پاسخ : طلا، سکه، ارز (آرشیو)
+ ترکیب شد !
_ _ _
سلام به دوستان عزیز سایت سمپادیا.
مدتیه تو بازار ارز و سکه فعالیت می کنم و خیلی چیزا رو یادگرفتم . طوری که تونستم در مدت کوتاهی سرمایه خودم رو دو برابر کنم اونم نه از طریق کارهای غیر قانونی و سیستم های هرمی و ... بلکه فقط از طریق پیش بینی تغییرات بازار و چگونگی استفاده از فرصت ها .
اگر دوستان موافق باشن و تعداد دوستانی که مایل به فعالیت هستن به حد نساب برسه بخش تحلیل های سکه و ارز رو راه بندازیم و بتونیم به کمک هم بازار ارز و طلا رو از قبل پیش بینی کنیم و از فرصت های اقتصادی استفاده کنیم .
در این صورت چند طرح خواهیم داشت :
با سایت های طلا همکاری می کنیم و میتونیم سمپادیا رو از جهت اقتصادی هم به یکی از سایت های مطرح تبدیل کنیم .
وبلاگ مخصوصی رو برای بخش طلا و ارز سایت طراحی می کنیم .
اخبار لحظه ای قیمت سکه ، طلا و ارز رو در سایت قرار خواهیم داد .
به صورت روزانه و یا هفتگی مثل
سایت طلا پادکست هایی رو برای اعضا طراحی خواهیم کرد .
تاپیک هایی رو برای تحلیل وضعیت بازار و تصمیماتی که میخوایم در مورد خرید یا فروش سکه،طلا و ارز بگیریم در نظر میگیریم.
بخشی رو برای تجربیات شخصی اعضا در نظر خواهیم گرفت تا اگر کسی اشتباهی کرده دوباره انجامش ندیم و یا اگه سود برده اون کار رو ادامه بدیم.
در ضمن میتونیم تو
این تاپیک هم به تحلیل های اقتصادی ادامه بدیم اما هدف من بیشتر فعالیت در زمینه سکه و طلاست نه در زمینه ی گسترده ی اقتصاد .
لطفا توو نظر سنجی شرکت کنید تا بتونیم تا قبل از عید فعالیت هامون رو شروع کنیم.فقط ظرفیت محدوده.
دوستان عزیز هرکس علاقه منده به جمع ما بپیونده به من پ.خ بده.
اسامی گروه :
اعضای رسمی :
1-∞نیرمان
2-Lily Delicated
3-Developer
4-هـامـون
5-~Dr.Shariati~
6-This is me
7-جواد ب.
8-SIDIOUS
9-امــیــر محــمّــد
10-Moein : )