پایتون که راحت ترهپاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی
پیشنهاد می کنم برو اول pascal یاد بگیر چون خیلی سادس بعد c و بعد هم بهترین زبان برنامه نویسی C#!
این همه کتاب تو خیابون ریخته یکیشو بخر
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمشیه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کناراگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
سلام عرض شد این کد و الان نوشتم یه نگاه بنداز حتما کمکت میکنه !ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
این از کدش فقط باید تاریخ میلادی وارد بشهببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
برای اینکار نیاز داری دو تا متغیر دیگه به نامهای min و max تعریف کنی و اول برنامه میزان min رو یک بذاری و max رو 100![]()
تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و چیز زیادی نمیدونم="
تو این برنامه، قراره کامپیوتر انقدر عدد حدس بزنه تا اینکه به عددی که من اول بهش دادم برسه، اگه عدده کوچیکتر بود باید یه عدد بزرگتر حدس بزنه و اگه بزرگتر بود، یه عدد کوچیکتر، ولی خب هر بار دیگه از اون داده های قبلی استفاده نمیکنه و مثلا یه بار اول فهمید باید زیر ۵۰ بگه، و خب حدس میزنه و ایندفعه میفهمه باید بالای ۳۰ بگه ولی یادش نمیمونه که باید زیر ۵۰ بگه و ممکنه بالاتر از ۵۰ بگه، نمیشه کار کرد که یادش نره؟ حس میکنم خیلی پیچیده گفتم:'(
برای اینکار نیاز داری دو تا متغیر دیگه به نامهای min و max تعریف کنی و اول برنامه میزان min رو یک بذاری و max رو 100
و وقتی حدس از جواب بزرگتر بود، حدس رو توی مکس میریزی. و وقتی کوچکتر بود حدس رو تو مین میریزی.
اون دو بار صدازدن رندومت هم تغییر میکنه و خودت درستش کن.![]()
فکر کنم فهمیدم مرسییییی❤❤❤❤برای اینکار نیاز داری دو تا متغیر دیگه به نامهای min و max تعریف کنی و اول برنامه میزان min رو یک بذاری و max رو 100
و وقتی حدس از جواب بزرگتر بود، حدس رو توی مکس میریزی. و وقتی کوچکتر بود حدس رو تو مین میریزی
متوجه نشدم کجا رو میگید:'(اون دو بار صدازدن رندومت هم تغییر میکنه و خودت درستش کن.![]()
هنوز یاد نگرفتمش×_×با تابع بازگشتی باحال تره ولی.
اون دو تا خطی که داری به حدست مقدار میدی. نخواستم کامل توضیح بدم چون حس کردم بهتره خودتم کمک کنی تو درست کردنش تا یاد بگیری.متوجه نشدم کجا رو میگید:'(
چه زبانیه؟="![]()
![]()
سلام وقتتون بخیر
این الان مشکلش چیه که هربار ارور میده و قرمز نشون میده یکی از این حروف رو؟
پایتونچه زبانیه؟="
پایتون دو رو نمیدونم ولی اگه ۳ هست، بعد if و عبارتی که جلوش مینویس، دو نقطه = : میادش^^ بعدش اون جواب شرطش باید اندازه ترجیحا ۴ تا فاصله بیای جلو و بنویسی که اگه اون دو نقطه رو بزار خودش میاد جلو*-* بعد elif ها هم باید دو نقطه بزاری و جواب شرطشون هم مثل if باید ترجیحا ۴ فاصله بیای جلو و بنویسی که اگه دو نقطه بزاری احتمالا خودش بیاد جلو^^پایتون
سلام![]()
![]()
سلام وقتتون بخیر
این الان مشکلش چیه که هربار ارور میده و قرمز نشون میده یکی از این حروف رو؟
print("Hello World")
منو بگو اومدم راهنمایی کنم دیدم پست مال 14 سال پیشهسلام.
من یه سوال دارم . کی می تونه جوابم رو بده ؟:
من اصلا از کد های برنامه نویسی سر درنمی آرم . OK؟ حالا میخوام بدونم کسی هست که یکم از این کد ها سر در بیاورد ؟ تا من راهم راهنمایی کند.
آخه جدیدا افتادم تو کار برنامه نویسی تا شاید ماه ها بعد یه برنامه نویس ماهر شدم.
با تشکر. :-X