کلا PES یه چیز دیگه بود تا 2013 اش. ولی تو 14 گند زدن توش رفت با این موتوری که روش گذاشتم.
* البته بهتر،چون واقعا وقتشو نداشتم
جدیدن یه بازی قدیمی استراتژیک پیدا کردم خیلی خوبه. اسمش Rise of Nations ست. با این که وقت بازی ندارم اصلا ولی این بازیه لامصب یه چیز دیگس توصیه می کنم بهتون
مربوط ترین تاپیکیه که پیدا کردم :P
کلا من تو جو بازی نیستم خیلی،الانم فقط یه جی تی آی 5 دارمو یه یورو تراک دو،حالا دبگه یکم خسته شدم ازینا،مثن جی تی آیو 6،7 ساله دارم بازی میکنم.
حالا شما با سیستم داغون من چی پیشنهاد میکنید بازی کنم؟سبک مبک حالیم نیس پس نپرسین چسبکی میخای،از هر سبک یکی بگین
سیستم هم اینه:
سی پی یو:AMD athlon 64 x2 4600+
رم:1gb ddr2
گرافیک: geforce gt9400 1gb
مین برد:asus mn2-x
UNCHARTED
PES14!
تو گوشی:THE ROOM
THE ROOM TWO
MACHINARIUM
Deer hunter 2014
Final kick
که باز کلا بین همه ی اینا مجموعه ی the room فوق العاده بودن.حتما دان کنین هم برای اندرویده و هم برای آی او اس.
بازی های مورد علاقم : resident evil 4-5-6
call of duty MWIII
resident evil revelation
Counter
dead space
خب این جزو بازی های مورد علاقم بود که خیلی بازی میکنم اونا رو..
حالا بازی هایی که واسه استراحت از بازی های بالایی میکنم
angry birds
chicken
need for speed
خیلی خسته باشم میشینم حکم بازی میکنم که اونم بازی نمیکنم چون بلد نیستم
والا چی بگم از وقتی دست راستو چپو تشخیص دادم داشتم جنگ های صلیبی رو بازی میکردم بعدش که رفتم دبستان جی تی ای رو آباد کردم بعدشم که کنسول خریدیم زدیم تو کار کال آف و نید فور اسپیدو هیتمن
یادش بخیر الانم که دیگ زندگیمون شده بازیو آهنگ
ولی خداوکیلی این ماریو عشق بودو هست
یاد سایلنت هیل افتادم عجب ترسی داشت دمه شینجی میکامی گرم
استاد کونامی هم که دیگ حرفی برا گفتن نمیزارع با pes
جا داره از همه ی مجله های خبری بازی ها هم تشکر کنم که اگ نبودن فک کنم من یکی دیونه میشدم
Where is my water
چند وقت پیش دانلودش کردم (اندروید) دقیقا موقع امتحانا کلی مرحله هاشو رفتم ینی عالیه. فانتزی و واقعی با هم. جاذبه ی زمینو قشنگ استفاده کرده تو این بازی