sirgereth کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد دبيرستان علامه حلي شهر تهران 2010/8/10 #261 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ assassin's creed grid
rozhin_71 کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 17 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر مدال المپیاد توی مسابقه ی ملی دانش آموزی شریف جزه 60 تیم برتر شدیم دانشگاه حالا! رشته دانشگاه _ 2010/8/10 #262 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ SIMS SIMS SIMS SIMS !!!!!! کل بازی هاشو داشتم...یادش بخیرD: یادمه سر امتحان ها پای بازی سیمز میشستم و درس میخوندم! خیلییی باحال بووود!
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ SIMS SIMS SIMS SIMS !!!!!! کل بازی هاشو داشتم...یادش بخیرD: یادمه سر امتحان ها پای بازی سیمز میشستم و درس میخوندم! خیلییی باحال بووود!
mahdad کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 1,007 نام مرکز سمپاد شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد") 2010/8/10 #263 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ assassin's creed1 assassin's creed2 under ground 2 یه بازی هم بود اسمش یادم نیست حدود6 سال پیش بود که باید می رفتی اجنه ها و ارواح خبیث رو با تیر می کشتس من عاشق اون بازی بودم و همیشه همکارم رئ دختره انتخاب می کردم
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ assassin's creed1 assassin's creed2 under ground 2 یه بازی هم بود اسمش یادم نیست حدود6 سال پیش بود که باید می رفتی اجنه ها و ارواح خبیث رو با تیر می کشتس من عاشق اون بازی بودم و همیشه همکارم رئ دختره انتخاب می کردم
ALIreza_VIP کاربر نیمهحرفهای ارسالها 193 امتیاز -11 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر میخواستم فیلدش پر شه دانشگاه آزاد قلعه قاضی رشته دانشگاه ابیاری صحیح لیمو در روز 7 تابستان 2010/8/10 #264 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ سیمز هم بازی باحالی هست من اصلا یه یه سالی میشه بازی نکردم یاده این بازی افتادم حتما میرم دوباره یه خاطراتی تازه میکنم سیمز 2 از همش باحال تر بود
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ سیمز هم بازی باحالی هست من اصلا یه یه سالی میشه بازی نکردم یاده این بازی افتادم حتما میرم دوباره یه خاطراتی تازه میکنم سیمز 2 از همش باحال تر بود
closeman کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,078 امتیاز 6,766 شهر مشهد دانشگاه ازاد:-"" رشته دانشگاه مهندسی معماری 2010/8/10 #265 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ باربی...!!!!!! under ground counter ولی هیچی باربی نمی شه...
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ باربی...!!!!!! under ground counter ولی هیچی باربی نمی شه...
Dizzy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,039 امتیاز 1,906 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر کرج مدال المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران رشته دانشگاه شهرسازی 2010/8/10 #266 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من یه بازی جدید گرفتم: day of zombia در مجموع چرته ها ولی ترسناکه.من که خوشم میاد.فک کنم یه روزه هم بشه تمومش کرد!
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من یه بازی جدید گرفتم: day of zombia در مجموع چرته ها ولی ترسناکه.من که خوشم میاد.فک کنم یه روزه هم بشه تمومش کرد!
محمد! کاربر حرفهای ارسالها 402 امتیاز 214 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی1 تهران دانشگاه شريف رشته دانشگاه مهندسي صنايع 2010/8/10 #267 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ NBA 2 k 10
Anit کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 167 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهران مدال المپیاد نقره المپیاد ریاضی 2010/8/10 #268 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از ALIreza_VIP : سیمز هم بازی باحالی هست من اصلا یه یه سالی میشه بازی نکردم یاده این بازی افتادم حتما میرم دوباره یه خاطراتی تازه میکنم سیمز 2 از همش باحال تر بود کلیک کنید تا باز شود... بنظر من 3 sims خیلی باحال تره!!!!!!!!!!!!
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از ALIreza_VIP : سیمز هم بازی باحالی هست من اصلا یه یه سالی میشه بازی نکردم یاده این بازی افتادم حتما میرم دوباره یه خاطراتی تازه میکنم سیمز 2 از همش باحال تر بود کلیک کنید تا باز شود... بنظر من 3 sims خیلی باحال تره!!!!!!!!!!!!
knight_black_lord کاربر فوقفعال ارسالها 82 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد ؟؟؟؟ شهر در حال حاضر آواره،فراری... از شهر و کشورم!!! (بندرعباس) مدال المپیاد همش پرید!!! دانشگاه Winnipeg university رشته دانشگاه Medical science 2010/8/10 #269 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ مجموعه ی توتال وار Mount & Blade بازی های استراتژیک قدیمی. ولفن اشتاین rise of nations age of mythology
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ مجموعه ی توتال وار Mount & Blade بازی های استراتژیک قدیمی. ولفن اشتاین rise of nations age of mythology
bmsn73 کاربر حرفهای ارسالها 471 امتیاز 165 2010/8/11 #270 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ sims 3 یه expansion باحال داده به اسم world adventures!!! توش می تونی مسافرت کنی و.... من که دارم معتادش می شم!! داره جلوی المپیادمو می گیره!!
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ sims 3 یه expansion باحال داده به اسم world adventures!!! توش می تونی مسافرت کنی و.... من که دارم معتادش می شم!! داره جلوی المپیادمو می گیره!!