یه راه حل خیلی جالب برای جیل بریک بهت میگمبه نقل از •Silmarillion• :بچه ها به نظرتون آدم جيل بريك آيپد رو خودش بكنه ريسكه ؟ يه دوستام خودش كرد اصلا داغون شد!
مدلشم : Mc769ll ورژن ٤.٣.٥
آها بد ٢ هم هست...
اگه ريسك نيست لينك پليز !
آيپدم پكيد چيكار ميكني؟به نقل از Sobooli :یه راه حل خیلی جالب برای جیل بریک بهت میگم
بدون هیچ برنامه ای
با خود آیپدت برو توی سایت www.jailbreakme.com
بعدش یه برنامه داره که آیکونش قهوه ایه و زیرش یه گزینه سبز داره که نوشته Free
اون رو میزنی و گزینه آبی میشه و میزنه Install
بعدش که install رو که بزنی ، میاد صفحه اصلی و شروع به دانلود میکنه
وقتی دانلود شد ، خودش نصب میشه و دستگاهت جیلبریک میشه :)
موفق باشی
هیچ اتفاقی نمیفته !به نقل از •Silmarillion• :آيپدم پكيد چيكار ميكني؟
+ برا اين ورژن من رو نداره جيل بريكش رو..٤.٣.٥ هست آي او اس اش
من رمز هرچی میزنم قبول نمی کنه چیکار کنم؟به نقل از GCD :دوستانی که برای ساخت اکانت اپل توی قسمت آدرس گیر کردن، میتونید این آدرس رو بزنید:
آدرس: 1 infinite loop
زیپ کد: 95014
ایالت: CA
شهر: cupertino
تلفن: 9961010-408
باید با خود آیدیوایست و حتما با خود App Store بسازی که بتونی جای کارت اعتباری بزنی None. با آیتونس نمیشه.به نقل از SiXaXiS :من رمز هرچی میزنم قبول نمی کنه چیکار کنم؟
تازه من کارت اعتباری خارجی ندارم چیکار کنم؟
به نقل از SiXaXiS :من رمز هرچی میزنم قبول نمی کنه چیکار کنم؟
تازه من کارت اعتباری خارجی ندارم چیکار کنم؟
نرم افزار هایی که توی ستور های مختلف هست باهم فرق داره. حتما آمریکا رو انتخاب کنین.به نقل از Shayan-Emperor :اگه کشوری مثل India رو انتخاب کنی گزینه None هم میاد برای Creadit Card !
تونستم بسازم باید از تو app store میرفتم نه itunes storeبه نقل از مــــهران :نرم افزار هایی که توی ستور های مختلف هست باهم فرق داره. حتما آمریکا رو انتخاب کنین.
خیلی فرقی نداره ولی ریسک جیلبریک آیپد بالاسبه نقل از Pashee :یه سوال
jailbreak آیپد با آیفون فرق داره؟!
بعد اگه مثلا به روش آیفون یه آیپد رو jailbreak کنیم چی میشه؟
برای دستگاه جیلبریک شده :)به نقل از lof :آقا امروز نياز به راديو خيلي حس شد
وقتي كه همه داشتن بازي واليبال ايران رو گوش ميدادن يا نگاه ميكردن
كسي اپي سراغ نداره واسه راديو؟
به نقل از Sobhаn :برای دستگاه جیلبریک شده :)
Tune In Radio Pro
http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=down&f_id=16896
Pandora Radio
http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=down&f_id=15476
اگه آنتن داشت که خود اپل یه app میذاشت واسشبه نقل از lof :اينا با اينترنت وصل ميشه يا با آنتن؟
من با آنتن وصل میشم تو رو نمیدونمبه نقل از lof :اينا با اينترنت وصل ميشه يا با آنتن؟
اگه موجی یا فرکانسی نباشه تو میتونی حرف بزنی با موبایل ؟به نقل از SiXaXiS :اگه آنتن داشت که خود اپل یه app میذاشت واسش
دلیلش رو نمیدونم ولی فک کنم به خاطر اینکه سبک تر باشه و سریع تر !به نقل از SiXaXiS :@ SiXaXis : اپل روی دستگاهش هر برنامه ای رو نمیزاره و استفاده از اون رو به عهده خود کاربر میزاره
چرا؟