• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه‌نویسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام. میخواهم با کمترین مقدار دستورات ممکن برنامه ای به زبان پاسکال بنویسم که عددی رو بگیره و چک کنه اول هست یا نه. این برنامه رو نوشتم و کار هم میکنه
var
;n,i,f: integer
Begin
;f := 0
;(readln(x
for i:= 2 to (n-1) do
begin
if (n mod i=0)then
;f := 1
;end

(if (f=0 then
writeln('avval') else
;('writeln('avval nist
;readln
End.

اما به جای اینکه از 1 تا n حلقه بندازیم، میخواهم رادیکال n را بگیریم تا به جای n قرار دهیم. اگر متوجه شده راهنمایی کنه ممنون میشم.

به نقل از Daneshvar :
سلام. میخواهم با کمترین مقدار دستورات ممکن برنامه ای به زبان پاسکال بنویسم که عددی رو بگیره و چک کنه اول هست یا نه. این برنامه رو نوشتم و کار هم میکنه
var
;n,i,f: integer
Begin
;f := 0
;(readln(x
for i:= 2 to (n-1) do
begin
if (n mod i=0)then
;f := 1
;end

(if (f=0 then
writeln('avval') else
;('writeln('avval nist
;readln
End.

اما به جای اینکه از 1 تا n حلقه بندازیم، میخواهم رادیکال n را بگیریم تا به جای n قرار دهیم. اگر متوجه شده راهنمایی کنه ممنون میشم.
رادیکال n =
کد:
sqrt(n);

‫ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اي ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﺪد ‪ n‬را در ﻣﺒﻨﺎي ‪ a‬ﺑﮕﯿﺮد و آن را ﺑﻪ ﻣﺒﻨﺎي ‪ b‬ﺑﺒﺮد.‬

‫ورودي:‬

‫در ﺧﻂ اول ورودي ‪ t‬ﺗﻌﺪاد ﺗﺴﺖ ﻫﺎ ﻣﯽ آﯾﺪ.)501=<‪(1<=t‬‬

‫در ‪ t‬ﺧﻂ ﺑﻌﺪي در ﻫﺮ ﺧﻂ ﯾﮏ ﺗﺴﺖ ورودي ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺳﻪ ﻋﺪد ﻃﺒﯿﻌﯽ ‪ n‬و ‪ a‬و ‪ b‬ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ از ﻫﻢ ﻣﯽ آﯾﻨﺪ.‬

‫)63=<‪) (0<=n<=109,2<=a,b‬در واﻗﻊ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد اﮔﺮ ﻣﻘﺪار ﻣﻘﺪار ‪ n‬در ﻣﺒﻨﺎي 01 در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد از 9 01 ﮐﻤﺘﺮ اﺳﺖ.(‬

‫ﺑﺮاي ﻧﺸﺎن دادن اﻋﺪاد در ﻣﺒﻨﺎﻫﺎي ﺑﺎﻻﺗﺮ از 01 ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ از ‪ z . . . a‬اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮد.‬

‫ﺧﺮوﺟﯽ:‬

‫در ‪ t‬ﺧﻂ ﺧﺮوﺟﯽ در ﻫﺮ ﺧﻂ ﯾﮏ ﻋﺪد ﮐﻪ ﻣﻘﺪار ﻋﺪد ‪ n‬در ﻣﺒﻨﺎي ‪ b‬ﺑﺮاي ﺗﺴﺖ ﻣﺘﻨﺎﻇﺮ آن در ورودي اﺳﺖ را ﭼﺎپ ﮐﻨﯿﺪ.‬

‫)در ورودي ‪ n‬در ﻣﺒﻨﺎي ‪ a‬ﻇﺎﻫﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد.(‬

دوستان من یه برنامه با ویژوال بیسیک میخوام که یه تصویر رو بگیره دونه دونه پیکسل هاشه از هم جدا کنه و rgb شون رو توی یه فایل تکست بریزه. من اون قسمت جدا کردن پیکسل ها و rgb گرفتن رو یادم رفته (سینتکس دستور هاش ) اگه میشه کمکم کنید [-o<

سلام
تعداد پرانتز گذاری های خوب به طول 600 را به پیمانه 9^10 +7 را حساب کنید !
چجوری میشه برنامشو نوشت؟
(پرانتز گذاری خوب به طول n یعنی شامل n پرانتز باز و n پرانتز بسته که معنی دار باشد.یعنی هیچوقت پرانتز های بسته بیشتر از باز نشود)

با سلام. کسی روش اجرای خط به خط برنامه رو که همان دیباگ کردن هستش رو با کامپایلر فری پاسکال رو بلده؟
اگر کسی میدونه توضیح بده ممنون میشم

سلام.من برنامه ماشین حساب میخام(ساده یا مهندسی فرقی نداره) اگه کسی میتونه کمک کنه پلیز

بچه ها یک زبان خوب بهم معرفی کنید برای شروع برنامه نویسی بازی
یه برنامه ای که برای اوله کاری هایی مثل من مناسب باشه ویک منبع خیلی خوب ترجیعا کتاب یا سایت معرفی کنید
چون خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم یه چیزی باشه زود به نتیجه برسم تایکم انرژی بگیرم.
[-o<

چقد سوال بی جواب!!!
به نقل از Daneshvar :
با سلام. کسی روش اجرای خط به خط برنامه رو که همان دیباگ کردن هستش رو با کامپایلر فری پاسکال رو بلده؟
اگر کسی میدونه توضیح بده ممنون میشم
فک میکنم با f8 و Ctr+f8 بود!

به نقل از Galaxy girl :
سلام.من برنامه ماشین حساب میخام(ساده یا مهندسی فرقی نداره) اگه کسی میتونه کمک کنه پلیز
به چه زبونی؟ راهنمایی می خواید یا خود برنامه رو؟
به نقل از ســایــنـا :
بچه ها یک زبان خوب بهم معرفی کنید برای شروع برنامه نویسی بازی
یه برنامه ای که برای اوله کاری هایی مثل من مناسب باشه ویک منبع خیلی خوب ترجیعا کتاب یا سایت معرفی کنید
چون خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم یه چیزی باشه زود به نتیجه برسم تایکم انرژی بگیرم.
[-o<
اگه بخواید با برنامه نویسی از صفر یه بازی بسازید،وقت می بره و به این راحتی ها چیز خوبی از آب در نمی‌آد!
ولی برای بازی ساختن راه های بهتری هم هست...مثل:http://www.unrealengine.com/udk/

Back
بالا