• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو مدرسه آب بازی كردی..؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehrnOoosh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشن آب!

ما پارسال جشن کیک داشتیم! یعنی هرکسی که تولدش بود موظف بود کیک بیاره و ما هم میرفتیم تو حیاط کیک بازی! همه ی کیک و خامه رو خالی میکردیم روی هم! یه بار اوضاع اینقد افتضاح شد که زنگ زدیم خونه واسمون لباس بیارن! :))

به نقل از imanjo0n :
ما امسال جشن دعوا داشتیم ! >) روز اخری حساب اولی ها رو رسیدیم >) توی زنگ کلاس ما تعطیل بودیم (کلاس ما) ، و اولی ها هم یه کلاسشون ورزش داشتن ، توپشونو گرفتیم و رفتیم ، دعوا شد !! از 100 تا جشن اب بیشتر حال داد ! >) روز اخری حسابشون رو رسیدیم :))
ما هم همینکارو سوم راهنمایی روز آخر با اولامون کردیم. بیچاره ها داشتن گریه می کردن از دست ما =))

ما اول با پلاستیک آب میریختیم رو هم
اما ...
روز آخر مدرسه بعد امتحان یه ساعت بازی می کردیم ...فوتبال و والیبال و بسکتبال و شطرنج... میرفیم همه رو خیس آب میکردیم البته من تنها کسی بودم که خیس نشدم چون ده دوازده تا موبایل تو جیبم بود ...گوشی های خودم و بچه ها... بیشتر هم نگاه میکردم البته یه بعضیا رو سیخ میزدم!!
اصلا اب بازی رو من و یکی از بچه ها دفه اول شروع کردیم و همه رو خیس کردیم و به پایه های دیگه هم سرایت کرد...
اما مسئولین گنده مدرسمون دهنمونو سرویس میکردن...

به نقل از *وحــــــــید* :
ما اول با پلاستیک آب میریختیم رو هم
اما ...
روز آخر مدرسه بعد امتحان یه ساعت بازی می کردیم ...فوتبال و والیبال و بسکتبال و شطرنج... میرفیم همه رو خیس آب میکردیم البته من تنها کسی بودم که خیس نشدم چون ده دوازده تا موبایل تو جیبم بود ...گوشی های خودم و بچه ها... بیشتر هم نگاه میکردم البته یه بعضیا رو سیخ میزدم!!
اصلا اب بازی رو من و یکی از بچه ها دفه اول شروع کردیم و همه رو خیس کردیم و به پایه های دیگه هم سرایت کرد...
اما مسئولین گنده مدرسمون دهنمونو سرویس میکردن...
اره منم گرفته بودن میگفتن برای چی آب رو حروم کردید؟الان کشور ما کمبود آب داره و ار این چت و پرت ها
فرداش اومدین دیدم مستخدم مدرسه کل حیاط مدرسه رو شستهبعد رفتم به همون مسئولین مدرسه گفتم اونا هم گفتند که بله حق با شماست بهش میگیم دیگه آب رو حروم نکنه

سه روز پیش که روز اخر امتحانا بود بعد از امتحان من به دوستام گفتم بیاین اب بازی!!
من شلنگی رو که تو حیاط افتاده بود برداشتم وهر کسی رو که میومد طرف خیس خالی میکردم!! =))ولی کسی نمیتونست منو خیس کنه!! =))
خیلی کیف داد بعد هرجور شد شلنگو ازم گرفتن و تا اومدن روم اب بریزن یکی از بچه های کلاس اول لطف کرد و شیرو بست!!حسابی ضایع شدن!! :))
دوباره شلنگو ازشون گرفتم وبا شلنگ زدمشون =)) =)) =))
خیلی حال داد ;D ;D <:-P

یادمه پارسال همین جشن اب گرفتیم من اینقدر خیس شده بودم که ظهر مامانم تو ماشین رام نداد ;D ;D
با یه عالمه التماس و قول دادن باخره خودمو به خونه رسوندم اما بعد 1 ماه سرما خورده بودم اوضایی بود ;D

جشن اب هر سال تو مدرسه ی ما برگزا میشه که بعضی اوقات معلم هایم تو ش شرکت دارن :) عینی شرکت داده میشن :)) :)) ;D

به نقل از ریــحــانــه :
ولی خدایی کسی جرات نداره رو معلماـُ اینا آب بریزه ... !

چرا اتفاقا همین روز آخر سال خودمون یکی از بچه ها رو ناظممون(رعنا) آب ریخت...!

مثل اینکه رعنا هم خیلی خوشش اومده...

البته از عمد نبوده میخواسته یکی دیگرو خیس کنه جا خالی میده میریزه رو زعنا!!!!!!

اخر سالی میخواستیم جشن اب بگیریم که با غضب شدید مدیر روبرو شدیم ما هم یه بلایی سر ماشینش اوردیم که یاد بگیره سر گروه خلافکاران >) >) >) >)سازمان یافته داد نزنه

ديرو تو مدرسه ما كارسوق بود
تا ساعت 2 صبح سوال حل كرديم...
ساعت 2 تا چار تو حياط رو زمين نشتيم تخمه خورديم
ساعت 4 گبتيم يه ياد گار بذاريم شلنگ دست گرفتيم شرع كرديم آب بازي صبح كه شد خيليا رو خيس كرده بودم ....
منو نگه داشتن تا ميتونستن آب خوردم دادن.... =)) =))
آخر كارسوقم رتبه ي اول رو آوردم...
باور نمکنی؟!اینم فیلمش!!

Back
بالا