منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2011/6/23 #41 پاسخ : حس و درس خوندن من چه کنم که هفته بعد کنکوره اما حوصله دوره درسامو ندارم همش گریم میگیره
ninja کاربر حرفهای ارسالها 557 امتیاز 1,355 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرکرد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه پزشکی 2011/6/23 #42 پاسخ : حس و درس خوندن بنظرمن ي روزشو کامل استراحت کن بخواب برو بيرون خلأصه بدرس فکر نکن! خستگي درکن! بعد ازفرداش بايه روحيه توپ بشين بخون!
پاسخ : حس و درس خوندن بنظرمن ي روزشو کامل استراحت کن بخواب برو بيرون خلأصه بدرس فکر نکن! خستگي درکن! بعد ازفرداش بايه روحيه توپ بشين بخون!
milad R کاربر فوقفعال ارسالها 160 امتیاز 383 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه مهندسی معماری 2011/6/24 #43 پاسخ : حس و درس خوندن من درس خوندن یا نخوندم به اینکه اون درسو دوست دارم یا ندارم ربط نداره بیستگی به شرایط روحی اون موقعم داره که حالم خوش باشه یا نه
پاسخ : حس و درس خوندن من درس خوندن یا نخوندم به اینکه اون درسو دوست دارم یا ندارم ربط نداره بیستگی به شرایط روحی اون موقعم داره که حالم خوش باشه یا نه
fatameh کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 370 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رفسنجان مدال المپیاد یکم واسه زیست دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی یا دکترای ژنتیک 2011/6/25 #44 پاسخ : حس و درس خوندن من که خودم حس درس ندارم یعنی حوصله ندارم #
sogand1374 کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,858 امتیاز 8,759 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز 2011/6/26 #45 پاسخ : حس و درس خوندن من که باید حس درس خوندن باشه..نباشه نمیخونم...دلیلی نداره... درس خوندن به خصوص المپیاد یه تفریح هست...!!!
پاسخ : حس و درس خوندن من که باید حس درس خوندن باشه..نباشه نمیخونم...دلیلی نداره... درس خوندن به خصوص المپیاد یه تفریح هست...!!!
unique777 کاربر فوقحرفهای ارسالها 600 امتیاز 1,367 نام مرکز سمپاد F a r z a n e g a n شهر NeY SHaboUr دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2011/8/6 #46 پاسخ : حس و درس خوندن من وقتی درسی که باید بخونم صفحاتش زیاد باشه اصلا حسش نمیاد چیکار کنم؟