• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهبانگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

before the bigbang

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
راجع به این چیزی میدونین؟
قبل از بیگ بینگ
یه تعداد زیادی دانشمند به این موضوع پی بردن که قبل از بیگ بنگ یه خبرایی بوده

پاسخ : قبل از انفجار بزرگ(before the bigbang)

یه چیزایی میدونم در حد اینکه بیگ بنگ ها چندتا بودن ، هی جهان منبسط میشه منقبض میشه انفجار میشه ;D ( اگه ماده یسیاه وجود داشته باشه این درسته !)

بی بی سی یه مستند خیلی قشنگ در این مورد داشت و می گفت که انفجاری صورت نمیگیره اون طور که تو نظریه ی بیگ بنگ گفته شده بلکه جهان به صورت تورّمی بزرگ میشه و دائما در حال کوچک و بزرگ شدنه

به نقل از before the bigbang :
بی بی سی یه مستند خیلی قشنگ در این مورد داشت و می گفت که انفجاری صورت نمیگیره اون طور که تو نظریه ی بیگ بنگ گفته شده بلکه جهان به صورت تورّمی بزرگ میشه و دائما در حال کوچک و بزرگ شدنه
ولی من شخصا" یه چیزی دیگه ای خودم نمی دونم با این یکیه یا نه .. ??? (مسلما" نیست یک چیزی تو همین مایه هست )
اینکه جهان در حال انبساطه و بعد از این که به حد نهایی خودش رسید، انفجاری صورت می گیره و زمان به عقب برمیگرده و جهان کوچک می شود و ... ایم به صورت یک چرخه همیشه ادامه پیدا می کنه ...!
البته دوستان یک نکته رو هم که باید بهش اشاره کنیم اینه که با نظریات دانشمندان جدید ( نظریه ی جهان های بدون مرز هاوکینگ ) کلا" همه ی فرضیاتمون غلط در می اید ..! ;D

به نقل از arman.a :
ولی من شخصا" یه چیزی دیگه ای خودم نمی دونم با این یکیه یا نه .. ??? (مسلما" نیست یک چیزی تو همین مایه هست )
اینکه جهان در حال انبساطه و بعد از این که به حد نهایی خودش رسید، انفجاری صورت می گیره و زمان به عقب برمیگرده و جهان کوچک می شود و ... ایم به صورت یک چرخه همیشه ادامه پیدا می کنه ...!
البته دوستان یک نکته رو هم که باید بهش اشاره کنیم اینه که با نظریات دانشمندان جدید ( نظریه ی جهان های بدون مرز هاوکینگ ) کلا" همه ی فرزیاتمون غلط در می اید ..! ;D
نه این میگه همین طوری که بزرگ میشه ، کوچیک میشه انفجار نداریم توش

فقط همین قد یادمه که دما بینهایت و جرم صفر بوده:-؟

جرم صفر یا حجم صفر؟

.

این نظریه کلا بیگ بنگ رو قبول نداره
بیگ بنگ میگه جهان از انفجار یه نقطه بوجود اومده در کل
ولی این میگه جهان تو یه تناوبه که هی کوچیک و بزرگ میشه و انفجاری صورت نمی گیره

,

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا