توی بارگذاری گسترده چندتا سطل آویزون میکنن تا فشار تقریبا شبیه به پلای واقعی وارد شهبه نقل از !Poorya! :شما چجوری میخوای یه پل رو بارگزاری گسترده کنی؟؟
کلا میشه این بارگزاری گسترده رو یه توضیحی بدی
چه جالب! نمیدونستم!به نقل از ♬elham♬ :توی بارگذاری گسترده چندتا سطل آویزون میکنن تا فشار تقریبا شبیه به پلای واقعی وارد شه
مثلا نرم افزار sap که الان تو بازار زیادهبه نقل از fatameh :میشه اسم چندتا شونو بگی؟؟؟؟
وقتی سطل رو از وسط پل اویزون میکنی بار به تمامی نقاط پل وارد میشه استادبه نقل از ♬elham♬ :توی بارگذاری گسترده چندتا سطل آویزون میکنن تا فشار تقریبا شبیه به پلای واقعی وارد شه
برای سه بعدی کاری؟به نقل از fatameh :میشه اسم چندتا شونو بگی؟؟؟؟
تو این نرم افزاری که من گفتم sap میشه پل ها رو هم بارگزاری کرد و عضو ها ضعیفشو که نیاز به تقویت دارن رو پیدا کردبه نقل از Mαxιмαк :برای سه بعدی کاری؟
3ds max
autocad
maya
من که فکر نکنم فابل استفاده باشن ولی خدا رو چه دیدی شاید بودبه نقل از soosan :یه سوال از این نقشه هایی که استفاده میشه تو دنیای واقعی هم استفاده میشه یا نه؟؟؟
به نقل از soosan :یه سوال از این نقشه هایی که استفاده میشه تو دنیای واقعی هم استفاده میشه یا نه؟؟؟
در اصل نیرو فقط به وسط پل وارد میشه. این سازنده ی پله که باید جوری پل رو طراحی کنه که فشار در تمام سطوح به شکل یکسان پخش بشه.به نقل از !Poorya! :مثلا نرم افزار sap که الان تو بازار زیادهوقتی سطل رو از وسط پل اویزون میکنی بار به تمامی نقاط پل وارد میشه استاد![]()
اینجوری نیست که بار فقط به وسط پل وارد بشه
فکر کنم مسابقات امیر کبیر باشه که من ندیدم بارگزاری گسترده داشته باشهبه نقل از fatameh :استاندارد ترین مسابقه ای که تو ایران وجود داره یا شما توش شرکت کردین چیه؟؟؟؟؟؟
به نظر من كه مسابقات تبيان هست كه مدرسه ما توش شركت كرد و دوم شدبه نقل از !Poorya! :فکر کنم مسابقات امیر کبیر باشه که من ندیدم بارگزاری گسترده داشته باشه
اینجوری که به تدریج بار رو اضافه میکنن و هر وزنه ای رو باید به مدت مشخصی تحمل کنه
به نقل از soosan :میشه بیشتر در مورد طریقه ی ساختش توضیح بدین؟؟؟
بستگی داره به قوانین خود مسابقه مثلا یه بار که ما شرکت کرده بودیمبه نقل از fatameh :درسته که در پرژه ی نجات تخم مرغ یه بخشی است که با ماکارونی ساخته میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.بستگی به قوانین دارهبه نقل از fatameh :درسته که در پرژه ی نجات تخم مرغ یه بخشی است که با ماکارونی ساخته میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟