Parham MLK
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- کرج
پاسخ : تکواندو کاراش بیان تو
در مورد استقامت... من میگم سال ها تکواندو کار کردم؛ کاملاً هم میدونم چقدر انرژی مصرف میشه! مبارزات کونگ فو خیلی طاقت فرساتر از تکواندوه...
من چند نمونه از حرکات بدنسازی کونگ فو رو میگم تا متوجه بشید بدنسازی یعنی چی:
1. بدون کوچکترین حرکتی باید با ساعد روی زمین فرود بیای. یعنی مثل مجسمه خودتو میندازی رو زمین(با ساعد)
2. مشت زدن تو شکم. ضربات پا تو شکم (بدون هوگو البته!
)...
3. ساعد! دو نفر روبروی هم می ایستن و ساعد هاشونو میکوبن به هم.
.
.
.
هیچ کدوم از این کارها رو که گفتم، ما تو باشگاهمون انجام نمیدادیم... شاید تو شهر شما انجام میدن که بحثش جداس!
آقای reza.d ، من گفتم بدنسازی . . . 180 زدن که مربوط به انعطاف پذیری و کششی و این حرف هاست... چه ربطی به بدنسازی داره؟؟ ^-^به نقل از reza.d :چییییییییییییییییییییییییییییییی؟مگه میشه؟ تو هر ورزش حرفه ای بدنسازی هس
الان تکواندو کارای نیمه حرفه ای رو هم نگاه کنی بدون گرم کردن میتونن پاشونو 180 درجه باز کنن
یا استقامتشونو مبارزه کم انرژی نمیبره خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی انرژی مصرف میشه
بدنسازی رشته های رزمی فرق زیادی نمیکنه اگه تو شهر شما اینطوریه بحثش جداس![]()
در مورد استقامت... من میگم سال ها تکواندو کار کردم؛ کاملاً هم میدونم چقدر انرژی مصرف میشه! مبارزات کونگ فو خیلی طاقت فرساتر از تکواندوه...
من چند نمونه از حرکات بدنسازی کونگ فو رو میگم تا متوجه بشید بدنسازی یعنی چی:
1. بدون کوچکترین حرکتی باید با ساعد روی زمین فرود بیای. یعنی مثل مجسمه خودتو میندازی رو زمین(با ساعد)
2. مشت زدن تو شکم. ضربات پا تو شکم (بدون هوگو البته!
)...3. ساعد! دو نفر روبروی هم می ایستن و ساعد هاشونو میکوبن به هم.
.
.
.
هیچ کدوم از این کارها رو که گفتم، ما تو باشگاهمون انجام نمیدادیم... شاید تو شهر شما انجام میدن که بحثش جداس!

مگه میشه؟ تو هر ورزش حرفه ای بدنسازی هس

یا توش وزنه به کار رفته؟؟؟