(واضحا همینطوره! چرا که ما علمی به نام "گفت و شنود اجتماعی" نداریم، علم جامعه شناسی داریم ولی این رو نه، پس ادعای علمی بودنی هم در کار نیست، ولی بازم سعی میشه بحثا رو به سمت علمی هدایت کنم
اما بحث انجمنی که باید علمی باشه و در رابطه با علم مشخص و گوگوری مگوری به نام روانشناسی هست به هر حال فرق داره)
1. توی بخشی که قراره درباره یک علم مشخص باشه، بحث غیر علمی چرته! اگه قراره بخش مشاوره باشه از اول به جناب مطهری میگفتی انجمن سبزی پاک کنی و مشاوره بزنه، اونم میگفت نه، قال قضیه کنده میشد
;
2. ما میریم پیش روانشناس که ازش مشاوره بگیریم، ولی در انجمن روانشناسی فکر کنم قراره علم یاد بگیریم (اون قسمت "خدای ناکرده(!)" یه کوچولو اهانت آمیز بود)
منم گفتم تا یه حدی لازمه. شاید در حد همون سوالات روانشناسی که خودتونم گفتین. در ضمن قسمت خدای ناکرده رو گفتم که دقیقا بهتون بر نخوره، اگر توهین آمیز بود ببخشید...
3. مشکلی نیست، توی قوانین انجمن نوشته نشده توی یک بخش، مدیر بخش نباید تاپیک بزنه یا حتما هر تاپیکی یوزر زد باید بمونه
بعد بعضیا نمیان گیر بدن که چرا فقط مدیر تاپیک می زنه، واقعا؟
4. سه تاپیک قفل شده که خبر هستن و هیچ ربطی به روانشناسی ندارن، فقط واسه بخش علمی اخبار شبانگاهی خوبن
تاپیک "روانشناسی" بیهوده هست! اولا تعاریف زیادی از روانشناسی توی نت ریخته، ثانیا همون پست اول خودت رو میتونی بزاری توی تاپیک مبانی... و تمام! دیگه لازم نیست بیان بگن من یه روانشناس میشناسم که کلی پولداره یا اون یکی بیاد از نمایشگاه کتاب بحث کنه
تاپیکای "مشکل یا بحران؟"، "رقابت"، "عصبانیت" و بخصوص "هنگام ناراحتی چیکار کنیم؟" مالی نیستن، اگه خیلی لازمه پاکسازی کن و پستای خوب رو واسه مطالعه نگهدار (قفل کن)
تمام تاپیکای مشاوره ای رو پاک کن و سوالات روانشناسی رو نگه دار (اجبارا)
تستا به نظرم بد نبودن، برای همین با قفل کردنشون موافق بودم! روی بقیه نظرات حتما فکر می کنم...
تاپیک "روانشاناسان و روانکاوان معروف" رو بهتره به بررسی فروید تغییر نام بدی، چون فقط درباره فروید گفتی و انتظار نداشته باش که کسی بحث کس دیگه ای رو پیش بکشه (همینطوری متمرکز بهتر هم هست)
البته به تازگی راجع به ژان پیاژه هم صحبت کردم، اون پست ها هم قبلا توی تاپیک فروید بود که خودم زده بودم، ولی پیشنهاد این بود که بیارمشون اینجا... البته الان که گفتین دوباره تصمیم گرفتم برای اونایی که شناخته شده ترن، تاپیک جدید بزنم!! مرسی
تاپیک "مبانی روانشناسی علمی" الکی مهم شده، تاپیکای درباره بخش هم همه مهمن و این عجیبه!
مبانی روانشناسی، چون به نسبت بقیه علمی تو بود و معرفی بود، مهم شد!
تاپیکای درباره سایت زیادن
خلاصه این چیزا
(ببین من هیچ کاره ای نیستم، بخش خوب باشه به من مدال نمیدن، بد باشه هم منو بن نمیکنن، پس اینا فقط پیشنهادن که چون تو پرسیدی من گفتم، در هر صورت مدیر تویی و کار تو مهمه، با هم دعوا هم نداریم، پس اگه خواستی پیشنهادات رو اعمال کن و اگه نخواستی هم هیچی، فقط نیازی نیست پست ها رو توجیح کنی یا توضیح بدی یا جواب بدی، چون دعوایی در کار نیست)
واقعا فکر کردید من دعوا دارم؟ من فقط می خواستم نظرات رو بدونم و اگه دعوا داشتم، تاپیک نمی زدم، چون کسی مجبورم نکرده بود!!
اونها هم توجیه نیست، جوابه!! بالاخره باید دلایل رو بگم، شاید بعضیا قانع بشن. من از پیشنهاداتتون خیلی خیلی ممنونم...
** پانتر: نتونستم چیزی نگم! فکر کنم فرشید کل مطلب رو ادا کرد! خیلی عالی بود
خیلی زیاد عالی بود