فریمور مورد نظر رو دانلود کنی و بعدش Restore کنی دیگهبه نقل از کیــمیا シ :خب الان میخوام 5.1 بریزم
اول باید آیتیونز 10.5 دانلود کنم؟
بعد چی؟
حجم 5.0.1، 778 مگ هست و از http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-3313.20111109.Azxe3/iPod4,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw قابل دانلوده برای توبه نقل از کیــمیا シ :چقد طول میکشه 5.1 روش ریخته شه؟
خب اینکارو که میکنم هی اون ارورو میده
وی پی ان که وصله!
تازه ساکس ام هست سعتش بالاس!
اما همش همون authorize ُ میگه!
میشه لینک دانلود گرین پویزن رو بذاری؟
دوتا آیپاد دستمه!
یکیش مال خودمه که 4.1 ِ
یکیش مال دوستمه که 4.3.3 ِ!
پس بهتره هر دو رو 5.1 کنم؟
خوب شما اول آیتونز رو عوض کن و بعدش شما بکاپ بگیر و بعدا ریستور کنبه نقل از کیــمیا シ :ببخشید یه چیزو متوجه نشدم قبل ریستور باید آیتیونزو عوض کنم؟
بعد اگه اول آیتیونز قبلیو پاک کنم مشکلی پیش میاد؟
بک آپم اونوقت کجا میره؟
C:\Users\XXXXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup
تیک Show Hidden Folder فعاله برای شما ؟به نقل از کیــمیا シ :این بک آپ اونجایی که گفتین نرفته ها!
اصن فولدری به نام AppData نیست!
دقیقا چه دلیلی داره که پاکش کنین خب؟!به نقل از کیــمیا シ :ببخشید یه چیزو متوجه نشدم قبل ریستور باید آیتیونزو عوض کنم؟
بعد اگه اول آیتیونز قبلیو پاک کنم مشکلی پیش میاد؟
بک آپم اونوقت کجا میره؟
برنامه iphone delivery از سیدیا با 5.0.1 هم سازگارهبه نقل از یـاشــــــــار :دقیقا چه دلیلی داره که پاکش کنین خب؟!
آپدیت ِش کنین ، هم میشه از طریق خودش ، یا هم اینکه جدا 10.5 ُ دانلود کنین و اینستال که کنین خودش بجای remove ِ اون Upgrade میکنه
کسی اینجا iPhone Delivery نصب کرده ؟! برای مقابله با این مشکل بزرگ ِ اپراتور های قدرتمند ایرانی بدون دلیوری ایفون چکار میکنین ؟!
فقط با ٤ به پايينبه نقل از hypocrite :برنامه iphone delivery از سیدیا با 5.0.1 هم سازگاره
من یکی پیدا کردم ولی فقط ایرانسل رو ساپورت میکنهبه نقل از یـاشــــــــار :فقط با ٤ به پايين
روي ٤اس جواب نميده هر كار كردم اما روي ٤ راحت كار كرد
HTTPS ها بسته شده ، iMSG و Siri و اینا همه بستن شدهبه نقل از علی ع. :من با iMsg دچار مشکل شدم ٬ مثلن الن توی مسیج هام کانورسیشن iMsg هایی که به کسی دادم از تکستهام جداس بعد امرو رفتم تو کانورسیشنی که به سروش تکست میدادم یه چیزی فرستادم دیدم یه دفعه به صورت iMsg فرستاد وسط اون تکستها .
یا مثلن میرم تو کانتکت یکی میزنم send msg بعد که ایمیلش رو انتخاب میکنم میگه نمیتونه MMS بفرسته ٬ این در حالیه که قبلن من به این فرد iMsg فرستادم .
بعد یه چیز دیگهام هس موقعی از تو خود App مسیج write new میزنی نمیشه iMsg فرستاد حتمن باید بری تو کانتکتش و از اونجا سند مسیج بزنی و میلش رو انتخاب کنی ٬ واسه این هم راه حلی نیس؟
داداش تو 2 تا پست قبلی گفتم دلیلشوبه نقل از armin1272 :سیری رو آیپد بود داشتیم کیفور میشدیم که اومدن اینم بستن