• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو مدرسه آب بازی كردی..؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehrnOoosh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا تو مدرسه آب بازي كردي....؟

این بجه بازیا چیه
رسم دوشنبستون حلی (بدون شماره) رو پیگیر شید بفهمید آب بازی چیه.
1 روز مدرسه رسمن رو هواس
حال ندارم توضیح بدم

ما با همه ی بچه های کلاس می ریختیم تو حیاط ،یه جور جعبه با کاغذ درست میکردیم وتوشُ پر آب میکردیم و...
ناظم: ~X( X-( ~X(
ما: :-" :-" :-"!!!
تازه بعضی وقتا هم یه نفر با یه بطری آب می دوید دنبال بچه ها! اسمشو گذاشته بودیم خیس بازی ،یه چیز تو مایه های گرگی بود مثلاً!
یادش به خیر...!

بابا ما سال پیش میرفتیم دستشویی قایم میشدیم به محض اینکه بچه ها میومدن شیرارو باز میکردیم اگه هم فرار میکردن با بطری هامون میافتادیم دنبالشون اخر سرم کلا مانتو ها و مقنعه هامونو درمیاوردیم مینداختیم رو شوفاژ خودمونم همچنین میچسبیدیم به شوفاژ و بعد باید به همه جواب پس میدادیم که چرا لباسامون خیسه!!! ;D

بچه هامون داشتن همه ر میخوابوندن توی آبخوری مدرسه ...
نوبت من شد ...
آخ آخ آخ ...
یهو وسط راه دلشون به حال لباسای عیدم سوخت !!!! B-)

ما ک کلا هر زنگ تفریح بازی میکنیم اما روز اخر امسال. داشتیم اب بازی میکردیم. ناظممون اومد اب رو بست ما رفتیم از تو دستشویی اب پرکنیم کلا از اونجایی ک ب من علاقه داره دوید دنبالم منو دوستم هم رفتیم تو دستشویی درو قفلیدیم میخواستیم بیایم بیرون بغده یه مدتی ک دیدیم در یاز نمیشه مجبور شدیم خیلی شیک از در دستشویی بریم بالا از اونور بپریم!!!!!! :))

والا راهنمایی که بودیم هیچوقت نمیشد ما رو در حالت طبیعی دید... یا لگد بازی کرده بودیم یا آب بازی ... البته اینا در سطوح معمول بود... در سطوح بالا شیر... دوغ... آب و مایع دست شویی و... میریختیم رو هم ;D و البته بوی خوبی نمیدادیم در اثر موارد ذکر شده :-& ;D
آب بازی هامونم از این سوسول بازی ها نبود که 4 تا وجب خیس بشیم... طوری خیس میشدیم که دیگه آبی که رومون ریخته میشد تاثیری رو مساحت خیس بودن نداشت و به حجم آب ذخیره شده تو لباس هامون اضافه میشد ;D

=))
بله...یه مراسم داشتیم...دوشنبستون...دوشنبه آخر سال یعنی... =))
تو اون روز هر کی هر مایعی که آب بیشترینش بود میاورد و میریخت رو سر و کله ملت!! :))
حالا بقیه روزها هم بود ولی این دوشنبه اصلا یه چیز دیگه... ;D

من خودم اصلا دوست ندارم خیس باشم کلا از لباس های خیس و موهای خیس بدم میاد. ولی بچه های کلاس بیشتر زنگ تفریح ها آب بازی می کنند. تازه یه بارم تو کلاس روی جایی که یکی از معلمامون بیشتر اوقات از اونجا رد میشه آب ریختیم تا لیز بخوره ولی آب قبل از این که معلم مون رد شه آب بخار شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

راهنمایی که بودم بادوستام خیلی آب بازی میکردیم ولی حالانه

• لایک
امتیازات: Shery

یادمه سال اول نمایشگاه فیزیک بود تو حیاط جلوی کلی مدیر و مسئول بازدید کننده دو تا از دوستای ما با بطری آب افتادن به جون هم!
یکیشون اومد رو اون یکی آب بریزه دوستمون جاخالی داد معلم فیزیکمون به فنا رفت!!! X_X
دوستم: :-" :-[ X_X 8-| #-o :-ss
من: =)) =)) =))
معلم: :-L :-L :-L :-L
بقیه ی بچه ها: \:D/ =D> \:D/

• لایک
امتیازات: Shery
Back
بالا