- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
پاسخ : سيمكارت!؟
اقا
ما سیمکارت 2طرفه داریم؟
اقا
ما سیمکارت 2طرفه داریم؟
منظورت اینه که یک عدد سم کارت باشه و بشه از طرفش استفاده کرد؟به نقل از shnk :اقا
ما سیمکارت 2طرفه داریم؟
نه نمیشه متاسفانه.به نقل از shnk :منظورم اینه
مثلا ی شماره باشه
بعد دس 2نفر باشه!
ینی ی خط مشترک
خدمات ایرانسل روی بستر EDGE [nb]Enhanced Data Rates for GSM Evolution - سرعت داده افزایش یافته برای تحول جیاسام[/nb] ارائه میشه. حداکثر سرعت انتقال داده این بستر روی کاغذ میتونه 473.6kbit/s باشه، ولی در عمل به سرعتی بیشتر از 236.8kbit/s نتونستن برسن. سرعتی هم که ایرانسل ارائه میده حدود 100kbit/s ـست. خدمات رایتل روی بستر 3G یا (نسل سوم شبکه تلفن همراه) ارائه میشه. با تجهیزاتی که رایتل نصب کرده، میتونه تا 7.2Mbit/s سرعت انتقال داده ارائه بده. ولی به خاطر محدودیت هایی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی گذاشته، فعلا 1Mbit/s نهایت پهنای باندی که میتونن ارائه کنند. پس میبینی که سرعت ها فرق میکنه.به نقل از پــوریــا ل. :از نظر اینترنتش هم که همه جا هست و حتی تو سرعت های بالا من نمیدونم چرا رایتل توی تبلیغش از وجود اینترنت توی سرعت بالا میگه چون اینترنت ایرانسل هم توی سرعت مشکلی نداره!
تا اونجايي ك من ميدونم اول بوق ميزنه بعد بلاك ك كردن بوق تند تند(!) ! اگه سريعا،سريع بوق بزنه اشغاله!به نقل از clever girl :اگه ب یکی زنگ بزنی سریع بوق اشغال بزنه ینی چی؟بلاک کرده؟
مگه بلاک قبلش ی بوق نمیخوره بعد اشغال؟
به نقل از UK Band :به نظر من ایرانسل خیلی بهتر از همراه اوله...
آنتن دهی همراه اول افتضاحه...همینطور اینترنتش...
نمی دونم چرا ولی مزاحم تلفنی های ایرانسل خیلی بیشتر از همراه اوله...
من هردو رو داشتم ولی با ایرانسل بیشتر حال کردم!(البته جدای از بحث مزاحم هاش!)