- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
مشکلت چیه؟ تو راه اندازی مفسر مشکل داری؟بچه ها اینجا کسی با پایچارم کار کرده؟
مشکلت چیه؟ تو راه اندازی مفسر مشکل داری؟بچه ها اینجا کسی با پایچارم کار کرده؟
نه صرفا دیباگ نمیکنه،یا خارج میشه. یا مثلا ارورهایی میده که تو وی اس کد زدم ران شد حتیمشکلت چیه؟ تو راه اندازی مفسر مشکل داری؟
ایتم های لیست رو با ایندکس شون مورد دسترسی قرار بده . اولی میشه ایندکس i قبلیش هم میشه i -1تو یه لیست پایتون چه جوری میشه عضو باعضو قبلیش مقایسه شه
اگه ضروریه لیست ارورها رو یا یه اسکرین شات از اونا بفرست تو تلگرامم تا بررسی کنم بهت بگمنه صرفا دیباگ نمیکنه،یا خارج میشه. یا مثلا ارورهایی میده که تو وی اس کد زدم ران شد حتی
سوالش اینه که یه n کاربر میده به تعداد n یه سری جفت عدد میده که عدد اولش بیانگر قیمت بعدی کیفیتشه اگر بشه دو تا از اینا پیدا کرد که اولی قیمتش کمتر از دومی ولی کیفیتش بیشتر ازش باشه پرینت کنه happyایتم های لیست رو با ایندکس شون مورد دسترسی قرار بده . اولی میشه ایندکس i قبلیش هم میشه i -1
با یه حلقه نمیتونی این کارو بکنی، یه حلقه دیگه هم باید توش باشه!سوالش اینه که یه n کاربر میده به تعداد n یه سری جفت عدد میده که عدد اولش بیانگر قیمت بعدی کیفیتشه اگر بشه دو تا از اینا پیدا کرد که اولی قیمتش کمتر از دومی ولی کیفیتش بیشتر ازش باشه پرینت کنه happy
درغیر این صورت پرینت کنهpoor
من این کدو براش نوشتم ولی تو مقایسش مشکل دارم بی زحمت مشکل کدو بگو(احتمالا whileشو چرت نوشتم)
#include<stdio.h>
int main() {
double first, second, temp;
printf("Enter first number: ");
scanf("%lf", &first);
printf("Enter second number: ");
scanf("%lf", &second);
// Value of first is assigned to temp
temp = first;
// Value of second is assigned to first
first = second;
// Value of temp (initial value of first) is assigned to second
second = temp;
printf("\nAfter swapping, firstNumber = %.2lf\n", first);
printf("After swapping, secondNumber = %.2lf", second);
return 0;
}
خواهشممنون( خیلی روش فکر کردم ب نتیجه نرسیدم)
الان برای مکتب خونه فرستادم ولی نمیدونم چرا برنامه اینو poor میزنه
4
1. 4
2. 3
3. 2
4. 1
مرسی درست شدخواهش
یه مشکل ریز داشت الان فهمیدم! اون i+2 که تو شرط حلقه هس رو بکن 0 درست میشه!
تو لیستی که داریم هر عنصر دو تایی شروعش تو خونه های زوجه، فور به صورت عادی خودش هر دفه یکی اضافه میکنه به شمارنده ش ولی ما نیاز داریم دو تا اضافه کنه هر دفه، واسه همین تو پرانتز in range بعد از مشخص کردن محدوده شمارنده، عدد سوم رو می نویسیم که طول گام حلقه رو مشخص میکنه!مرسی درست شد
فقط اون خط for in rangeشو میشه توضیح بدی i پرینت کردم ولی متوجه نشدم
text=input("enter an alphanumeric string: ")
count=0
for char in text:
if char>="0" and char <="9" :
count+=1
print(char,end=" ")
print("\n number of digits is :", count)
اگه اشتباه نکنم مشکل اینه که char برای حرف تعریف میشه. پس نمیتونه بزرگتر یا مساوی صفر باشه.if char>="0" and char <="9" :
سی شارپ راهنمایی کار کردم یه فمتو چیزی هم یادم نیست ازشاگه اشتباه نکنم مشکل اینه که char برای حرف تعریف میشه. پس نمیتونه بزرگتر یا مساوی صفر باشه.
(البته تو c# این جوری بود=|)
هدف این کد چیه؟ من زدم و خروجی دادم اینو:بچه ها این پایچارم ِ لامصب من دیباگ نمی کنه،من باید ران بزنم و نمی فهمم اشکال کارم کجاست.
بعد یه کدی رو از روی کتاب کپی کردم،خروجی ـش با خروجی کتاب فرق داره چرت و پرت تحویل میده
این اشکالی داره؟Python:text=input("enter an alphanumeric string: ") count=0 for char in text: if char>="0" and char <="9" : count+=1 print(char,end=" ") print("\n number of digits is :", count)
enter an alphanumeric string: 123123
1
number of digits is : 1
2
number of digits is : 2
3
number of digits is : 3
1
number of digits is : 4
2
number of digits is : 5
3
number of digits is : 6
Process finished with exit code 0
تو پایتون char رزرو نیست و اینجا یجورایی متغیره (همون i ک معمولا تو for میزاریم)اگه اشتباه نکنم مشکل اینه که char برای حرف تعریف میشه. پس نمیتونه بزرگتر یا مساوی صفر باشه.
(البته تو c# این جوری بود=|)
رشته ای را از ورودی بخواند که حاوی کرکترها و ارقام است سپس تعداد ارقام موجود در رشته را شمارش میکند و هریک از کارکترهای رشته را به طور جداگانه به خروجی میبرد
1- تو خود خروجی کتاب هم به تعداد ارقام یدونه اضافه نکرده. تعداد ارقام رو داده.
2-اونجایی که باید کرکتر ها رو چاپ میکرده عدد هم چاپ کرده
3-همین کد رو من چاپ کردم،یعنی استادمون کد رو اصلاح کرد،باز خطی که قرار بود حروفش رو چاپ کنه رو نکرده
_____
پرینت آخر رو باید از حلقه خارج میکردم،کد غلطه در واقع
@Admin2
[CODE=python]text=input("enter an alphanumeric string: ")
count=0
for char in text:
count+=1
print(char,end=" ")
print("\nnumber of digits is :", count)
مغز نیست که،گچ خشک شده ست.تو پایتون char رزرو نیست و اینجا یجورایی متغیره (همون i ک معمولا تو for میزاریم)
با دوتا بک اسپیس کدت درست میشهPython:text=input("enter an alphanumeric string: ") تو رفتگی خیلی مهمه [CODE=python]text=input("enter an alphanumeric string: ") count=0 for char in text: if char>="0" and char <="9" : count+=1 print(char,end=" ") print("\nnumber of digits is :", count)
حواسم نبودولی بازم خط دوم کتابه واسه من اجرا نمیشه ((:
count=0
for char in text:
count+=1
else:
print(char,end=" ")
print("\nnumber of digits is :", count)
جدن سرراست ترین راه دیباگ همون اجرای کدهبچه ها این پایچارم ِ لامصب من دیباگ نمی کنه،من باید ران بزنم و نمی فهمم اشکال کارم کجاست.
دست رو دلم نذار،یک ساعت پیش استادم با any desk اومد دیباگ کرد گفت فیلما رو ببین یاد بگیری دیباگ کنی.جدن سرراست ترین راه دیباگ همون اجرای کده