• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیروی ازمد...اره یانه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع president
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیروی ازمد...اره یانه؟

به نقل از !Poorya! :
من نگفتم برو معنی پیرهن چارخونه رو بفهم!
منظورم عکس ها و نوشته هایی هست که رو تیشرت ها میندازن
یا مثلا شلوار پاره معنیش چیه؟؟
من با پوریا موافقم
مثلا عکس اسکلت رو تیشرت به چه معنی؟

به نقل از M!lad R :
من با پوریا موافقم
مثلا عکس اسکلت رو تیشرت به چه معنی؟
اولا مشخص کن با کجای حرفای پوریا موافقی؟ همین جوری از راه رسیدی میگی موافقم!
دوما همه ی اینا رو تو پست های قبل توضیح دادم باز تو میای میگی . . .
سوما مگه من طراح لباسم یا تو کار مدم که اینا رو از من میپرسی!
چهارما اینکه . . . . . (خودت بهتر میدونی!)

با اینکه اول باید معنی یک چیزی رو بدونی بعد ازش استفاده کنی ته مثل بعضیا........... :))
منظورم کسی که تو فکر میکنی نیستا

به نقل از M!lad R :
با اینکه اول باید معنی یک چیزی رو بدونی بعد ازش استفاده کنی ته مثل بعضیا........... :))
منظورم کسی که تو فکر میکنی نیستا
البته باید این نکته رو هم در نظر گرفت که مد فقط مربوط به لباس نیست در مورد مو هم هست :-h
مثلا همین چند روز پیش یکی از بچه ها گفت میخواد تابستونی موهاشو مثل مرلین منسون کج بریزه رو یه چشمش! واقعا که چه آدمایی پیدا میشن! [-(
البته منظورم اون کسی که تو فکر میکنی نیستا ;D

مد ایرانی هم داریم که بشه ازش پیروی کرد؟؟؟؟؟!!!! هر چی مد هست که از اونوره...خب اگه این مدا با همه چیه طرف مثل
خانواده، طرز تفکر و عقیدش میخونه، خب چرا پیروی نکنه؟؟؟ :-" بالاخره طرز پوشش و ظاهر نمایانگر درون هم هست!
ولی راستشو بخواین که من یه بارم دنبال مد نرفتم
;D

ولی بین دوستان من کسانی هستند که با اطلاع از بد بودن اون لوگو باز هم اونو میپوشن

به نقل از M!lad я :
ولی بین دوستان من کسانی هستند که با اطلاع از بد بودن اون لوگو باز هم اونو میپوشن
این بد بودن بعضی طرح ها و لوگو ها رو کسی بهت گفته یا بازم از کشف و کراماته خودته ;))
ببین من از همون اول گفتم با اینکه آدم خیلی دنبال مد باشه مخالفم ولی اینم باید در نظر داشت که لباس هر فرد مثل خونه و مثل خیلی چیز های دیگه یه چیز شخصیه و در محدوده ی حریم خصوصی هر فرد محسوب میشه و دیگران حق دخالت ندارند و دخالت در این موضوع مصداق عینیه تجاوز به حریم خصوصیه افراده
در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باش که این روزها بهترین روش تبلیغ ، تخریب طرف مقابله. هر کسی هر چیزی گفت تو نباید سریع قبول کنی. :-$
مرحوم فریدون فروغی میگه کسانی که دیگران به جاشون فکر میکنن و تصمیم میگیرن چیزی به جز یک فاحشه ی مغزی نیستند. [-(

به نقل از ImanHD :
مد ایرانی هم داریم که بشه ازش پیروی کرد؟؟؟؟؟!!!! هر چی مد هست که از اونوره...خب اگه این مدا با همه چیه طرف مثل
خانواده، طرز تفکر و عقیدش میخونه، خب چرا پیروی نکنه؟؟؟ :-" بالاخره طرز پوشش و ظاهر نمایانگر درون هم هست!
ولی راستشو بخواین که من یه بارم دنبال مد نرفتم
مد ایرانی که خیلی وقته وارد بازار شده ولی هنوز بین جوونا جا نیافتاده و تنوعش هم کمه
ولی لااقل بهتر از مد های خارجیه که یا معنی نداره یا اگر هم داره و معنی خوبی نیست

به نقل از HIM :
این بد بودن بعضی طرح ها و لوگو ها رو کسی بهت گفته یا بازم از کشف و کراماته خودته ;))
ببین من از همون اول گفتم با اینکه آدم خیلی دنبال مد باشه مخالفم ولی اینم باید در نظر داشت که لباس هر فرد مثل خونه و مثل خیلی چیز های دیگه یه چیز شخصیه و در محدوده ی حریم خصوصی هر فرد محسوب میشه و دیگران حق دخالت ندارند و دخالت در این موضوع مصداق عینیه تجاوز به حریم خصوصیه افراده
در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باش که این روزها بهترین روش تبلیغ ، تخریب طرف مقابله. هر کسی هر چیزی گفت تو نباید سریع قبول کنی. :-$
مرحوم فریدون فروغی میگه کسانی که دیگران به جاشون فکر میکنن و تصمیم میگیرن چیزی به جز یک فاحشه ی مغزی نیستند. [-(
دیگران در حریم خصوصی افراد دخالت نمی کنند بلکه فقط نظرشون رو نسبت به اون میگن و برای اون تصمیم نمیگیرن و دخالت نمیکنند
من این توهین رو قبول ندارم از قدیم گفتن دیدن کی ماند بود مانند شنیدن
من هم دیدم و درکش کردم که این نظر رو دارم
توجه داشته باش افراد موفق کسانی هستند که از اطلاعات دیگران استفاده کنند
و کسانی که چیزی رو بدون مطالعه قبول می کنند همون چیزی هستند که تو گفتی
بیشتر در مورد حرفایی که میزنی و چیزی که بهش اعتقاد داری فکر کن

میخواستم چنین تاپیکی بزنم ، دیدم هست ولی داره خاک میخوره.... :-/
بهرحال ؛ مدگرایی ، به این حد که بخریم ، چون صرفا "مد " هست ، ناشی از این هست که در ذهن خودمون ، تفکر و عقیده ای نداریم و داریم از جمع پیروی می کنیم .
این جور افراد ، اگر چیزی ک می پوشن "دمده" باشه ، احساس می کنن مورد پذیرش جمع نیستن .
اما گاهی هم هست ، که مجبوریم "مد" بپوشیم ؛ چون تمام فروشگاه ـا ، پاساژ ـا ، به همون سبک لباس می فروشن .
مثلا یک مد مانتو همه جا هست ، و شما حتی اگر نخوای ، چاره ای نداری جز اینکه بخری . چون اون مدل مدنظر تو رو ندارن.

Back
بالا