Samin Almasian
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- farzanegan
- شهر
- esf
- مدال المپیاد
- nojum-riazi
کیا به خوندن علاقه دارن؟چرا (تقریبا)همه انسانها دوست دارن که بخونن؟علتش چیه؟کی میدونه؟
خوانندگی آسون تر از یاد گرفتن یه ساز موسیقیه ؟؟؟؟؟؟به نقل از تـــــــــــــــارا :خب به نظر من، دلیل این که علاقه به خوانندگی بیش تر از علاقه به انجام دادن سایر کارای هنریه، اینه که خوانندگی یه چیز خیلی سادس!
مثلا اگه آدم بخواد یه ساز یاد بگیره، هم باید استعداد داشته باشه، هم پشت کار داشته باشه، هم کلللی تمرین کنه و در آخر اگه هم بخواد به عنوان کار اصلیش اینو انتخاب کنه، باید خلاق هم باشه
ولی اگه بخواد خواننده شه استعداد کافیه به نظرم
ضمن این که تو اکثر سبکای موسیقی خواننده تو چشه و ما وقتی از یه کار لذت می بریم به این فک نمی کنیم که موسیقیه کار زیباست.فک می کنیم همه کاره خوانندس
بعدش این که عموم مردم با موسیقی رابطه بر قرار نمی کنن، به دلیل اطلاعات کم.ینی مثلا اگه یکی مثلا (!) گیتار بزنه، تو آهنگا گوشش خود به خود میره سمت گیتار.در صورتی که قطعا بقیه جز خواننده به بقیه عناصر خیلی کم تر توجه می کنن.ولی همه صدای خواننده رو میشنون و تقلید می کنن.ینی کار خیلی شاقی (دیکته؟) نیست
خیلی بد توضیح دادم ولی فک کنم منظورمو فهمیدین![]()
آره...به نقل از Babak_eb :خوانندگی آسون تر از یاد گرفتن یه ساز موسیقیه ؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشید میشه خواننده و خوانندگی را تعریف کنید ؟؟؟به نقل از negar.mr :آره...
ساز زدن خیلی سخت تره...
البته بعضی از سازا...
به نقل از Babak_eb :خوانندگی آسون تر از یاد گرفتن یه ساز موسیقیه ؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تا جایی که فهمیدم شما خودتون گیتار نمی زنی...به نقل از sahra.j :من خودم شخصا عاشق خوانندگی ام و همیشه و هر روز میخونم(درست حسابی)
درواقع میخوام بگم همه میتونن بخونن ولی چطور میخونن و حس اهنگو به شنونده منتقل میکنن،مهمه!!
یادتون باشه که هر خوندنی ،خوانندگی و هر ساز زدنی،نواختن نیست!!!
من خودم ویلون و... میزنم باید تو جواب سوال "خوانندگی مهمه یا نوازندگی؟" بگم که هر دوتا هم استعدادشو میخوان ولی ساز مونده چه سازی باشه،مثلا گیتار اسونه ولی ویولون واقعا سخته و تمرین روزانه میخواد و اخر هم نداره هر چی بزنی احساس میکنی کم زدی!
لذت بردن از موسیقی یه چیز ذاتیه. ربطی به استعداد نداره! یه بچه هم خوشش میاد آهنگا رو تقلید کنه و ریتم بسازه.به نقل از lovely_mahsa :اما واقعا نمیدونم چرا همه دوسش دارن ختی اونایی که واقعا استعدادشو ندارن!!!!!!
به نقل از DarkSiders :علتش اینه واسه شهرت و جذب جنس مخالف و بدست اوردن پول هست.....تقریبا بیشتر خواننده ها اینطورین.......... B-)