فکر کنم ایرانسلبه نقل از mamareza :آقا من یه سوال دارم.
هزینه مکالمه کدوم بیشتره؟ایرانسل یا همراه اول؟
هزینه ی مکالمه ایرانسل(با تعرفه ی معمولی) دقیقه ای 62 تومان که سرسام آوره!به نقل از mamareza :آقا من یه سوال دارم.
هزینه مکالمه کدوم بیشتره؟ایرانسل یا همراه اول؟
همراه اول و ایرانسل نقش مکمل رو دارن به نظر من!از نظر انتن دهی اولویت با همراه اوله!اما پیش اومده بعضی جاها همراه اولم انتم نداره(نه GPRSو نه برا مکالمه)ولی ایرانسل کامل انتن میدهبه نقل از mamareza :به نظر استفاده از چه سیم کارتی بهتره.؟
من ایرانسل دارم.
الان هزینه مکالمه همراه اول رو نگفتیا.به نقل از hermes :هزینه ی مکالمه ایرانسل(با تعرفه ی معمولی) دقیقه ای 62 تومان که سرسام آوره!
اس ام اس فارسی 10 تومنه اما همراه اول 8تومنه!
البته قیمت هایی که دارین میگین در مورد ایرانسل, مربوط به ایرانسل اعتباریه ولی در مورد همراه اول دارید دائمیش رو بررسی میکنید!!به نقل از hermes :هزینه ی مکالمه ایرانسل(با تعرفه ی معمولی) دقیقه ای 62 تومان که سرسام آوره!
اس ام اس فارسی 10 تومنه اما همراه اول 8تومنه!
اره اصلا به اونش دقت نکرده بودم!!!حق با شماست!به نقل از Nahid :البته قیمت هایی که دارین میگین در مورد ایرانسل, مربوط به ایرانسل اعتباریه ولی در مورد همراه اول دارید دائمیش رو بررسی میکنید!!و تعرفه های سیم کارت دائمی مسلماً کم تره از سیم کارت اعتباری.
به نقل از hermes :ببخشید smsمگه فارسی رو اینجوری نمیسنجند که هر 70 تا کاراکتر میشه یک پیامک و انگلیسی هم160 تا کاراکتر،فک کنم یه زمانی اینجوری بود!
پس منظور ایشون از صفحه همون تعداد کاراکتر بوده؟به نقل از Cheetah :چرا الانم همینجوریه ...
خیر خیر ، تکذیب میکنم!به نقل از pegah.nodet :اما اگه طرحشو فعال کنین انگلیسش نصف میشه ینی 8تومن.