از لحاظ آنتن دهی قبول دارم اولا خیلی مشکل آنتن بود , الان خیلی وقته من که با آنتن دهیش مشکلی ندارم ,gprs واقعا مزیته , خیلی وقتا تو جاده آدم نت لازم میشه ( ماشین ما wi-fi نداره ) مدرسم پسورد داره نامردبه نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :من همراه اول دارم، به نظرم بهتره !
خیلی پیش اومده که جایی بودیم که ایرانسل آنتن نمیداده!
از GPRS هم خیلی استفاده نمیکنم چون تو خونه و مدرسه wi-fi هست!
بعد حس میکنم همراه اول یک حالت پایدارتری داره ایرانسلیها معمولا هر چند وقت یکبار خطشون رو عوض میکنن :P
خب مثلا تو مترو خیلی پیش اومده ایرانسل آنتن نده!به نقل از 3ggerman :از لحاظ آنتن دهی قبول دارم اولا خیلی مشکل آنتن بود , الان خیلی وقته من که با آنتن دهیش مشکلی ندارم ,gprs واقعا مزیته , خیلی وقتا تو جاده آدم نت لازم میشه ( ماشین ما wi-fi نداره ) مدرسم پسورد داره نامرد
به نقل از lof :ايرانسل خب واقعا اس زدن باهاش مفته و همچنين GPRS اش مفته
ولي آنتن دهي همراه اول به نظر من كه هر دو تاشو داشتم مخصوصا تو جاده ها بيرون شهر و اينا خيلي بهتره!
ولي هر دو مزخرفن!
اپراتور سوم كه بياد به نظرم تحول عظيمي ميبينيم
١٦ و ٦ تومنبه نقل از NADIMATRIX :من یه همراه اول ثابت دارم
ولی مشکلم با ایرانسل دلیورد نشدن sms های فارسیشه . بعضی موقع انگلیسی هم خیلی اذیت میکنه
راستی مگه sms ایرانسل دونه ای چنده ؟ (فارسی و انگلیسی)
اون كه ١٠٠ در ١٠٠به نقل از meli :بنظر من اپراتور سومم بیاد بازم یه ایرادایه بزرگی داره!!!!!
تو ایران هیچ وقت نمیتونیم چیز کاملی داشته باشیم!!!
نه واقعا نميفرسته!به نقل از meli :قسمت بد همراه اول اینه که میگه دلیوری نمیشه تا دوباره بدی ولی واسه طرف میفرسته!!!
این خیلی بده!!!
به نقل از lof :١٦ و ٦ تومن
اون دليور نشدن هم به خاطر آنتن دهيشه فك كنم!