پاسخ : مسافرت
بهترین خاطره از سفر این بود :
یه بار با خالم و شوهر خالم رفتم زنجان(اون موقع خونه ی خالم اونجا بود به خاطر شغل شوهر خالم) تویه راه کلی حال داد

بعدشم تو 2 هفته ای که اونجا بودم هرروز میرفتیم بیرون و تویه راه اهنگ میزاشتیم و حال میکردیم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه بار دیگم با داداشم و شوهر خالم و دختر خالمو شوهرش و خالم باهخم تویه یه ماشین رفتیم که زیاد از خاطرات داخل شهرش یادم نمیاد اما 4 ساعتی که تویه راه بودیم خیلی حال داد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه بارم با خالم و شوهر خالمو داداشم رفتیم تهران اونم تو راه حال داد

(من بیشتر تو راه حال میکنم

)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این یکی تویه راه دیگه کلی حال داد
من و داداشم و خالم وشوهر خالم تویه یه ماشین بودیم ، دختر خالم و شوهرش تویه یه ماشین ، پسر خالم و زنش تویه یه ماشین

و بابا و مامانمم تویه یه ماشین

تویه راه نزدیکیایه غار علی صدر وایسادیم که هم دستی با اب بزنیم(از اون دستی به ابا که wc هم بهش میکن

) هم بریم از غار تماشا کنیم که ماشالا اینقدر شلوغ بود که شوهر خالم گفت بریم غار کتله خور
بعد رفتیم اونجا ناهارم اونجا خوردیم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه بارم وقتی بچه بودم با مامانم و داداشم و پسر خالم(پسر خالم اون موقه ها مجرد بود) میریم(اینبار با هواپیما) ساری

از اونم خاطره هایه خوبی دارم
برگشتم با خالم شوهر خالم و همونایی که رفتیم با ماشین بر میگردیم

(اون موقع به خاطر شغل شوهر خالم خونشون ساری بوده

)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#

من یا سفر نمیرم یا برم خاطره ی خوب دارم چون همش با خالم اینام