پل ماکارونی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatameh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پل ماکارونی

به نقل از Rubiker :
اگه ميگي سطل كامل رو زمين نبوده پس به اين علت شن ريزي متوقف شد كه شطل كامل پر شد بله من هم كامل ديدم سطل روي زمين قرار گرفت .
به خاطر اعتراض سایر گروه ها بود که بارگذاری متوقف شد که اتفاقا مشکل هم همین جا بود و نباید بارگذاری متوقف می شد چون سطل کاملا روی زمین نبود فقط قسمتی از سطل روی ماکارونی ها بود.
در مورد اینکه دوبار بارگذاری کردن ولی پل نشکست!!! هیچ نظری نمیدم چون مطمئن نیستم جریان چی بود!!!

من روحم اونجا بوده و بعد اومده به من خبر داده
بعدشم حتما که نباید همه چی توی قوانین ثبت بشه،آدم میتونه کمی فکر کنه. X-(

پس قانون برای چیه؟ اگه قرار باشه هر کی هر جور فکر میکنه درسته کار کنه که دیگه اون مسابقه ،مسابقه نیست!!

دعوا که نداریم... :(
من میگم که هرچیزی رو توی قوانین ثبت نمیکنن
اینم یکی از اون چیزاست

الهام راست میگه....مثلا توی قوانینش نمینویسن که باید برای چسباندن ماکارونی ها از چسب استفاده کنی....فقط نوع چسباشو مشخص میکنن....ولی هر کسی میدونه که ماکارونی ها را باید با چسب به هم وصل کنی....اینم مثل همونه... ;D

میشه چنتا عکس دیگه ( مخصوصا اونایی که رتبه آوردن) بذارین؟؟

سلام ببخشید وسط بحثتون اومدم
می خواستم بپرسم که از کجا می تونم واسا پل ماکارونی شروع کنم تا حال هیچ کاری راجع به اون انجام ندادن
ممنون

به نقل از *SADEGH* :
سلام ببخشید وسط بحثتون اومدم
می خواستم بپرسم که از کجا می تونم واسا پل ماکارونی شروع کنم تا حال هیچ کاری راجع به اون انجام ندادن
ممنون
ميتوني از انواع سايت ها استفاده كني سايت تبيانم چند جلسه اموزش داره كه مفيده و
وسايلشم ماكاروني تك و باريلا و چسبه ميتوني بري سايت ايران خرپا بچه هاي اونجا كمكت ميكنن

کتاب استاتیک کالج (فکر کنم تو ایران،ترم اول مکانیک تدریس می شه) ،نیروهای وارد بر پل و تمام چیزهایی که برای ساخت پل باید بدونید رو توضیح داده.
صفحه ی 174 (البته کتاب زبان اصلیشو می گم،نسخه فارسیشو ندارم)، 9 تا طرح پل داره که همشون تضمین شدن.

به نظر من نمیشه از توی کتابا دربیاری که چی جوری میسازن
باید بری و چندتا فیلم مسابقاتش رو نگا کنی
و بعد از شرکت توی یکی یا دو تا مسابقه حسابی حرفه ای میشی و میتونی پلای توپ بسازی

به نقل از ღ¸.•MoOnShInE•.¸ღ :
الهام راست میگه....مثلا توی قوانینش نمینویسن که باید برای چسباندن ماکارونی ها از چسب استفاده کنی....فقط نوع چسباشو مشخص میکنن....ولی هر کسی میدونه که ماکارونی ها را باید با چسب به هم وصل کنی....اینم مثل همونه... ;D
وقتی میگن شرکت کنندگان فقط مجاز به استفاده از این چسب های ذکر شده هستن یعنی اینکه اگر پل با هر چیز دیگه ای به غیر از چسب های نام برده شده درست باشه غیر قانونیه و این تو قوانین مسابقات هست و این با بحث اصلی ما کلی فرق داره.
وقتی پیشبینی همچین اتفاقی تو قوانین نشده یعنی در صورت وقوع منع قانونی نداره.

پنجشنبه و جمعه 22 و 23 اردیبهشت دانشگاه امیرکبیر مسابقه پل ماکارونیه فکر کنم هر کی خاست بتونه بیاد ببینه!

به نقل از HIM :
وقتی میگن شرکت کنندگان فقط مجاز به استفاده از این چسب های ذکر شده هستن یعنی اینکه اگر پل با هر چیز دیگه ای به غیر از چسب های نام برده شده درست باشه غیر قانونیه و این تو قوانین مسابقات هست و این با بحث اصلی ما کلی فرق داره.
وقتی پیشبینی همچین اتفاقی تو قوانین نشده یعنی در صورت وقوع منع قانونی نداره.
خب یکی نمیاد برای چسب زدن ماکارونیا چسب نواری استفاده کنه....واضحه که ماکارونی ها نمیچسبه.....اتفاقا این خیلی شبیه به قضیه اس....وقتی که قسمتی از سطل روی زمین باشه از وزن تحملی سطل کم میشه.....این دیگه خیلی واضحه پس باید بارگزاری متوقف بشه...

به نقل از SANAZ.T :
پل ماکارونی چی هست که براش سایت بزنید... =))
سايت؟؟؟!!!يكم فك كن به اينا ميگن تاپيك... تو قلعه شما به تاپيك ميگن سايت؟ :-"
خب یکی نمیاد برای چسب زدن ماکارونیا چسب نواری استفاده کنه....واضحه که ماکارونی ها نمیچسبه.....اتفاقا این خیلی شبیه به قضیه اس....وقتی که قسمتی از سطل روی زمین باشه از وزن تحملی سطل کم میشه.....این دیگه خیلی واضحه پس باید بارگزاری متوقف بشه...
درسته من يكبار ديگه فيلم مسابقه رو نگاه كردم و وقتي كه سطل به زمين رسيد شن ريزي متوقف شد اما چون در مسابقات حضور نداشتم نميدونم دوباره شن ريزي انجام شد يا نه... :-??
پل شما مگه شبيه هرم نبود؟؟؟!!!! :o

نه بابا پل ما همینه...پلای هرمی 2 کیلو بیشتر تحمل نمیکنن 8-}
شب به خیر :-h

نه بابا پل ما همینه...پلای هرمی 2 کیلو بیشتر تحمل نمیکنن 8-}
شب به خیر :-h
پس اون پل هرميه مال كي بود؟؟؟؟ همينكه شن ريزي آغاز شد پلشون شكست
به قول مشهدي ها خيلي جواد بود!!!

شب به خير؟؟؟؟ هنوز كه هيچ ستاره اي هم ديده نميشه...

من خودم سازنده ی اون پلیم که دارین سرش بحث می کنین
دفعه ی اول که بارگذاری به دلیل اعتراض متوقف شد من گفتم چون بچه ها اعتراض دارن دوباره بارگذاری می کنیم چون پل سالم بود و من پل نساخته بودم که سالم ببرمش در ضمن اونجا 44/5 کیلو تحمل کرده بود
تو بارگذاری دوم که هیچ اعتراضی وجود نداشت بارگذاری به علت پاره شدن طناب ها یا باز شدنش بارگذاری متوقف شد و پل 43/8 کیلو تحمل کرد البته اعدادو دقیق یادم نیست تا چند وقت پیشم پل سالم تو خونمون بود که خودم شکستمش
اگه سوالی دیگه ای دارید بگید ;)

بار اولی که بارگزاری کردید.....سطله رو زمین بود خودم دیدم :-\

راست میگه
منم صد در صد مطمینم که روی زمین بود X-(

Back
بالا