• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه خاطرات خود را بنویسیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه خاطرات خود را بنویسیم؟

به نظر من آدم وقتی شروع به نوشتن خاطره مبکنه خواه ناخواه اکثر این نکته ها رو رعاایت میکنه چه خودش متوجه بشه چه متوجه نشه !
من خودم همین جوریم! ;))

من اکثر خاطراتم زنجیره ایه بد میخوام یکی رو تعریف کنم باید قبلیو بعدی هم بگم و کلی میشه! چ جوری میتونم خلاصه ترش کنم؟؟

اگه وقتی خاطره مینویسیم مثل یه نامه اگه بنویسیم حس میکنیم داریم به یکی تعریف میکنیم ادم خیلی سبک میشه

از بهترین اتفاقات جریان نوشتن خاطرات و افکار، وقتیه که یک ماه بعد، یک سال بعد، می خونید اونها رو. هم حس های خوب داره و هم حس های بد، بعضی هاشو عمدا نمی خونید و ازش فرار می کنید، خیلی موقعام خودتون رو مسخره می کنید که چه احمقی بودید.
نوشتنتون هم هی بهتر و بهتر می شه و اگر روزی مردید حداقلش اینه تو رزومه‌ی آخرتتون درج می کنید که خوب خاطره می نوشته.

اگه یه راحت شروع کنی خیلی زیاد مینویسی

بهترین کار اینه که همه کاراتو بکنی و با خودت بگی حالا n ساعت بیکارم بعد بشین بنویس
این راه تضمینیه

سبک های خاصی نداره؟ ;D X_X
به نظرم یک نکته تو خاطره نویسی بمون کمک میکنه اینکه به خودمون قول بدیم فقط وفقط برای خودمون باشه اینطوری با فکرکردن به مخاطب ذوقمون وتخیلواینا کورنمیشه
>درمورد خودمون صرفا :-"<

به نقل از mosquito :
سبک های خاصی نداره؟ ;D X_X
به نظرم یک نکته تو خاطره نویسی بمون کمک میکنه اینکه به خودمون قول بدیم فقط وفقط برای خودمون باشه اینطوری با فکرکردن به مخاطب ذوقمون وتخیلواینا کورنمیشه
>درمورد خودمون صرفا :-"<

ولی گاهی ( فقط گاهی ) اینکه به مخاطب فکر کنی باعث میشه بهتر بنویسی و وقتی بعد ها میخونی میگی چه خوب شد اینجوری نوشتم و ...

ولی آره قبول دارم اکثر مواقع به اینکه برا خودت داری مینویسی فکر کنی خیلی بهتره

و چه بهتره که موقع نوشتن بدونی که مخاطبت هم خودتی ...

خاطره نوشتن و نوع خاطره و سبكش خيلى خيلى بستگى به هدف خاطره نويسى داره
يه وقتايى صرفا داريم خاطره مينويسيم كه خالى شيم اينجور وقتا حتى جمله بنديم لازم نيست؛ خاطره ميتونه مجموعه ى يه سرى كلمه باشه كه ذهنمونو مشغول كردن
ولى يه وقتايى خاطره مينويسيم كه يه لحظه رو ثبت كنيم اينجور وقتا بايد خاطره رو طورى روايت كنيم كه يه فرد غايب با خوندنش همه ى مطلبو جزييات رو بتونه تصور كنه
اينطورى خودمونم بعد از مدتها وقتى بش برميگرديم حتى اگه چيزيم يادمون نباشه خاطره برامون بازسازى ميشه
سبك نگارش خاطره هم بايد به سبك نگارش خودمون توى اون برهه ى زمانى نزديك باشه؛اينم خودش يه خاطره ست كه هر زمان چطورى مينوشتيم

به نظر من مهم اینه که فقط و فقط احساس خودت رو بنویسی راست بنویسی و برای دل خودت نه برای دیگران و یا اینکه فکر کنی قرار کسی اون رو ببینه

سلام .
لطفا یک خاطره با نگارش اصولی و صحیح و استاندارد در حد دو صفحه ای بذارین .
شدیدا نیاز دارم .
واقعا ممنون میشم اگه کسی این لطف رو بکنه .
و خیلی ممنون میشم اگه تو پیام خصوصی بفرستین.

Back
بالا