تأثیر معلم بر علاقه !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع babak_eb
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما معلم خوب باعث علاقه مندی دانش آموز به درس مربوطه میشود ؟

• رای‌دهندگان
    203
خیلی تاثیر گذاره
ینیااا خیلی تاثیر گذاره
من هشتم به خاطر دبیر ادبیاتمون بود که کلا از تجربی به انسانی تغییر مسیر دادم :‌)))) البته تدریس خفنش خیلی موثر بود دیگه :"

معلم حتی روی یه عقیده ذهنی یا مسیر زندگی هم میتونه تاثیر زیادی بذاره
یه معلم زبان خیییییلی باسواد داشتم که درباره کلیت زندگی خیلی چیزا بم یاد داد
حتی میتونم بگم یه تغییر مسیر کوچیک هم توی زندگیم به وجود اورد

بنظرم رفتار یه معلم خیلی تاثیر گذاره! خیلی خیلی ! من خودم تجربه داشتم یادم میاد کلاس هفتم بودیم تازه عربی میخوندیم بعد من شدیدا متنفررر بودم از عربی همش میگفتم چرا باید عربی یاد بگیریم بعد یادمه اول کتابمون نوشته بود عربی رو یاد میگیرم چون زبان قرآن و زبان دین و ماست و.. ولی من تو کتم نمیرفت و هررر چی هم که میخوندم نهایتا 17/5 یا 18 میشدم. بعد یادمه معلممون یه خانم خیلی پیر و مهربونی بود که همون سال هم بازنشسته میشد. واقعا میگم هنوز که هنوزه هر جا میخوام از یه معلم خوب تعریف کنم اون میاد تو ذهنم. اینقدری که مهربون بود و با حوصله و با شعر بهمون یاد میداد عربی رو. بعد یادمه سال بعدش دبیر عربی مون که عوض شد خیلی مورد توجه اش بودم برای همین منم همش عربی میخوندم:D خلاصه بگم تاثیر معلم چنان روی من اثر کرد که من بعد از فارغ شدن از کنکور قراره این زبان و دنبال کنم که بتونم کامل بهش مسلط بشم و حرف بزنم که البته الان هم تا حدودی میتونم. واقعا زبان قشنگیه خصوصا لهجه اش8->:GreenHeart

از تاثیرات معلم همین بس که منِ از ریاضی و فیزیک متنفر را دانش آموز رشته ریاضی فیزیک کرد ! : )

سال هشتم و نهم معلم شیمی و زیستمون عالی بودن
و بر عکس دبیر زبانمون اون موقع خیلی بد درس می داد داغون

از هفتم با خانم ز فیزیک داشته م، و عااااشق فیزیکم، چون باهاش بهم خوش میگذره.

از تاثیرات معلم همینقدر بگم که معلم زیستمون باعث شد از مهندسی به پزشکی تغییر شغل بدم:-"

تاثیرش غیرقابل انکاره ... توی کتاب پاسخ هایی مختصر به پرسش های بزرگ ، پروفسور هاوکینگ یه جمله در همین مورد نوشتن که خیلی جالبه ... «پشت هر فرد استثنایی، یک معلم استثنایی وجود دارد . وقتی هر یک از ما به آنچه می توانیم انجام دهیم ، بیندیشیم، رسیدن به موفقیت در انجام آن کار به سبب وجود یک معلم بوده است.» 8->

از تاثیر معلم بر علاقه همین بس که من عاشق ریاضی بودم یعنی تا پایه نهم توی دفتر خاطراتم همه برام نوشته بودن ریاضیدان و همه جا بهم میگفتند ریاضیدان ولی امسال معلممان چنین کرد که اسم فولدر ریاضی تو لپتاپم به چرت و پرت محض تغییر کنه و از ریاضی زده بشم.
و همین بس که معلم هفتم شیمیمون چنین کرد که من از رشته ریاضی فیزیک به تجربی نظرم عوض شد و تصمیم گرفتم شیمیدان بشوم!^^

Back
بالا