Grave-Worm
کاربر حرفهای
پاسخ : نقد و بررسی و تعیین کف مرحله 2 دوره 21
سلام! جوابا کی می آأ؟
سلام! جوابا کی می آأ؟
اره بابا! اميدوار باشين.منم نمره م تو همين حدوداس!به نقل از bmsn73 :با این حساب، من که تو بدترین حالت میشم 172.5، امیدوار باشم؟!؟!
کسی از دوستاتون رو میشناسین که نمرش اینجوری بشه و امیدوار باشه؟ یعنی 172.5 تا 175.5 متغیر...
من که اگه قبول نشم، افسردگی حادّه ( من نمی دونستم تقسیم بندی میزانه بزرگی کوچیکی افسردگی هم مثه زاویه است... ) که سهله، افسردگی منفرجه هم سهله، افسردگی منفجره می گیرم!!!! بومب... :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ssبه نقل از SHaBo0N :اگه قبول نشم فکر کنم افسردگی حاد بگیرم! چون اصلا علاقه ای به درسای مدرسه و کنکورو....ندارم
"حادّه" نیست ، "حاد" ه!! یعنی شدیدبه نقل از Paaat :من که اگه قبول نشم، افسردگی حادّه ( من نمی دونستم تقسیم بندی میزانه بزرگی کوچیکی افسردگی هم مثه زاویه است... ) که سهله، افسردگی منفرجه هم سهله، افسردگی منفجره می گیرم!!!! بومب... :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss
بالاخره احتمال هر چیزی وجود داره دیگه!به نقل از lady chemist :این چه حرف هایی هست که میزنین؟؟؟!! [-( شما قبول نشین کی قبول میشه اون موقع؟؟؟!!! :)
خودم می دونم شعبون... :P خواستم دمه اعلام نتایج، یه ثوابی بکنم، یکم دله بچه ها رو شاد کنم. B-) حالا لازم بود به اطلاعاته بنده گیر بدی که مجبور شم نیّتم رو افشا کنم، ریا شه؟؟!!!! :P :P :به نقل از SHaBo0N :"حادّه" نیست ، "حاد" ه!! یعنی شدید
آره، ولی من شنیدم دیگه وقتی نتایج رو اعلام می کنن، خیلی زورشون میاد تغییری توش ایجاد کنن، به این راختیا با اعتراضا تغییر نمی دن توش. اگه اعتراضه اساسی داشته باشیم به سوالا،باید وقتی دارن تصحیح می کنن بگیم حتمن. مثه همین سواله 5% که خیلیا اعتراض دادن.به نقل از bmsn73 :iهنوز به اعتراضا هم میشه امیدوار بود...
حالا مهرافشان جرات داری بگو قبول نمیشی!!!به نقل از arash7394 :خب من شنیدم فردا(شنبه) یا حد اکثر پس فردا نتایج اعلام میشه. :-s..خودتونو برای شنیدن هر نتیجه ای آماده کنید راستی سوال 5%...
من غیر مستقیم از معلم آزمایشگاه دوره خبردار شدم که.....................هر دو جواب رو نمره دادن یعنی اگه % نهایی رو 5% بگیرین یا 5% وزن مخلوط آب جذب کنین نمره رو می گیرین اینم یه روحیه قبل از امتحان نهایی :)(حیف که امتحان شیمیه و تاثیری تو نمره تون نداره)
آره,منم با نظر مهرافشان موافقم!خیلی کم پیش میاد اعتراض نتیجه بدهبه نقل از bmsn73 :هنوز به اعتراضا هم میشه امیدوار بود...