بله new iPad ه. نه نشدهبه نقل از نسترنّگار :New iPad؟ جیلبریک شده؟
اول باید یه اکانت اپل داشته باشید ،به نقل از twilight :بله new iPad ه. نه نشده
آقای علی بنیسی کامل توضیح داده صفحه قبل . :)به نقل از مه گل :من نمي تونم اپل آي دي درست كنم!هر دفعه سعي مي كنم چيزايي مثل زيپ كد و شماره تلفن و اينا مي خواد اشتباه مي زنم eror مي ده!
مي شه يكي لطف كنه برام درست كنه و بهم پ.خ بده؟كلييييييييي دعاش مي كنم!
به نقل از ❤I d a❤ :يه برنامه هست به نام Instagram واسه iPhone خيلى قشنگه! ميتونين از app store دانلود كنين
شما عكس ميذارين و بقيه لايك ميكنن و كامنت ميذارن و ميتونين افراد رو follow كنين .... در كل اپ خوبيه...
شاید سوال خنده داری باشه ولی ازکجا باید خرید؟به نقل از نسترنّگار :آره، میشه جدا خرید، با زیر ۵۰ تومن یه قلم خوب گیر میاد (میومد!) دقتشون هم بسته به کاربردش فرق میکنه
به نظر من اکه میخای تبلت بگیری فقط آیپد ولی الان نه چون این فروشنده های پایتخت جوگیر شدن قیمتاشون رو به دلار 4000 تومن میفروشنبه نقل از نسترنّگار :همه جا میفروشن، ینی هر جایی آیپد بفروشن لوازم جانبیش رو هم میفروشن دیگه فک کنم آنلاین هم بشه خرید ولی از کدوم سایتش رو نمیدونم. یه مقاله هم توی یکپزشک بود کلاً برای Stylusها ولی هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم!
لینک مقالهـه:
آیا زمان خرید قلم برای تبلت فرا رسیده است؟
با تشکر از جی سی دی.
كشور رو چي انتخاب كردي؟ فكر كنم فقط با USA ميتوني گزینه none رو انتخاب كنيبه نقل از sanay :من نمیتونم apple id باز کنم(رایگان) گزینه none نداره باید یکی از کارتارو انتخاب کنم. میشه یکی راهنمایی کنه؟ممنون