dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
براي موبايل كه اينجوري نيست...به نقل از aRThaS_08 :فاصله بین کلمات زیاد شده! فک کنم فرقش با قبل اینه! که به نظر من بهتره شده!
به نقل از پــــــگـــــــــاه :نمیشه یه کاری کنین که این لایک و دیسلایک و قسمت نمایش امتیاز دهندگان فاصلشون از هم بیشتر بشه؟؟؟!
این طوری ممکنه اشتباهی رو لایک یا دیسلایک کلیک کنیم!
(مثلا همون اتفاقی که برای 2 پست بالا تر افتاد من نه میخواست لایکش کنم نه دیسلایک اشتباهی زدم لایک! )
مال منم بعضي مواقع اينجوري ميشهبه نقل از meli :نمیدونم این فقط مشکل از پی سی منه یا ماله بقیه هم هست(البته سرعت اینتر نت من پایینه)
نقل قول ها خیلی دیر لود میشه....
خب این الان اشکاله ؟!!به نقل از mahshid_f :من از دیروز تا حالا 12 تا امتیاز کم شده و
توی مشخصاتم نمی تونم ببینم مال کدوم پستام بوده...
تصمیم مدیران اینه که این صفحه فعال نباشه، قبلا خیلی در موردش بحث شدهبه نقل از سمر :چرا دیگه صفحه ی "چه کسی در سایت است؟" کار نمی کنه؟
اين ديگه جه صفحه ايه??? :-?به نقل از سمر :چرا دیگه صفحه ی "چه کسی در سایت است؟" کار نمی کنه؟
خیلی وقت بود کار نمیکرد. غیرفعاله. نه؟به نقل از سمر :چرا دیگه صفحه ی "چه کسی در سایت است؟" کار نمی کنه؟
امتیازها در جا پاک نمیشن. هرچند وقت یک بار ما میزنیم سیستم امتیازهارو چک میکنه. امتیازها اون موقع رفرش میشن.به نقل از negar.mr :ببخشيد برام ي تناقض به وجود اومده
شما كفتيد اكه بستي باك بشه لايك ها و ديسلايك هاي اون بست هم باك ميشن
ولي من ديشب ي بست دادم توحرف بزن( به دليل رعايت نكردن زمان بين دوتا بست ) اسبم محسوب شد
و كيندرجان بست رو باك كردن
ولي لايكايي كه براي بستم زده بودن
هنوز هست
از امتيازم كم نشده
جرا اينجوريه??