیرستان . میخواد کتابخون بشه . زیاد نخونده تا حالا ، "هری پاتر" رو کامل خونده ، "دزیره" رو خونده ، "شاهدخت سرزمین ابدیت" ِ حجازی رو خونده . تاپ‌ـهای ِ خونده‌هاش ایناست . یه مقداری‌ـم زرد خونده که خودش گذاشته کنار . پتانسیل ِ خوب-خوانی رو داره در کل .

بجهید لطفن :د .

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از ارغوان اس. :
دوستان ؛ یک مورد ِ واقعی و زنده و در دسترس . خیلی‌ـم سخت نیست ؛ ولی قراره حرف‌هاتون روش عملی بشه !
هستین ؟

×اطلاعات :
مونث . دوم ِ دبیرستان . میخواد کتابخون بشه . زیاد نخونده تا حالا ، "هری پاتر" رو کامل خونده ، "دزیره" رو خونده ، "شاهدخت سرزمین ابدیت" ِ حجازی رو خونده . تاپ‌ـهای ِ خونده‌هاش ایناست . یه مقداری‌ـم زرد خونده که خودش گذاشته کنار . پتانسیل ِ خوب-خوانی رو داره در کل .

بجهید لطفن :د .
همممم
شاید "ویکنت دو نیم شده" یا "بارون درخت نشین" بهترین و جذابترین گزینه ها برای شروعش باشه!

اوهوم، منم با کالوينو موافقم. سلينجرم بد نيست؛ مثلا نه داستان.

آها ؛ این رو یادم رفت .
یه آپشنی که ایشون داره ، اینه که نمیتونه مداوم درس بخونه ؛ هر نیم ساعت یه مقدار ِ قابل ِ توجهی استراحت و اینا داره .
داستان ِ کوتاه هم بگید لطفن ؛ مچکر .

به نقل از ارغوان اس. :
آها ؛ این رو یادم رفت .
یه آپشنی که ایشون داره ، اینه که نمیتونه مداوم درس بخونه ؛ هر نیم ساعت یه مقدار ِ قابل ِ توجهی استراحت و اینا داره .
داستان ِ کوتاه هم بگید لطفن ؛ مچکر .
اممم...
داستان کوتاه؟
شاید "یک گل سرخ برای امیلی" ویلیام فاکنر...اگرم خوشش نیومد،با کمال تاسف باید بگم:"گلهای معرفت" اشمیت!

ما را نیز ترغیب کنید لدفاً ;D

شقایق هستم [:د] ، به کتاب خوندن علاقه دارم ، منتهی نه هر کتابی ;D بعید نیس یه کتابو یه جمله ـشو بخونم بعد خوشم نیاد بذارم کنار :-"
حتّی یادمه یه کتابی بود خیلی دوسش داشتم ، ولی تا آخر نخوندمش [:-عرقِ شرم]
کلاً هیچ کتابیُ تا آخر نخوندم فی الواقع :-"[nb]ادم تو این تاپیک آبرو حیثیت ـش میره اصن[/nb]

ببینید من سلیقه ـم واسه ی خودم ناشناخته ـس ... شاید عجیب باشه ولی خودمم نمیدونم چه جور کتابیُ دوس دارم!!
فقط اینو میدونم که از این رمانای عشقولانه بَدَم میاد و اینکه از کتابای عادی خوشم نمیاد ، کتابای عجیب و غریب ُ دوس دارم ... مثلا این داستان ترسناکا ، یا داستان های جنایی ... کلا کتابای عجیب!
حالا پیشنهاد بدین ببینم امیدی بهم هس یا نه :-" با تشکر :]

پ.ن:لطفاً نگاه به سن و سالم هم نکنین بعد بگین برو هری پاتر بخون ;D هری پاترُ خوندم ... فک کنم تنها کتابیه که میتونم بگم خوندمش :-"
پ.ن2:عه ... راستی عینک طلایی شرلوک هلمز رو هم خوندم کامل ;D

خوشحال میشم کتابیم به من معرفی کنید!
تو سبک رولددال میخوندم خیلی در دوران ابتدایی!بعد...هوشنگ مرادی کرمانی هم میخوندم،عشق شازده کوچولو بودم و هستم،رامونا...
ولی حالا پراکنده میخونم
یه سینمارمان هم به نام شگفت زده فک کنم اخیراخوندم خوب بود
نظرتون هم درباره کتابای:نبردباشیاطین و آتش دزد بگید بم!
ممنون

به نقل از سیاوش :
فقط این خوندنه مهمه
میشه گفت با این حرفت مخالفم فقط خوندن مهم نیست مطالعه ی ِ بعضی از کتاب ها اتلاف وقت هستش !
بالاخره این کتاب باید تاثیری بزاره رومون ؟،پس فقط خوندن مهم نیست باید کیفیت کتاب ـی که میخونیم هم خوب باشه .
زمان ونحوه مطالعه هم که خوب میشه گفت یه جورایی شخصیه !

به‌ یک‌گلّه دوّم‌راهنمایی که دارن می‌رن سوّم و تقریبا دوسوّم‌شون تا حالا دست‌به‌کتاب نزده‌ن و دوُنیم‌سوّم‌شون[nb]![/nb] تا حالا ماتیلدا رو هم نخونده‌ن و اصلاً حوصله هم ندارن که کتاب بخونن، چه‌کتابی رو پیش‌نهاد می‌کنید؟[nb]ضایع‌ست برای نشریه‌ی مدرسه می‌خوام؟ :-""""""[/nb] :د

پی‌نوشت. آرال‌استاین و هری‌پاتر و پرسی‌جکسون و این چرندیات رو فک‌کنم بعضی‌ـاشون خونده‌ن البتّه. :-؟
پی‌پی‌نوشت. پستِ‌متوالی، برای این‌که معلوم‌بشه ارسال‌جدیدی هم وجود داشته. :د

ما همون دوّم راهنمایی بودیم؛ معلّم انشامون سر کلاس دو فصل از درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس خوند و اکثر بچّه‌هامون، بعدش رفتن این کتابه رو از کتاب‌خونه امانت گرفتن و خوندن و مشخّصه که خوششون اومد. خلاصه یه بار تا حالا امتحان پس داده. :-؟

به نقل از شقایـقツ :
ما را نیز ترغیب کنید لدفاً ;D

شقایق هستم [:د] ، به کتاب خوندن علاقه دارم ، منتهی نه هر کتابی ;D بعید نیس یه کتابو یه جمله ـشو بخونم بعد خوشم نیاد بذارم کنار :-"
حتّی یادمه یه کتابی بود خیلی دوسش داشتم ، ولی تا آخر نخوندمش [:-عرقِ شرم]
کلاً هیچ کتابیُ تا آخر نخوندم فی الواقع :-"[nb]ادم تو این تاپیک آبرو حیثیت ـش میره اصن[/nb]

ببینید من سلیقه ـم واسه ی خودم ناشناخته ـس ... شاید عجیب باشه ولی خودمم نمیدونم چه جور کتابیُ دوس دارم!!
فقط اینو میدونم که از این رمانای عشقولانه بَدَم میاد و اینکه از کتابای عادی خوشم نمیاد ، کتابای عجیب و غریب ُ دوس دارم ... مثلا این داستان ترسناکا ، یا داستان های جنایی ... کلا کتابای عجیب!
حالا پیشنهاد بدین ببینم امیدی بهم هس یا نه :-" با تشکر :]

پ.ن:لطفاً نگاه به سن و سالم هم نکنین بعد بگین برو هری پاتر بخون ;D هری پاترُ خوندم ... فک کنم تنها کتابیه که میتونم بگم خوندمش :-"
پ.ن2:عه ... راستی عینک طلایی شرلوک هلمز رو هم خوندم کامل ;D

کتابای کارآگاه اگاتا کریستی رو پیشنهاد میکنم :-""

داستان های پوآرو هم خیلی قشنگه ! مثله شرلوک هلمزه تقریبا اما امن داستانای پآرو رو ترجیح میدم به شرلوک هولمز :-""

راز داوینچی هم خوبه...اما بسی طولانیست :- "

به نقل از ش. :
به‌ یک‌گلّه دوّم‌راهنمایی که دارن می‌رن سوّم و تقریبا دوسوّم‌شون تا حالا دست‌به‌کتاب نزده‌ن و دوُنیم‌سوّم‌شون[nb]![/nb] تا حالا ماتیلدا رو هم نخونده‌ن و اصلاً حوصله هم ندارن که کتاب بخونن، چه‌کتابی رو پیش‌نهاد می‌کنید؟[nb]ضایع‌ست برای نشریه‌ی مدرسه می‌خوام؟ :-""""""[/nb] :د

پی‌نوشت. آرال‌استاین و هری‌پاتر و پرسی‌جکسون و این چرندیات رو فک‌کنم بعضی‌ـاشون خونده‌ن البتّه. :-؟
پی‌پی‌نوشت. پستِ‌متوالی، برای این‌که معلوم‌بشه ارسال‌جدیدی هم وجود داشته. :د
«عطر سنبل، عطر کاج»ِ فیروزه جزایری دوما هم خوبه به‌نظرم.

دوستان رازداوینچی پیشنهاد نمیشود #اصلن !
من میگم داستان ـای کوتاه ارنست پیشنهاد میشود :د

به منم بگید. :-"

فرض کنید تاحالا هیچ کتابی نخوندم :)) :-"
ینی میخونم وسطاش ولش میکنم. :دی بیتشر از 200 صفحه حوصلم سر میره. :دی
از این رمانها هم که وسطش هی نتیجه گیری ِ اخلاقی کرده خوشم نمیاد. :دی
خیلی باید هیجان انگیز باشه و توش هی اتفاق بیفته و خیلی هم شخصیت های زیادی نداشته باشه ینی اینجوری باشه که یه نفر خودش تعریف بکنه :-" [ خب دیگه :-" ]

پیشنهاد بدین :دی

به‌به فاط :-"

«ناتور دشت» رو، یا مثلاً «در رویای بابل» رو توصیه می‌کنم من. :ی حجم‌شون خیلی زیاد نیست، مخصوصاً توی «در رویای بابل» هی پشت‌سرهم اتفاق می‌افته :-" ولی خب شخصیتاشون زیاده :-" بعد کشش‌شون زیاده خیلی :-"
بخون. :-"

ناتور دشت رو داشتم میخوندم، خواهرم از کتابخونه گرفته بود، بعد یهو ورداشت برد :| من نصفشُ خونده بودم خب. :|

تو قدیم هم اتفاق نیفتاده باشه. :-" :-" در رویای بابل اینجوری نیس؟ :-"

Back
بالا