توی بارگذاری گسترده چندتا سطل آویزون میکنن تا فشار تقریبا شبیه به پلای واقعی وارد شهبه نقل از !Poorya! :شما چجوری میخوای یه پل رو بارگزاری گسترده کنی؟؟
کلا میشه این بارگزاری گسترده رو یه توضیحی بدی
چه جالب! نمیدونستم!به نقل از ♬elham♬ :توی بارگذاری گسترده چندتا سطل آویزون میکنن تا فشار تقریبا شبیه به پلای واقعی وارد شه
مثلا نرم افزار sap که الان تو بازار زیادهبه نقل از fatameh :میشه اسم چندتا شونو بگی؟؟؟؟
وقتی سطل رو از وسط پل اویزون میکنی بار به تمامی نقاط پل وارد میشه استادبه نقل از ♬elham♬ :توی بارگذاری گسترده چندتا سطل آویزون میکنن تا فشار تقریبا شبیه به پلای واقعی وارد شه
برای سه بعدی کاری؟به نقل از fatameh :میشه اسم چندتا شونو بگی؟؟؟؟
تو این نرم افزاری که من گفتم sap میشه پل ها رو هم بارگزاری کرد و عضو ها ضعیفشو که نیاز به تقویت دارن رو پیدا کردبه نقل از Mαxιмαк :برای سه بعدی کاری؟
3ds max
autocad
maya
من که فکر نکنم فابل استفاده باشن ولی خدا رو چه دیدی شاید بودبه نقل از soosan :یه سوال از این نقشه هایی که استفاده میشه تو دنیای واقعی هم استفاده میشه یا نه؟؟؟
به نقل از soosan :یه سوال از این نقشه هایی که استفاده میشه تو دنیای واقعی هم استفاده میشه یا نه؟؟؟
در اصل نیرو فقط به وسط پل وارد میشه. این سازنده ی پله که باید جوری پل رو طراحی کنه که فشار در تمام سطوح به شکل یکسان پخش بشه.به نقل از !Poorya! :مثلا نرم افزار sap که الان تو بازار زیادهوقتی سطل رو از وسط پل اویزون میکنی بار به تمامی نقاط پل وارد میشه استاد
اینجوری نیست که بار فقط به وسط پل وارد بشه
فکر کنم مسابقات امیر کبیر باشه که من ندیدم بارگزاری گسترده داشته باشهبه نقل از fatameh :استاندارد ترین مسابقه ای که تو ایران وجود داره یا شما توش شرکت کردین چیه؟؟؟؟؟؟
به نظر من كه مسابقات تبيان هست كه مدرسه ما توش شركت كرد و دوم شدبه نقل از !Poorya! :فکر کنم مسابقات امیر کبیر باشه که من ندیدم بارگزاری گسترده داشته باشه
اینجوری که به تدریج بار رو اضافه میکنن و هر وزنه ای رو باید به مدت مشخصی تحمل کنه
به نقل از soosan :میشه بیشتر در مورد طریقه ی ساختش توضیح بدین؟؟؟
بستگی داره به قوانین خود مسابقه مثلا یه بار که ما شرکت کرده بودیمبه نقل از fatameh :درسته که در پرژه ی نجات تخم مرغ یه بخشی است که با ماکارونی ساخته میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.بستگی به قوانین دارهبه نقل از fatameh :درسته که در پرژه ی نجات تخم مرغ یه بخشی است که با ماکارونی ساخته میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟