آره :)به نقل از ..AndromedA.. :کارگاهتون واقعا خیلی جالب بود...خوشحالم که تونستم بیام...
کلا ۳ روز در ساله؟
یعنی چی بار اول کارگاه برگزار نشده؟به نقل از کیمیا.پ :بله ميشه!!
فقط سال اول كارگاه برگزار نشده!!
البته که بودهبه نقل از lof :یعنی چی بار اول کارگاه برگزار نشده؟
یعنی الان این که بهش میگین 26 در اصل 25 مین کارگاهه؟!
مگه 26 سال قبل اصن سمپادم بوده؟!
آره..معلوم بود خیلی زحمت کشیدید.... :)به نقل از mahshid_f :آره :)
عزیزم واسه همین سه روز در سال پدرمون در کل سال درمیاد
میخوای بیشتر باشه؟؟؟؟
الان کلی حال کردی نه؟؟؟ باریکلا به تو. در ضمن ظاهر اونها بد نبود فقط مغایر با قوانین ورود دختران (پوشیدن لباس فرم مدرسه) بود.به نقل از prabd.chess :جذابیت حاشیه ای چیزی هم داشت نمایشگاتون؟مثلا من امسال علیرضا نادری رو بدون رودرواسی بلند کردم انداختم تو حوض وسط نمایشگاه!!هیشکی هم بهم گیر نداد
یا مثلا 2 تا فرزانگانی به خاطر ظاهر بدشون نتونستن بیان(نذاشتن بیان.اسمشونو نمیتونم بگم)دیگه اینکه چند تا از بچه هامون رو گرفتن به خاطر بچه بازیاشون.
شما از این چیزا نداشتید
اهان اینو یادم رفت!دلیل این که من علیرضا رو 1 شنبه تو حوض انداختم این بود که شنبه با یه بادکنک و سوزن یواشکی به اکیپ 30 نفری فرزانگان تهران نزدیک شد و بادکنکو ترکوند!!همشون جیغ زدن و دیگه هم نیومدن!!منم برای تنبیه علیرضا خیسش کردم
ظاهرشون بد نبود!!؟؟؟؟ناظممون زن زد به ناظمشون گفت اینا رو مزده هم ببینه تحریک میشه!اون وقت میگی بد نبود؟به نقل از mc.zeus :الان کلی حال کردی نه؟؟؟ باریکلا به تو. در ضمن ظاهر اونها بد نبود فقط مغایر با قوانین ورود دختران (پوشیدن لباس فرم مدرسه) بود.
خب تابستونه و علافیاش دیگه!!گفتم یادی از گذشته کنیم!به نقل از meli :بعد 3 ماه تازه دارین در موردش بحث میکنین؟؟؟
واقن باید متاسف شد برای اون احمقایی که با ظاهر اونها تحریک میشدن. خاک تو سر اون محمودی کثافت و بقیه ی کسایی که تحریک شدن.به نقل از prabd.chess :ظاهرشون بد نبود!!؟؟؟؟ناظممون زن زد به ناظمشون گفت اینا رو مزده هم ببینه تحریک میشه!اون وقت میگی بد نبود؟
حال کردم؟کمابیش.زیادی شاخ بازی در می اورد یه حالی بش دادم