به نقل از Jinx :Assassin Creed Va Dream Fall Va WOW
به نقل از Immortal :اه اه اه چه بی سلیقه ... دخترا باید بیان بگن Sims و باربی و پلنگ صورتی ! اینا چیه شما بازی میکنی !؟ واسه یه دختر اصلا خوب نیس !
به نقل از Jinx :برو بابا ....!
خودتم بی سلیقه ایا ....!
در ضمن به فضول چه که واسه من خوب باشه یا نه ...!؟
به نقل از Jinx :تازه Rogue من Full Item ....Arena داره دلت آب....!
په من چی گفتم الان ....؟به نقل از Jinx :برو بابا تو هم ....!
تو Wow همه دخترا بازی میکردن غیر از ایرانیا بس که ایرانیا .......ان !
به نقل از Jinx :په من چی گفتم الان ....؟
دختر از لهستان دوستم بود میرفت سر کار بازی میکرد ...!
دختر 13 ساله میشناسم بازی میکرد ...!
انگار فقط دخترای ایرانن که تافته ی جدا بافتن ...!
البته اگه هم بازی کنن کی به فکر شوهر باشن ....! :-&
به نقل از Immortal :دختر ایرانی اصلا نباید بازی کنه ! باید فرش ببافه ... شیره گاو رو بدوشه ...
من که خودم به شخصه اگه خواستم ازدواج کنم میرم تو یه روستا ... یه دختر خوب و کد بانو انتخاب میکنم که اصلا ندونه بازی کامپیوتری یعنی چی ! به این میگن یه دختر خوب با فرهنگ ایرانی ! که اگرم میدونست کامپیوتر بازی یعنی چی فقط باربی بازی میکرد ! نه این که بره بین n تا پسر هیروشو 80 کنه !!!
بابا چی میگین؟به نقل از khashayar fn :جناب Immortal لطفا به بزرگي خودتون دخترا رو ببخشيد جاهلي كردن:دي
به نقل از Immortal :دختر ایرانی اصلا نباید بازی کنه ! باید فرش ببافه ... شیره گاو رو بدوشه ...
من که خودم به شخصه اگه خواستم ازدواج کنم میرم تو یه روستا ... یه دختر خوب و کد بانو انتخاب میکنم که اصلا ندونه بازی کامپیوتری یعنی چی ! به این میگن یه دختر خوب با فرهنگ ایرانی ! که اگرم میدونست کامپیوتر بازی یعنی چی فقط باربی بازی میکرد ! نه این که بره بین n تا پسر هیروشو 80 کنه !!!
به نقل از khashayar fn :جناب Immortal لطفا به بزرگي خودتون دخترا رو ببخشيد جاهلي كردن:دي
به نقل از 3ggerman :بابا چی میگین؟
چرا تو دوران جد من سیر میکنین؟
این یکیرو باش:
شرم آوره.باربی!!
ایول.پس کسی از ما خوشش نمیاد.ما راضیم.به نقل از Immortal :راس میگم خداوکیلی ...
پسرا از دخترایی خوششون میاد که دختر باشن و کارای پسرونه نکنن !!! جدی میگم !
البته میتونین پلنگ صورتی هم بازی کنی.. دی: (درسته یکم قدیمی شده اما با روحیات دخترا خیلی سازگاره)به نقل از 3ggerman :بابا چی میگین؟
چرا تو دوران جد من سیر میکنین؟
این یکیرو باش:
شرم آوره.باربی!!
این چیزا چیه میگی؟ مگه نمی بینی اینا پسرکش قهارند...به نقل از Immortal :راس میگم خداوکیلی ...
پسرا از دخترایی خوششون میاد که دختر باشن و کارای پسرونه نکنن !!! جدی میگم !
بده ایرانیا با غیرتن؟به نقل از Jinx :مگه این کار پسرونست ....دوباره از اون حرفا زدی ....؟!
WOW تو همه دنیا بازی میکنن چه دختر چه پسر چی نطق میکنی تو بچه ؟!
فقط ایرانیان که اینجورن اینقدر طرز فکر پایین یعنی .....؟؟؟
متاسفم......!
البته همه دخترایه ایرانی این طوری نیستن/به نقل از Jinx :مگه این کار پسرونست ....دوباره از اون حرفا زدی ....؟!
WOW تو همه دنیا بازی میکنن چه دختر چه پسر چی نطق میکنی تو بچه ؟!
فقط ایرانیان که اینجورن اینقدر طرز فکر پایین یعنی .....؟؟؟
متاسفم......!
به نقل از 3ggerman :البته همه دخترایه ایرانی این طوری نیستن/
من دارم سعی میکنم طرز فکر دخترونه(!) بعضی از اطرافیانمو تغییر بدم/شاید کار درستی نباشه ولی من بش اعتقاد دارم/